הדמו של השיר של גאגא לאדם

MIDNIGHT SKY

New member
אני לא היחידה !

גם לי זה הזכיר את קווין. והקטע עם הגטרה וגם הקטע בדקה השנייה YEAH YEAH YEAH משום מה.

mayarel

New member
מה יש לכן ממנו חחחחחחחחחחחחחח

לא סובלת לא אותו ולא את התוכנית שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
זה להגיב על אדם זה משהו אחר וככל שיהיו יותר

תגובות ככה יהיה יותר אדם. ואיך את לא סובלת אותו ואת ראיין אבל את ג'ים את אוהבת???

mayarel

New member
כי פינס הוא צהוב וחסר נימוס בסיסי

לא ראיתי הרבה ראיונות אבל ראיתי למשל כשהוא בעצמו ריאיין את טום הנקסולא האמנתי ---הוא פונה אליו בשמו הפרטי.. כאילו.. חבר שלו.. או שולח את המראיינים הלא חכמים במקרה הטוב שלו שכמעט מעליבים את המרואיינים או גורמים להם להרגיש לא בנוח.. והמשטרת אופנה שלו.. כל מה שלא מעניין יש בתוכנית הזו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל באמת שאין תוכנית מוסיקה. פעם היתה תוכנית עם אברי גילעד היה נחמד. היתה גם פינה בזהו זה (כן אני כזו זקנה) של יואב קוטנר שגם אפשר היה כל כך הרבה ללמוד ולהכיר דרכו היה נהדר. ראיין הוא הומופוב. ונראה כמו תמצית כל הדברים שאני לא אוהבת. ג'ים מצחיק ושנון ונותן המון כבוד למרואיינים שלו. הוא מראיין טוב לדעתי.

nini18

New member
הוא מגעיל וציני וצבוע אולי הוא

נותן להם כבוד שהם פנים מול פנים אבל מאחורי הגב הוא צוחק עליהם. לא סובלת אותו
אהה וגם יש לו טעם גרוע!!!!!!

nini18

New member
חחחחחחחחח../images/Emo24.gif לא אני לא.

היום אני הכי מאושרת שיש גם אהבתי את הסינגל גם קיבלתי את דיטלס. והתיחדתי איתו חחחח אבל אני באמת שלא אוהבת את ג'ים.

mayarel

New member
מותר חחחחחחחחחחח

ואני אוהבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם לי מותר

nini18

New member
נכון!!! אבל את יכולה לאהוב אותו

קצת פחות??? |פרצוףמתחנחן| הוא דיבר לא יפה על אדם. ואת אדם את אוהבת הכי

lama ken

New member
חחח תגידי ראית את הטוויטים האחרונים שלו?

הוא כל כך *מעריצה* נוטפת ריר של אדם, שהוא היה משתלב פה בפורום יפה...

nini18

New member
לא שוכחת ולא סולחת../images/Emo88.gif

חחח הוא באמת לפעמים מצחיק אבל כשפוגעים במישהו שאני אוהבת קשה לי לשכוח. וואי הוא סגר את האוזנים לקול של אדם ואמר שאם זה מה שאתם רוצים לשמוע אז בבקשה.. הוא התנהג ממש כמו VFTW והם שונאים את אדם כאילו הוא עשה משהו נוראי לאמא שלהם. (אידיוטים)

mayarel

New member
הוא ממש אוהב את אדם.. וגם כשלא אהב

זה היה מצחיק... לא מעליב.. נגיד אם הייתי אוהבת את דני גוקי (בחייםםםםםםםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאא) אז לא הייתי יכולה לאהוב את ג'ים שהיה ברור שלא סובל אותו.. אבל את אדם ראו עוד אז שהוא מחבב (לא כמו את אליסון שהוא הכי אהב) והוא גם חשב שמגיע לו לנצח. וגם עכשיו הוא ממש מת עליו ומצייץ עליו לפחות 4 פעמים ביום חחחחחחחחחחחחחח מצטרף לכל טרנד.... את לא חייבת להסכים איתי, ברור, אבל זה לא שמסתדר לי עם שונא אדם כי מין הסתם לא היה מסתדר לי...

nini18

New member
לא הבנתי את השורה הזאת!!!

" אבל זה לא שמסתדר לי עם שונא אדם כי מין הסתם לא היה מסתדר לי" טוב נו אולי בהמשך יעבור לי כרגע אני לא סובלת אותו והוא לא מצחיק אותי. כל מה שהוא אומר נראה לי ציניות מגעילה (וכמובן שמתכוונת על מה שהוא אומר על אדם שאר הדיבורים שלו בכלל לא מענינים אותי)

mayarel

New member
מסבירה כי ביקשת חחחחחח לא מנסה לשכנע

" אבל זה לא שמסתדר לי עם שונא אדם כי מין הסתם לא היה מסתדר לי" = אני לא חושבת שג'ים שונא את אדם או צוחק עליו, כי מין הסתם לא הייתי נהנית לקרוא או לראות אותו. אם כבר להפך . אני חושבת שג'ים ממש אוהב את אדם באמת ולא רק בגלל שהוא כזה מעריץ שרוף של איידול.

nini18

New member
אוקי הבנתי, תודה

אולי בהמשך יעבור לי.
אבל הוא יצטרך ממש להתאמץ.

mayarel

New member
ציוץ חדש של ג'ים בשבילך חחחחחחחחחחחח

jambajim Holy CRAP. ThIs Lady Gaga demo that Lambert is going to sing is BRILLIANT. Perfect perfect perfect. WANT NOW. WANNNNNNNNNNT NOOOOOOW

למעלה