הדמו של השיר של גאגא לאדם

nini18

New member
אז תפחדי!!!! לא נורא ...

אני אשמור עליך.. רק תקראי לי ואני באה לחבק

nini18

New member
לא אהבת את השיר? לא ראיתי את התגובה שלך../images/Emo13.gif

MISHMISH56

New member
כן כן אהבתי זה שיר קליט ובתור סינגל ראשון זה

לדעתי מעולה...מה שהפריע לי שזה לא שומעים את עוצמת הקול שלו..

mayarel

New member
האמת זה חתיכת הימור לסינגל ראשון

מצד אחד זה השם של הדיסק וזה באמת נכון במיוחד בגלל הדיסק השני של החברה של המנוולים... מצד שני.. חתיכת מילים יש לשיר הזה.. ואמריקה קצת קרצייה בשמרנות המעושה שלה.. במיוחד בקשר למין.. אז.. שיהיה בהצלחה למתוק הזה בכל הסערות שהוא עומד לחולל.

nini18

New member
תהייה לו בהצלחה זה אדם פאקינג למברט

לא יכול להיות אחרת

מירבי ת

New member
TOTALLY ADAM השיר הזה ועוד...

זה קיצבי וסקסי ומתגרה וגיי ומעמיד את השמרנות במבחן כמו שהוא אוהב. יש צרחות כמו שאני אוהבת. יסכימו איתי מאיה וענברי שהשיר נשמע כאילו לקחו אותו מאחד הקראדם-פיקים במילים שלו.... (נכון?) חוץ מזה לא ברור לי איך בהופעה הוא יעשה את הקול הכפול - יש שם קטע שלם שהוא גם שר וגם צורח , אני מקווה שיצרח ושזמרי רקע ישירו , אבל נראה. מקווה שיהיו כמה שירים יותר רגועים ומורכבים ווקאלית ויותר "סטארלייט" כאלה באלבום , אבל זה סבבה להתחלה.

mayarel

New member
לי פחות איכפת אם רגוע או לא..

אבל שיהיה קצת יותר עם כלי מוסיקה שאני אוהבת חחחחחחחחחחחחחח כי את המיקס רקע הזה ומה שעשו לו לקול אני ממש לא.... כל כך מתאים לו גיטרות חזקות כאלה... נו טוב נראה מה יהיה הלאה. וכן ממש אהבתי את הגישה של השיר. מההתחלה- זה אני ומי שלא רוצה שלום...

InbarKiii

New member
ברור שהוא 'יצרח', איזה זמר רקע יוכל לעשות את

זה? :) ואת יודעת שאני מסכימה :p

ר ו ח ל י

New member
חמוד.. גם אני מקווה שהוא ישנה את העיבוד

למשהו קצת יותר נוכח. אמ, וזה נורא שונה ממה שהיא עשתה באלבום שלה, לא פלא שהיא לא הכניסה את השיר הזה אליו.\

שיר יפה!

אדם ישיר את זה מדהיםםםם =] הרי הקול שלו הופך כל שיר למדהים ומיוחד:) הוא בטח ישנה אותו ויהפוך אותו לשלו.:)

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo13.gifוהנה הליריקס

there he goes my baby walks so slow sexual tic-tac-toe yeah, I know we both know it isn’t time but would you be m-mine we'll never get too far just you, me and the bar so in a ménage à trois sometimes would he be m-mine (2x) would you be mine oh baby, lights on but your mom's not home I'm sick of laying down alone with this fever - fever, yeah I want it all now I'm gonna get you alone give you a fever - fever yeah there it goes you stole my soul and so 'cause, sweetheart a-no-no-nobody a-no-no-knows they're occupied tell me you'll be m-mine let's get inside your car just you, me and the stars kind of ménage à trois sometimes would he be m-mine (2x) could you be mine yeah oh baby, lights on but your mom's not home I'm sick of laying down alone (ooh) with this fever - fever, yeah I want it all now I'm gonna get you alone (ooh) give you a fever - fever, yeah yeah, yeah, yeah (3x) yeah oh baby, your light's on but your mom's not home I'm sick of laying down alone (ooh) with this fever - fever, yeah I want it all now I'm gonna get you alone (ooh) give you a fever - fever, yeah (ooh) fever, fever, yeah

mayarel

New member
מעניין אם הוא ישאיר את זה מופנה לזכר...

יש לו אומץ לאדם הזה. מתה עליו.

MISHMISH56

New member
גם אני חושבת כך..מזכיר אפילו קצת ג'ורג' מייקל

שאני חולה עליו..וזה באמת ממש ממש לא הסגנון שלה

למעלה