להרבה תפוזונה איטי! לי לא. טפו טפו.
A a b u y a New member 29/8/06 #162 מוש מוש, מוש מוש../images/Emo70.gif "עבודות קשות לרוב לו. מוש-מוש, מוש-מוש. הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות"
מוש מוש, מוש מוש../images/Emo70.gif "עבודות קשות לרוב לו. מוש-מוש, מוש-מוש. הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות"
T tkuihehr New member 29/8/06 #186 עוד שיר יפה! השירים מהתוכניות ילדות שאתם כותבים פה שווים יותר מהמקור... [ובמקרה הזה, זה לא כזה קשה, סתם אני לא אוהב את המו"מ]
עוד שיר יפה! השירים מהתוכניות ילדות שאתם כותבים פה שווים יותר מהמקור... [ובמקרה הזה, זה לא כזה קשה, סתם אני לא אוהב את המו"מ]
M McCriminal New member 29/8/06 #172 אני רוחצה להיות כמו הדר ../images/Emo24.gif הדר את רוצה להיות כמוני? להיות כמו הצל? אני חושב שאני אוותר...
אני רוחצה להיות כמו הדר ../images/Emo24.gif הדר את רוצה להיות כמוני? להיות כמו הצל? אני חושב שאני אוותר...
S ShukyD New member 29/8/06 #184 שמתם לב בחדשות שביזבזו שלושתרבעי מהחדשות רק על צמד המילים "ועדת חקירה" ? מחדל! להקים ועדת חקירה מיד
T tkuihehr New member 29/8/06 #189 מה אין ניידת? זה היה הקטע הכי טוב בדיווחים!! הדר, עדיין יש ניידת, כם אם אין עומס, ספרי על הניידת, זה נורא משעשע ועוזר לשאר האנשים שבעומס [וגם לאלו שלא] מי הטמבל שהזיז את הניידת שלי?
מה אין ניידת? זה היה הקטע הכי טוב בדיווחים!! הדר, עדיין יש ניידת, כם אם אין עומס, ספרי על הניידת, זה נורא משעשע ועוזר לשאר האנשים שבעומס [וגם לאלו שלא] מי הטמבל שהזיז את הניידת שלי?
L limors2 Active member 29/8/06 #194 היא שלי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif ורק פתחתי תפה ועכשיו תפוזונה איטי גם לי
L limors2 Active member 29/8/06 #192 יש משהו אחד שאני לא אוהבת בשיר של פאריס. ה"אהההההאאהההההההה" בין הפזמון לבתים מטריד