|הדר|
סינגלסססססססססס

ShukyD

New member
אני דווקא התחלתי לאהוב

בכל מקרה למה הדר לא כותבת? שתכתוב! מתגעגעים

בגלל זה אני שמחה שקאזה לא עובדת

ואני גם מנסה כמה שפחות להוריד.. אם הייתי מצליחה להוריד את השיר הייתי חורשת עליו הרבה..

McCriminal

New member
דווקא שיר נחמד

אגב איך קוראים לשיר העצוב הזה ומי מבצעת: "רציתי עוד שנייה אחת לומר לך שלום" שיר עצוב ויפהפה..

tkuihehr

New member
אני אוהב

אבל אני התחלתי לאהוב רק בשבוע האחרון, אז הוא עוד לא נמאס עלי, באמת משמיעים אותו הרבה, ואני גם מאלה שנמאס להם מהר [כי הם מחוברים לגלגלצ כל היום] אבל עם זה בינתיים אני מסתדר...

limors2

Active member
הם צריכים סינגלים חדשים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אבל טל מי בייבי

McCriminal

New member
מי חזר אחרי כלכך הרבה זמןןן?! ME?

אכן כך. המחנה היה פצצה ומשום מה לא כתבתי פה מאז. אני בינתיים מתענג על הרד הוט. טל מי בייבייי אר יו לונליייי

McCriminal

New member
אכן היה...../images/Emo24.gif התגעגעתי!

אבל לא היה מספיק זמן לשמוע, סינגלס נפל על שעה קבועה כל פעם של איזה פעילות אז היה בעיה אבל הספקתי סאמטיימס.. שוקידי הייתי פה אבל לאיזה שבועיים פשוט לא כתבתי זה למה אתה לא מכיר...אבל נעים להכיר קוראים לי אבישי :) בכל מקרה כיף לחזור, I missed you all! אפילו לשטויות של גלעד והקקל"צ התגעגעתי..

McCriminal

New member
../images/Emo24.gif אגב שאלה כללית..

רק אותי השיר "עם הזמן" של אביב גפן פשוט מדכא בטירוף, במיוחד ב-1:30 בלילה כשאתה שומע אותו בחושך מוחלט במיטה? פשוט יצא לי אתמול וזה פשוט שיר שכמה שהוא אמור להיות אופטימי הוא פשוט שיר דיכאוןן..

McCriminal

New member
לא חשבתי שהוא שמח אבל..

הוא פשוט מוציא את כל המצברוח. כמה שהשיר יפה ככה הוא מוציא מצברוח בטירוף, הגרסה הצרפתית המקורית עוד איכשהו סבירה בקטע הזה אבל פשוט נכנסתי לדיכאוןן בקושי נרדמתי..

tkuihehr

New member
נכון, הם צריכים להתקדם

יש כמה שמושמעים מלא זמן כחדשים, וצריך אחרים...

tkuihehr

New member
חזרתי

וואלה יופי, ראיתם איזה שירים הפסדתי? מוכרת לי מפעם - דין דין אביב אם אלה החיים - קרן פלס מה עוד ביקשת - אריק ברמן Unfaithful - Rihanna <לפי הינגי לפחות> בעעע,
מצטער שיצאתי...

tkuihehr

New member
הלו, מה המצב?

מה פתאום נכנסת? לקרוא את השטויות שלי על עישון וסופרמן?

למעלה