ההבדל בין קסם לפלא

RainBird

New member
משה קרוי למד אצל הסאי באבא ../images/Emo13.gif וכל מלומד ידע מה קרה עם משה קרוי....

סיריוס1

New member
זה בגלל הסאי באבא, זה בגלל ה...

...משה קרוי. שכן המונים רבים למדו אצלו והכל בסדר אצלם. פשוט משה הסתבך בדרך הרוחנית שלו והגיע למצב של שלא ידע איפה להיות ומה לעשות.

RainBird

New member
הוא ידע איפה הוא- פשוט זה כלל לחלק את האנושות לאור וחושך, תסמין שראיתי בהודעותך מר כ-סם.

MetalSinagouge

New member
אני חושב שזו סתם סמנטיקה.

רציתי לשאול- דיברת פה על מימדים רוחניים וכל מיני כאלה. איך אתה יודע שהם קיימים?

סיריוס1

New member
כי ההסתברות של מאורע מסודר מאינסוף....../images/Emo132.gif

....חלקיקים הוא אפס שכן כל מאורע מרוכב מאינסוף חלקיקים שיש ביניהם סדר. לכן חייבת להיות זרימה של סדר מרמת סדר קודמת עד לסדר המוחלט שהוא רצון אלוקי כלשהו הדומה לרצון החיים של כל היקום כולו. חוץ מזה, כאשר אתה מביט למעלה לשמיים אתה רואה שיש אינסוף שמשות, ואתה רואה שספקטרום האור הוא אינסופי וספקטרום המגנטי הוא גם אינסוף תדרים. לכן ברור שיש כל מיני מכלולים של מערכות יחסים בין תדרים וסדרים שהם המימדים, כדי לראות אותם צריך "משקפי" מימד...

RainBird

New member
../images/Emo32.gifיון כמה שאלות לי אליך: 1. מה רע בלומר אלוהי? האם זה בעייתי כמו לכתוב יהוה? 2. מה הקשר בין הסאי באבא ליהדות? 3. האם אתה אוהב סושי?

סיריוס1

New member
טוב אז ככה...

1. פשוט אני מכבד כללי טהרה אנרגטית של כתיבה של מילים בעלות משמעות מיוחדת מאוד. 2. כן, מאוד בעייתי. המציאות שאנחנו נמצאים בה עמוסה "בפסולת" רוחנית, ולכן יש כללים לשמור על "נקיון" מילים. 3. לא. אני לא אוהב סושי, לצערי. אולם אני אשמח לדג שלם על האש, רצוי גדול ועם קשקשים... 4. נכון. אני שייך לאנשי הניואייג' הרוחניים והמתקשרים, אולם התחלתי את דרכי אצלכם ( אנשי המאגיה )... 5. האם אתה אוהב סושי ואצות ים ?

RainBird

New member
מילה מעוותת היא מילה מסורסת לטעמי 4. חבל מאוד שעברת אבולוציה הפוכה 5. מאוד. בצורה אובססיבית כמעט. ניתן לקנות את ליבי ברול סושי.

סיריוס1

New member
חבל לך על הזמן עד כמה אני מתמצא ב...

...בחוצנים. אני מתקשר עם מועצת החוצנים. ומכיר היטב את הראלים ואת תורתם. הם חזקים ובעלי הרבה מאוד כסף והשפעה. הם הזמינו אותי להיות איתם ואני סירבתי. אולם אני חייב להגיד שיש להם אור מאוד יפה ונעים לכן זה לא מפליא אותי שיש להם מליוני תומכים..

MetalSinagouge

New member
הסתברות.

אני חייב להודות שהתקשתי להבין למה בדיוק התכוונת, אבל הסתברות יכולה להיות מאוד מאוד נמוכה, אבל 0? ואם בעצם נניח שהיא לא 0 אלא מאוד מאוד נמוכה אז אתה מבסס את האמונה שלך על ראציונל ולי זה נשמע קצת לא משהו. כך למשל דוגמא- יש הסתברות מסויימת שאלוהים הוא בעצם חנון מחשבים מפוטם במיוחד שפשוט יצר תוכנת מחשב וחיבר את כל המוחות שלנו בUSB. מבחינת הסתברות זה אפשרי. היית רוצה לסגוד לאל כזה? אני מבין שיש תדרים שונים, ואין ספק שחושי הקלט של האדם מוגבלים גם בדברים שהוא מעבד באופן לא מודע, אבל הדרך מכאן ועד להסיק שאלוהים הוא פועל בתדר אנרגטי\קוסמי או משהו... קצת רחוק, לא?

סיריוס1

New member
פשוט היכן שאין לך הסבר ויש רק תוהו מוחלט...|מ

...אז אין לך כוח לשלוט שם ללא האל שלך... כאשר אתה יודע שיש אינסוף חלקים לשלם, אזיי כדי שהשלם יתקיים חייב להיות כוח אינסופי, וזה ממש לא חלק מהשלם, אלה השלם כולו, שזה האחדות של כל הקיים וכל אשר מעבר לו, כולל התוהו המוחלט על כל צורותיו... אמונה מתבססת על מגבלה של הראציונל ומגבלה זאת קיימת בזכות הסתירה של הקיום עצמו ( שאינסוף חלקים לאי יכולים להתסדר בסדר מופתי בזכות עצמם ).

MetalSinagouge

New member
זה נשגב מבינתי.

זאת אומרת, אני מודה לך על התשובה, ולמרות שהמשפטים הגיוניים כשלעצמם, אני לא מצליח להבין.

סיריוס1

New member
סליחה. מגושמות רוחנית שלי. אגיד בפשטות..

...שאני מאמין באל האחד ומשרת אותו ואת צבאותיו וזהו. לילה טוב.

סיריוס1

New member
צבאותיו = מלאכים,יצורי אור ובני ברית...

...שהם יצורים מעולמות אחרים הטובים לנו.

goldy

New member
בטח יעיל. אים הוא יקרא את "כוחו של התת-מודע"

ניהיה שווים.

RainBird

New member
זה בסדר, גם אני לא קראתי את כוחו של התת מודע אני לא צריך שרופא מודרני ילמד אותי מה שידעו כבר מאות שנים ../images/Emo13.gif

למעלה