הההיום יומולדת
,

הההיום יומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ,

ליפה בנשים... לאהבת חיי. חוקית, מה
מי היה מאמין שזה באמת יגיע? ז מ י
בת 18.
את הכל אני אביא לך בקרוב, לא לפורום הזה
[אלה שסתם..] , אז אני רק ארשום את השיר. נראה לי שאולי.. היום את בת 15. אולי רק נפלה פה טעות... הילדה הקטנה כבר פרשה לה כנף... מחפשת קן.
יש כאן בעיה, היא כל היום אוכלת..
אבל היא כלל לא משמינה. בוודאי מקיאה את כל מה שבלעה זה בורקס גבינהההההההה |משולש| נוווווום כל החורף רק ננום כמו דובון קטן צנום
מרמור לידי ["מרמור!! נסעתי לחיפה!!"] נוווווווום כל החורף רק ננום כמו דובון קטן צנום
מרמור לידי.... שמנה ונהנית
בולמית-אנורקסית, ושירי זה רק שם בדוי... ["אף אחד לא רודף אחרי זמי.."] מיסטר גרינברג ובראון וציפור דיי קטנה
מאחלים היום... " מ ז ל ט ו ב מ ר מ ו ר " שוב, טישלורים ללא חישוב, פראנויות זה בגרוב, לא יאכל אותך שום זבוב! ואיך... גוש שחור ומהלך
, בשלהי כתה ח'... לצדך הילך... נראה לי שאולי, היום את בת 15.. אולי רק נפלה פה טעות...
[על משקל "כשאת איתי"-רן דנקר
] אני אוהבת אותך. הכי בעולם. ענברנטל
.

Dug E

New member
אהובה.

אין לי בכלל מילים לתאר כמה אני אוהב אותך ועד כמה את חשובה לי. את אחת הבחורות המדהימות שיצא לי להכיר ובאמת, את מתנה מאלוהים. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם,את כל האושר שקיים ובן זוג מאושר שיעשה לך רק טוב (בהנחה ותהיי בקטע שלו
). אז אני אוהב אותך הכי בעולם יפריקית מטומטמת |מבטאעגילבשפהכזה|. תזכרי שאם את צריכה משהו אני תמיד פה בשבילך,אבל תמיד. יש לי כ"כ הרבה דברים להגיד אליך ועליך אבל אני לא יכול להעלות את זה בהודעה אחת..בהזדמנות אחרת. וואי,די. אני כ"כ אוהב אותך
.

Z A M i

New member
כפרעלייך..../images/Emo99.gif

אני משערת שקיבלת את האסמס..

Z A M i

New member
../images/Emo12.gif כנראה לא הגיע אליי..

רבאק מה נסגר עם הפלאפון הזה?

Z A M i

New member
אכן, חתיכתי../images/Emo99.gif

תודה... (הפלאפון נדפק ונכבה כל שנייה ופרח מזכרוני לשלוח לך הודעת תודה)

זאאאאאאאמי!!!

מזל טוב ילדונת! תאמיני לי, כל מה שאני צריך בחיים זה זאמי+אורז חמוץ נשמה, שיהיה לך רק טוב בחיים ותמיד תזכרי לצחוק חולה עלייך! (אפילו שאת קלפטומנית של פליילייסטים)- עידו

Z A M i

New member
יו.עידו!

חובה עליך להרגע עם הפלייליסט הזה, יא פתאט! (
סתם נו..) הבאתי אותו למפגש ולא באת.. בכל מקרה, תודה!

ronnin

New member
zami!!!

מזל טובב.. חיחי את את חוקית אני יכול להתחיל איתך

זאמי שלי ... ../images/Emo65.gif

אני לא יודע אם קיבלת את ה-SMS שלי אתמול, אבל אני מקווה שכן . אני רוצה לאחל לך קודם כל בריאות, כי זה הבסיס להכל. והרבה ממנה !! אני מאחל לך גם אהבה שתציף את הלב באושר, שתמלא את הגוף בפרפרים. אני חושב עלייך כל הזמן, גם מרחוק ומתמלא בגעגועים. את בת 18!! אויימגד. לא להאמין... זה הגיל להתחיל.
. בכל מקרה ילדה שלי תנצלי כל רגע בחיים אל תפחיד לנסות ותמיד תשארי נאמנה לעצמך. אוהב בלי גבולות, עומרי!
נ.ב
שחר מוסרת המון מזל טוב והמון אהבה!!!

Z A M i

New member
כבר מחר..

ועוד לא קיבלתי כלום.. על מה את מדברת בכלל!?
אפילו מזל"ט לא קיבלתי.

חנושש

New member
זזזזמממייי../images/Emo99.gif

אמאלה 18
חוקית!עכשיו תאצלי לקנות לאנשים סיגריות ואלכוהול כי רק לך מותר
אז זמי.. שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב! רק טוב,אושר,חיוכים ושטויות. בואי לבקר קצת את דודים שלך לא יזיק
ובגלל שאני כ"כ גרועה בברכות כדאי שאני אפסיק. פשוט שיהיה לך אחלה של יומולדת
חן.

מזל טוב מותק! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

מצטערת על השת"פ בגניבת הסיכה

למעלה