הההיום יומולדת
,

Z A M i

New member
../images/Emo12.gif

"ואז התנגשו שני כוכבים,ונוצר המפץ הגדול"! תודה..

זמיתה מיי לאב ../images/Emo99.gif

מזל טוב חתיכה שלי את ברכתי כבר קיבלת! אני אוהבת אותך המון ילדה אין לך מושג כמה נהנתי אתמול!

jt7785

New member
מזל טוב זמי

את אחת הבחורות היקרות לי. באמת. ואני באמת מצטער שלא יכולתי לבוא לחגוג איתך. אבל זה באמת לא אומר שום דבר על המידה שבה אני אוהב אותך. באמת נטלי, אני אוהב אותך.

מתנות

New member
נטלי... ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

אחת מהאנשים שאני מצטערת שאני לא מכירה יותר... אני מקווה שתהני היום, ושיהיה מדהים
|מתנה|. ואני מאחלת לך טונות של אושר, חיבוקים וכל מה שדרוש כדי שתחייכי. מזל טוב
טל.

זמי קטנה.

אם יכולתי לתאר לך כמה שאני אוהבת אותך באמת שהייתי מתארת,אבל אני לא.חח שיהיה לך רק טוב בחיים ושהכל יסתדר תמיד לטובה,ותשארי בדיוק אותו בנאדם כמו שאת! את אחת המדהימות פשוט..! אוהבת אותך,ושיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון מזל טובבבבב!!!1 ::]]
[ושיהיה לך סקס טוב...:]

little WhiSper

New member
זמאמי!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון המוון מזל טוב מתוקה, 18 זה לא סתם גיל, נצלי אותו חופשי ושיהיה לך מלא הצלחה, אושר כל הזמן ורק טוב בובה! מקווה שנהנית אתמול! אוהבת

אהובתי ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך כל כך. אני לא מאמינה שזה באמת הגיע. 18. את ילדה כל כך מדהימה. את איכפתית, מצחיקה בטירוף, יושבת לידי בכיתה [
ברכות כיתה א'] אהובתי. רק שנים של אושר, חיוכים. והרבה אלכוהול. אוהבת אותך הכי בעולם. [הברכה האמיתית עוד תגיע
]

The Kinslayer

New member
../images/Emo99.gifתני לי אהבה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב יקירתי, מצטער שלא הייתי אתמול
18 אחחחחחח... יש מי שיקנה לי סיגריות במפגשי פורום
המון אהבה!

זמיתה בוניטה ../images/Emo65.gif

פששש.. 18 כבר הא? הבנות מצווה של העולם בשיא התפתחותן.
אז יקירתי, מקווה שהייתה לך היומולדת הכי שמחה בעולם, ואת חוגגת כמו שצריך את גיל 18 כי בשביל זה הוא בא. P: שיהיה המון המון מזל טוב! הצלחה, כסף, שמחה, אהבה, ימים מאושרים. רק טוב נשמתי.
ובואי לבקר קצת. :) אוהבתך אותך מלאאאא.. יומולדת שמח.
[-אלה הלא קשורים..]

S h A b i T

New member
חברתי לפארנויות ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

וואו, את בין הזקנים שיצא לי להכיר. לכבוד גיל 18 הגיע הזמן שתתחילי להטמע בחברה הרגילה ושתביני שאין באמת רוחות רפאים, שג'וקים גדולים וחומים לא יכולים להרוג אותך.. ושמעי, הייתי אומרת משו על הפוביה המוזרה שלך מחלונות פתוחים.. אבל אני לא רוצה שתרגישי כל-כך חריגה, אז אני אעזוב את זה.
שיהיה המוני מזל טוב, אושר, יושר וכושר (ומקוריות, כמובן.
) ואל תשכחי לעולם, סמים זה סרט רע!
עלמוג:)

למעלה