הההיום יומולדת
,

mooshki

New member
זמימתוקה!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
והמון אושר וכיף
את מקסימה! תישארי בדיוק כמו שאת
ממש מצטערת שלא באתי אתמול, נראה לי שפספסתי המון... אבל שמחה שנהנית! מזל טוב! (סופסוף מישהי יותר זקנה ממני חע
)

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

תהני ובהצלחה בהכל
רוני

המון מזל טוב זמי

רק אושר ובריאות תהני מגיל 18 ותשתדלי לא לגדול יותר :) ותשתי הרבה אלכוהול כי זה כיף :) אוהבת (ומצטערת שלא יכולתי להגיע אתמול
)

זזזזמי אהבת חיי!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif

נשמה שלי, שתהיה יומולדת הכי טובה בעולם [אני מקווה שהייתה כי עוד 40 דק' היא נגמרת] אני אוהבת אותך מפה ועד להודעה חדשה

LoLi Goddess

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ז-מ-י../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב! סופסוף חוקית =) שיהיו לך עוד מלא ימי הולדת בנייי זונווות... מקווה שנהנתם אתמול. אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך (מאלה שלא יודעים לברך)

Z A M i

New member
תודה לכולם!../images/Emo9.gif

תודה לכל מי שכתב,התקשר, שלח אסמס, הגיע, איחל וחיבק. תודה לכל מי שהגיע ביום חמישי.. באמת שריגשתם והעלתם חיוך.. ולכל אלו שלא הגיעו ומתנצלים פה- זה בסדר...לא נורא..
פשוט..תודה לכולכם..על שאתם פה. אוהבת אתכם הכי בעולם!.. נ.ב..אם מישהו קטין צריך לקנות סיגריות, תפנו אליי במסרים

LoLi Goddess

New member
חחחחחח....

"אם מישהו קטין צריך לקנות סיגריות..." איזה כיף זה להרגיש את זה, הא? אבל להציג תעודת זהות זה לצעירים חוגר רולז!

../images/Emo55.gifבאיחור (אופנתי... אופנתי../images/Emo46.gif)

זמיתה
גיל 18 זה עניין לא קטן, וזה בהחלט מצדיק איחולי שטות נמרחים. אז תרשי לי
שתגשימי חלומות, שתאמיני בעצמך, שתדעי תמיד לראות את חצי הכוס המלאה (ולא לשפוך אותה). שתשיגי לעצמך את כל מה שאני רק יכולה לאחל לך, תקווה, אהבה, אמת, אושר, אומץ
, כישרון (בנהיגה *שיעול*)
, ובכללי המון ממך, כי מה יותר טוב מזה?
אז יאללה, נהיה מאלה שמציקים: "אז.... איך זה להיות בת 18?"
עכשיו את חוקית, להיזהר עם חניות נכים וכו'.... אף אחד פה לא מוותר כ"כ בקלות על יציאה איטית עם בושם
תהני מהגיל הזה, הוא מיוחד (לא שאני יודעת. אבל עזבי- תזרמי איתי....) תעשי כל מה שאת רק רוצה, ותיגעי בכל כוכב (נשארו לך רק עוד 3 שנים להגיע לירח
) מזל טוב בובה, עד 120- השעון מתקתק
אוהבת, גל
(וכי אני חייבת: "מירמורררררר! אני (גרה) בחיפה
)

Kinky DeviL1

New member
קצת באיחור ../images/Emo3.gif

למרות שדיברנו בטלפון וזה... אני אגיד את אותם הדברים גם פה :] שיהיה לך מזל טוב נשממממה
ותזכרי, ואל תשכחי לרגע שאני אוהב אותך!! פשוט ככה.... "לא ביקשתי שנתנשק, לא ביקשתי שנתחבק"

אושרע

New member
זאמיייייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון המון המון מזל טוב רק אושר בריאות ואהבה. את הזקנה היחידה שצעירה בנפשה.P: אוהבת אותך מלא.

אדם ק

New member
זזזזזעעעמממייייייי

ילדת היומולדת! נסיכת הבר-מצווה! שיהיה במזל טוב!!! מאחל לך המון אושר, עושר, בריאות, שמחה, הצלחה, שגשוג, אהבה, (וכמה שיותר אוכל!) שנה הבאה בדיוק כמו שאמרת... אותו מקום, אותה שעה, רק שאני אהיה חוקי ואת סתם תזדקני לך בשנה... טחחח ( ושבנה לא תבריז) אוהב מלא מלא! אדם

../images/Emo85.gifאהובתיי

קצת באיחור אז תסלחי לי אישתי האהובה והיקרה חוקית בת 18 אז קודם כל למרות כל הפחד מהגיל הזה אני עדה להגיד לך שזה גיל מקסים באמת זה בגרות זה סיום לימודים והתחלה של משהו כל כך גדול ואחר זה אהבות חדשות בקיצור זה סבבה לגמרי אז מזל טוב אושר בריאות אהבה הצלחה מה שרק תרצי אני הכי גרועה בדברים האלה אז רק שתדעי שאני אוהבת אותך ושאני באמת מצטערת שלא יכולתי להגיע יום חמישי

Dark Tear

New member
הילד הכי יפה ביקום.

אני אוהב אותך עד עמקי נשמתי. שרק תמשיכי להיות מאושרת ושהעתיד יאיר לך דרך מזהב. את השאר את תקבלי במכתב+מתנה.:}

איי איי זמי../images/Emo13.gif

רק הרגע חזרתי מכן ובאמת שאני כבר מתגעגעת. היה לי כלכך כיף. המון מזל טוב,ילדתי. שתלמדי לחנות, שבואי שוב לחיפה ("מירמור,נסעתי לחיפה"), שספיר לא תצטרך לשחד מוכרים בשביל שיבקשו ממך ת.ז.
, שתעשי ספורט עם אמא (מהמכוערים..), שתאכילי את ברנטל עוד המון פרוסות מטוגנות (לא במבה!), תצליחי,תחייכי,תהני,תתנסי,תלמדי,תאהבי,תגשימי.כל מה שתבקשי לעצמך. את מדהימה. אני אוהבת אותך.ושוב,תודה.
נעמה. (אל תהרגי אותי על התמונה,הייתי חייבת:) וענבר,קברת עם השיר.

izzys

New member
זמי, קשוחה שכזאת. ../images/Emo11.gif

אמנם קצת באיחור [נראה לי שלבוא לאריאל זאת סיבה מספיק מוצדקת.], אבל רציתי לאחל לך המון מזל טוב גם בפורום. הרי 18 זה לא סתם יומולדת, עכשיו את חוקית שכזאת, רוכשת סיגריות לכל המבקש.
הלוואי וכל המשאלות, הבקשות, התקוות והרצונות יתממשו, ושעד לשנה הבאה תספיקי: - ללמוד לרקוד. - להפסיק לחלוק הומור משותף ולא מצחיק איתי.
- לבוא לבקר בחיפה. [לא כותבת מרמור נסעתי לחיפה! די!] וככה על הדרך גם תצמחי, תגשימי, תכבשי כל מטרה, והכי חשוב, תדעי להנות מהדרך. שתמשיכי לחייך את החיוך המקסים הזה שלך, עם השטויות הקטנות והזמיות האלה. עם החיבוקים הכי כיפיים וחמים שאפשר לקבל, עם אישיות כובשת כזאת, שפשוט להתאהב בה בשניה.
אז שיהיה במזל, ושיהיה טוב, ויאללה, עד 120
אוהבת אותך המון
,
יא כאפות.
מור.

לא הייתי על המחשב כמה ימים

ולכן רק עכשיו יוצא לי לאחל המוןהמון מזל טוב לסבתא זמי המסוקסת
ולאדם החתיך על הזה
[חוץ מזה שאמרתי כבר ביום חמישי במסעדונת] שיהיה רק טוב ושכל מה שתרצו יתגשם :]

למעלה