ההופעה אמש...

איך היא לא רואה לא מספיק צועק בשביל זה -

היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שמגיע לרמות כאלה של אולמוסט-בכי זה מבול... אפילו לא אל תתני לי להשאר צמא

SheIIy

New member
בטח שכן..

בחלק האחרון של המעיין הזוהר, ככל הזכור לי, היא צורחת את המשפט הזה...

הצרחה הזאת פשוט לא מגיעה לרמות של זו שבמבול

כאילו, תסתכלו עליה, הונסטלי. זה נראה לכם כמו צמאאאאא או האווווואוווווואווווו הכמעט-בוכה בסוף של מבול? לא יודעת, אישית אני אפילו לא חושבת שזה יכול להיות משהו חוץ ממבול מעבר לזה שהגבהים של הקול בצמאאא הנ"ל פחותים מאלה שבסוף של מבול וחלק גדול מהעניין של הצעקה הוא גם הגובה של מה שאתה belting... במבול היא מתרגשת הרבה יותר. בגלל זה כל כך קשה לראות אותו בלייב. כי עוד שניה בוכים איתה ביחד. אבל זה אחד הויכוחים היותר שטותיים וגרופיים שיצא לי לנהל לאחרונה אז די

bזוהר

New member
אז מה, זה כיף! אני מזה לא מסכימה איתך!

מה קרה לך, במבול זה "אוווו...אווווו...אוואההה...אווו" וזה מרגש ויפה ורוצים לבכות, אבל זה ממש לא מתקרב לרמות של התמונה הזאת..לעומת זאת ב"אל תתני להישאר צמאאאא,אל תתני להישאר צמאאא,אאאתתת אל תתני לי להישאר צמאאאאא" חחח, היא עוד שנייה מתה שמה, היא ממש קורעת את המקרופון, וכועסת כזה וצועקת, וזה הדבר היחידי שיכול להתחבר לי לתמונה הזאת..אבל אולי את צודקת מי יודע.. אבל הצעקה של מבול בסוף ממש לא יותר חזקה מהמעיין הזוהר..היא דווקא הרבה יותר רכה כזאת..לא??

מיץ פזי

New member
אני חושבת שעברתי מחנה

חח זה באמת נראה יותר כמו אל תתני לי להישאר צמאאאאאאאאאאא

מיץ פזי

New member
חחח כן זה מסוג הרגעים שבהם אני חושבת

"אם רונה קוראת בפורום.. אולי עדיף שלא תקרא את החלק הזה.." חחחח סתם כנראה זה סוג של מחמיא שחופרים על תמונה שלך כל כך הרבה..

SheIIy

New member
זה נראה יותר כמו ה-

'אל' במשפט 'אל תתני לי להישאר צמא', ובפעם שבה היא שרה 'אאאאאאאל תתני לי, להישאר צמאאאאאאא' (הפעם האחרונה שהיא שרה את המשפט הזה)
חפרנו. כיף.

מיץ פזי

New member
ההופעה..

טוב זוהר אכן סימסה לי אתמול אך לא הייתי ליד מחשב אז הנה אני כותבת עכשיו.. טוב אז מה הסיפור עם "לי אין בעיה עם הנשיות שלי?"- אז ככה.. רונה עולה לבמה ומביאה איתה שני.. צעצועים אפשר לומר, אחד רובוט ואחד שפן.. את הרובוט שמה ליד עדי רנרט הקלידן (המצויין!) ואת השפן שמה לידה, כשגם הוא כל הזמן נפל לה וגם זה היה כזה שמסובבים כזה ואז יש לו תופים והוא כזה מכה בהם.. קיצר אז היא סובבה אבל הוא ממש סרב לתופף.. חח בקיצור אחרי כמה שירים שהשפן לא עבד או משהו כזה אז היא מן אמרה "רציתי לשים את שניהם ליד עדי אבל הוא לא הסכים לשים את השפן... טוב הוא באמת קצת.. ורוד" חח אז היא אמרה שהיא שמה אותו לידה ואז היא מן חצי סיננה חצי דיברה לא למיקרופון ואמרה "לי אין בעיה עם הנשיות שלי" חחחחחח
חוץ מזה הייתה הופעה ממש טובה.. היא שינתה קצת את הפלייליסט, ואמרתי לה את זה בסוף אז היא אמרה שהיא מנסה לרענן קצת אבל שהיא לא סגורה אם זה טוב הסדר הזה.. היא התחילה עם בוקר חדש (!) שבד"כ לא נכנס אפילו להדרן.. ואז עברה לבתוך אגם קפוא וטיול בהיר- הפתיחה הרגילה.. וגם היא שרה את סיפור מגירה- מה שהיא לא עושה הרבה.. וגם היא סיימה עם מבול, שבד"כ נכנס להדרן והיא שרה את הקאבר בהדרן.. שבד"כ מופיע באמצע.. באיזור הפעם האחרונה ו10 שניות.. נראה לי שזהו.. היא הייתהמקסימה כתמיד ואפילו חייכנית למדי אפשר לומר ו.. זהו! עוד מעט הביט..

chen1litvak

New member
אוף, התבלבלתי בתמונה.

לא נורא, אז קיבלתם גם את הרובוט. (שמישהו יזכיר לי פעם הבאה להקטין לפני
)

גוזלה

New member
אמממ...

תגידי, את זאת שצילמה בסוף ההופעה הרבה תמונות של הכיסא, ואז לקחה את הפלייליסט? אם כן, אז... ממ.. נעים להכיר : ] חח

chen1litvak

New member
היי, זה היה את היצורים לא את הכיסא!

וכן, רק שאני לא מוצאת את התיק מאז והפלייליסט שם וזה.. חח נעים להכיר

למעלה