וגמני רוצה להוסיף...
הייתי בהופעה, והיא הייתה אדירה, כהרגלה. לא יצא לי כבר הרבה מאוד זמן [יחסית...] להיות בהופעה של רונה, ומשהו בי פשוט היה חסר. ממש חסר. חברה שלי קראה לזה בשם, ואמרה שאנחנו נוסעות "להאכיל את המפלצת"- ואכן המפלצות של שתינו יצאו שבעות לחלוטין. לא אלעה בדיבורים על העיבודים המדהימים של ההופעות, שאני לא יכולה שלא להתכווץ, בכל פעם מחדש, כששומעת אותם. גם לא אוסיף יותר מדיי במישור השינוי החיצוני שרונה עברה- הפנים שלה פשוט השתנו, והתסרוקת איתה הופיעה שלשום כל כך החמיאה לה!! [איפה הם ימי ה"קוקו" הנמוך והשביל באמצע..?] הקול שלה, שהתפתח כל כך, גם זה לא יהיה הנושא המרכזי של ההודעה, למרות שאי אפשר להתעלם מהיכולות הווקליות הנהדרות שיש לה עכשיו. ורק אוסיף ואספר לכם, שתי מעשיות נוספות: אני חוזרת לרובוט [הגברי מספיק], עליו ספרה יעל, ואוסיף, שבהמשך, ככל הנראה מעוצמת הנגינה של הקלידן, התקדם הרובוט קצת, ועוד טיפה, ועוד מעט, כמעט כמו רוצה להצהיר בפנינו "אני הולך להתאבד". בשלב כלשהו עיניי כולם היו נשואות אליו, מה יקרה? האם יפול ל"תהום"? ומה יעלה בגורלו? גם רונה עצמה הסתכלה עליו עם פחד בעיניים [אבל הם לא הפסיקו לנגן, מזל שהיה בדיוק קטע מעבר שכזה]- ואז הבלתי נמנע קרה- ונשמע "בום" חזק שכזה. הרובוט נפל. חחח זה היה קצת משעשע וקצת טראגי... עוד בדיחה קטנה שהיא זרקה: היא אמרה שאיזה קטע זה שפתאום כולם מבינים ומתעניינים בכלכלה. פתאום כולם יודעים מה זה אג"ח, ומה זה הלאמת הון. ובכלל, לדבריה, זה שהפסקנו לקרא "גלריה", ועברנו ל"THE MARKER" לא הופך אותנו לחברה פחות קפיטליסטית, אה? [זה מה שהיא אמרה, נכון?] חחח היה משעשע- וכל כך כל כך נכון!!:/ ובסוף ההופעה, כשניגשנו להגיד לרונה כמה נהדרת הייתה ההופעה, העלתי בפניה את ההצעה להקליט את ההופעה ככה, כמו שהיא. אמרתי לה שהעיבודים האלו הורסים, ושהיא מוכרחה להקליט את ההופעה [חברה שלי ציינה בפניה שכדאי גם לצלם אותה]- רונה גיחכה ואמרה: "מה, ההקלטות שבאינטרנט לא באיכות טובה מספיק?", ואחר הוסיפה ברצינות שלא חשבה על זה, ובאמת אולי כדאי לעשות את זה, כי היא בדיוק חושבת בימים אלו איך לשנות את ההופעה, ואולי להוסיף תופים(!!!) (מה תופים, נזעקתי- ההופעה כל כך מיוחדת ושונה ככה, בדיוק כמו שהיא!! ) אמרתי לה שהיא חייבת להוציא הקלטה של ההופעה- אני בטח אשמע אותה כל יום, ובשלב כלשהו פשוט אתאבד- אבל נו, לפחות אמות מאושרת : ] היא חייכה ממש ונפרדנו לשלום... היה פשוט מושלם! : ]