ההופעה בארץ

l u d

New member
גם אני רוצה ../images/Emo7.gif

דמט! אם רק לא הייתי בת שנתיים וחצי והייתי גרה בארץ... שיבואו כבר שוב! או שאפילו וולווט יבואו (ככה נראה קצת יותר מאשר רק אקסל)

Dug E

New member
תהיי באגאדיר

אם את רוצה להנות מהמבורגר איכותי. הולי מוזס האלה לא משהו בכלל..סתם פוזה.

תיקון קטן

בהופעה היו בדיוק 44,999 אנשים. אני זוכר את זה טוב מאוד רשום בעיתון למחרת. כרטיס עלה 115 ש"ח, מחיר שיא באותם ימים (היום ריטה לוקחת 180 ש"ח ורוג'ר ווטרס אתם יודעים...) ןשיגידו מה שיגידו, היה תענוג. אני נהניתי בטירוף.

וואי, זה זול בטירוף....

אביב גפן מופיע במועדון מעפן ולוקח 120 שקל....
בכל מקרה, אני שמחה שנהנת. הייתי בטוחה שהיו גם אנשים כאלה.

לא יודע אם זה מעניין מישהו היום

אבל בערך באותם שנים (תחילת שנות ה-90 מתישהו, מי זוכר בדיוק...) נפלה האימפריה הקומוניסטית שהייתה ידועה עד אז בשם ברית-המועצות. חלק מסממני נפילת המשטר היה כניסת התרבוצ\ת המערבית לתוך ברה"מ. כילד קטן, תליתי על הקיר חוץ מתמונות כל כתבה, טור ושבב מידע שכתבו בעיתון על גאנז ואחת הכתבות שהיו תלויות על הקיר התפרסמה מתישהו בתחילת 1991 ואמרה שב-22.5.1993 יתקיים מופע היסטורי ראשון מסוגו של להקת הרוק רובים ושושנים בקרמלין במוסקבה. רק שנתיים אחרי ההופעה קלטתי שאין לי מושג איך זה יצא ככה, אבל כנראה שההופעה במוסקבה התבטלה ובדיוק בתאריך הזה הם הופיעו אצלנו בת"א. אגב, היו אז דיבורים על חברה ישראלית שהייתה לדאף וצילמו אותם נון-סטופ בארץ, הייתה המולה מטורפת מתחת למלון שלהם ובכלל היה משהו מיוחד. שתבינו, הם היו אז הלהקה הכי פופולרית בעולם, והיו הראשונים שבאו לארץ אחרי שני על גבי שנים שלא הגיעו לפה להקות גדולות באמת. גאנז התחילו שוונג שכזה ואחריהם הופיעו מטליקה (לצערי לא הייתי - באותם ימים היית או גאנז או מטליקה, אין שניהם), מייקל ג'קסון, מדונה (בפעם הראשונה שלה בארץ ולפני כל הקטע שלה עם הקבלה וישראל), אלטון ג'ון ונדמה לי שגם ארוסמית (למרות שלגביהם אני ממש לא בטוח). זהו. סתם פרטים טכניים לא ממש מעניינים מישהו שלא היה אז בן 10 לפחות...

אירוסמית' לא היו פה...

"ימים היית או גאנז או מטליקה, אין שניהם"- מה זאת אומרת? וזאת נשמעת תקופה כיפית כלכך......
יש לך עוד את כל הכתבות הישנות האלו?

AeroTom

New member
Aerosmith היו פה ב-1994

ב-12 ביולי 1994 יותר נכון. בפארק הירקון. למרבה הצער ההופעה לא הייתה משהו, בגלל הסיבה שרוב הקהל היו כאלה שמכירים את הלהקה רק מהלהיטים הגדולים שלה והאלבום Get a Grip שזה היה סיבוב ההופעות שלו. ושלום לכולם אגב. אני קופץ לכאן מדי פעם לראות מה נשמע. גאנס היו מהלהקות הראשונות בזמנו שהתחברתי אליהם. כיום אני כמעט לא שומע אותם האמת, אבל עדיין מאוד מעריך. יש לי עדיין כמובן את דיסקוגרפיית הלהקה הנהדרת. אני בן 23, ואני משער שיש כאן כמה וכמה שמחוברים ואוהבים גם את הלהקה של הפורום שלי...
(אתם מוזמנים לבקר). טוב לראות שפתחו סוף סוף לגאנס פורום ומאחל לכם את כל ההצלחה איתו. תומר. מנהל פורום לד זפלין.

LimiMimi

New member
אז רגע,

לא הבנתי מה היה הבעיה בארוסמית' אם כולם הכירו את גט אה גריפ וזה היה הסיבוב הופעות שלו. זה אומר שהם שרו הרבה שירים משם, ובטח להיטים, לא? הלוואי עליי.
לפחות אני הולכת לרוג'ר

AeroTom

New member
Damn it...נסיון שני -

זה קצת מבייש שלהקה מגיעה להופיע ורוב הקהל מורכב מכאלה שלא ממש מכירים אותה...להכיר רק להיטים או אלבום מסויים של להקה זה ממש לא להכיר אותה. ואירוסמית' בהופעות שלה מגוונת המון ויש שירים מכל התקופות. גם יותר מוכרים וגם פחות. אני משער שכששירים כמו Stop Messin' Around או Draw The Line נוגנו בהופעה הזאת, אז רוב הקהל לא ממש הצטרף למילים או הכיר כ"כ...בארץ אין קהל גדול שממש מכיר את אירוסמית' מכל התקופות שלה. הרוב אצלנו מכירים יותר את הלהיטים שלהם רק או התקופות החדשות יותר. וזה חבל. ככה שרוב הקהל בהופעה ההיא היה מורכב מאנשים כאלה, ושיש בהופעה של להקה רוב של קהל שלא באמת מכיר אותה...זה לא יוצר הופעה ואווירה הכי ענקית. במיוחד ללהקה עצמה אני משער. הלהקה ציפתה לקהל בהופעה שלה שמורכב ממעריצים שלה שבאמת מכירים אותה, ושהרוב היו כאלה שהכירו רק את הלהיטים ובאו רק בגלל Get a Grip, אז זה קצת מוריד מהערך. בצדק.

LimiMimi

New member
צודק.

נו, אז רק להביא את לד זפלין לארץ ורשמית [נכלול את רוג'ר ווטרס ואת הביטלס שהיו אמורים להיות.] יש לנו אחלה רקורד של הופעות בארץ.

AeroTom

New member
זפלין יהיו קצת בעיות...

כשהבעיה הכי קטנה תהיה 26 שנים לפחות יותר מדי...

למעלה