ההופעה בארץ

LimiMimi

New member
חפיף. אז נחכה קצת

כמה שנים טובות.. ונזכה לראות הופעות של קווין, לד זפלין והביטלס ביחד. בגן עדן? |:

izzys

New member
../images/Emo105.gifזפלין לא.

אבל רוברט פלאנט (הסולן) עדיין מופיע. [סוג של פינק פלויד ו-ווטרס]

../images/Emo2.gif לא ידעתי!

וואי. בכל מקרה, ברוך הבא
אתה יותר ממוזמן להישאר.... ואני מאוד אוהבת את הלהקה של הפורום שלך

או גאנז או מטליקה - אין שניהם

היה אז סוג של מאבק אידאולוגי עמוק בין מעריצי גאנז ומעריצי מטליקה. אני חושב שזה התחיל כשגאנז ומטליקה יצאו לסיבוב הופעות משותף והסתכסכו ברמות מטורפות, אז גם המעריצים הלכו עם הקו הזה. אני לא יודע אם זה היה ככה בכל העולם אבל בארץ הייתה הבחנה ברורה - או שאתה מעריץ של גאנז, או של מטליקה, ואם אתה אוהב נירוונה אז בכלל אתה סטייליסט ולא פריק ואז אתה אקסטרה מעאפן. לגבי הכתבות הישנות: שמרתי את הכל (פוטרים נדירים, כתבות, והכרטיס מההופעה) שנים על גבי שנים בתוך תיק פלסטיק כזה (מאלה שבאים איתה לשיעורי אומנות בבי"ס) וכל התיקייה הלכה לאיבוד במעבר דירה ב-99. אני מניח שאם זה לא היה אובד הייתי שומר את זה עד היום, לא הייתי מעז לזרוק כמות כזאת של חומר.

Lady in red2

New member
אוף, איזה פספוס ענק ../images/Emo7.gif

זה ממש מוזר שלא הכרתי אף שיר שלהם בתקופה ההיא, בכל זאת גיל 9 זה לא עד כדי כך קטן... הדבר היחיד שאני זוכרת זה שקראתי עליהם במעריב לנוער ושאחת מהכיתה שלי כתבה פעם על הלוח משהו כמו "אקסל רוז שולט".
אגב, אתמול חלמתי שגאנס באים לארץ ומופיעים מחוץ לבניין שלי, וגם אקסל מתארח אצלי בבית.

Caraya

New member
115 ש"ח של 93'

זה לא 115 ש"ח של היום. זה היה יקר איך שלא מסתכלים על זה.

Cloudy Now

New member
אויש...

לא אכפת לי, הופעה טובה או לא טובה, הלוואי שהייתי מספיק גדולה אז. ...ולחשוב שזה לא יקרה שוב בחיים.

אני לא רואה סיבה שהוא לא יבוא

לישראל. עכשיו כשהולך לו, יכול להיות שהוא יבוא לפה עם כל גל הלהקות\זמרים. אני יודע שאני אלך :p

IzzyStradlin

New member
אגב...

בעקבות זה שאיזי החליף את גילבי (ויש שמועות שהוא קיבל הרבה הרבה הרבה כסף על כך..), מצאתי פעם קאבר של איזי לנייטריין שהוקלט בתל אביב.. חרא איכות- אבל אפשר לשמוע שהוא ממש מזייף :)

למעלה