ההופעה בבארבי ת"א

meiritamir

New member
../images/Emo41.gifהייתה הופעה גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

באמת באמת באמת... ראיתי כבר עשרות הופעות בברבי בת"א - וזו בהחלט נמנית עם הטובות ביותר. אמנם היה צפוף בצורה רצחנית - הרבה יותר מכמות האנשים המותרת, זה בטוח... אבל היה גדול נתנו שואו ענק!

Bitch47Percents

New member
../images/Emo41.gifההופעה- 25.10.05../images/Emo41.gif

אז כן, אני בבית כבר [גרה מטר מהבארבי, בערך.], איך היה לכם?? לי היה מושלם. הם התחילו את ההופעה עם כל כך הרבה אנרגיות, וזה עשה פשוט טוב על הלב..
וכל ההופעה הייתה מדהימה. והשירים החדשים מדהימים.. וההדרנים, וואו. ההדרן של סיגפו היה מדהים מדהים מדהים. ובכלל, איתי זוכר אותי, אז נורא מאושר לי..

שניר1984

New member
נהנתם???

איך היה אנשים טובים היה טוב? נהנתם??? כי אני ממש נהנתי.......... היתה אחלה הופעה (ונתן תרשה לי להגיד לך שוב כמה גדול אתה). הגעתי בשמונה וארבעים (וראיתי את נופר) וכבר אז נמכרו המון כרטיסים, פשוט מדהים. בתור אחד שהיה מגיע להופעות בבארבי בשעה עשר וחמישים כדי לא לחכות הרבה זמן עד שבית הבובות יעלו זה באמת עושה לי טוב על הלב לראות את הקהל העצום הזה שמגיע וחלק גדול מההופעה אני הייתי עם הפנים לקהל בשביל לראות אותו בהופעה (תנסו את זה פעם). אז אמיר ואיתי, כבשתם את הארץ ממש וזה מדהים... ומילה אחרונה לחברי הפורום החמודים, הייתם גדולים ועשיתם את ההופעה טובה יותר, הופעה הבאה אני כבר אצטרף אליכם מקדימה, ונופר אני מקווה שהגעת הביתה בשלום (ממש העלבת אותי כאמרת שאתה חוזר במונית, סתם....) אוהב אתכם.....

meiritamir

New member
רק לי זה נראה מצחיק?

שיש 3 שרשורים חדשים על אותה הופעה?! מנהלים, לעבודה!

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo60.gif

את כל כך בנאדם שצריך לנצל חחח גם אני רוצה לגור מטר מהבארבי
שמחה שנהנית
(קשה לא להנות בהופעה כזאת חח) אגב- [email protected] תוסיפי אותי

ההופעה בבארבי ת"א

כל החוויות שרשרו לכאן.. כל הודעה חדשה שתיפתח בנושא ההופעה, תימחק
שמחה שנהנתם :) בתודה, ההנעלה :p

SaRgE

New member
גם אני הייתי!!../images/Emo9.gif

הייתה הופעה מדהימה!!
ממש! הלהקה! הקהל! אררר |מזילריר| חבל שלא היינו בהרכב מלא יותר
אבל בכל זאת היה מדהים
פגשתי בצחנה המרכזית את פוקהונטסית ויחד עם חברה שלה לקחנו מונית לבארבי:). 8 וחצי כבר היינו שם. הייתה אחלה הופעה! ממש!! תודות:
לשניר(גל?) שהסכים הרוב טובו לתת לי טרמפ לבית של אחותי (בסוף מצאתי טרמפ הביתה
מסתבר שהשכנה שלי הייתה עם איתי בלהקה צבאית או משו)
ללהקה המקסימה הזו
הייתה הופעה גדולה!
למוריה שבזכותה מצאתי טרמפ הביתה
לאופירוש' שהביאה לי קטשופ
לכל מי שהיה שם מהפורום!! פשוט חברה איכותיים! אחד אחד! (דריסאן, דרדור, אלעד, מוריה, גל, טל.. כולם!!)
לטרמפ המעניין שלי הביתה
ולהורים שלי שהביאוני עד הלום או משו
לילה טוב כולם

eladi88

New member
מה לא טוב באיך ששירשרתי??

אמרת שזה לא יפה שהיא לא באה נכון?? אז אני הצדקתי אותך! תיזהר שאני לא אביא לך איזו כאפת מאפיה אימתנית שתשתק אותך...!

הופה הופהההההההה....

מישו פה למד משהו מהבארשבעים הא?
נופר, watch out, אלעד חותר נגדך

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה זה שאני מבלה יותר מידי זמן בחברה של דרומיים מסוכנים שנכנסים למכוניות צעצוע וחשים ת'צמם בעיר הגדולה...

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הפעם יצאת מזה בזול י'חתיכת פקאצה
נופר, ככה צריך
ואם הוא יעשה לך משו, יש לך גב חחחח..

למעלה