ההופעה בבארבי ת"א

eladi88

New member
פייייייייייייייייייייייי איזו הופעה

אחת ההופעות האיכותיות...!! אני מוריה ואיציק מחכים לנו בת"א לטל ולידידה שלו.... מחכים ומחכים...וכבר 9 וחצי... ואז הם הגיעו..... תפסנו לנו מונית....ובום...כבר חמישה ל10.... מצאתי את חבר שלי אלי....והלכנו לקנות כרטיסים פחדנו שלא יהיו לנו כרטיסים וזה... אז עקפנו כמו גדולים
השגתי לנו כרטיסים....ובום....דקה אח"כ שאול צועק...נגמרו הכרטיסים.... ואיזה 70 אנשים בערך חזרו הביתה.... ואז נכנסנו.... שמנו פעמינו [ככה אומרים] אל עבר קדמת הבמה...שם חיכו לנו נופר וחברה שלו ועוד חברה שלה הדר[ור] וחברה שלה [שגנבה בפראות את הפלייליסט חחחחחחחח] הדר[יסאן] ועוד 2 חברות שלה...ובום....אנחנו שם
ואז ראינו גם את פלדי...שמתגייס יום שני....בהצלחה לך אחי...ואת חבר שלו....שאת האמת שכחתי את השם שלו....אבל יש לו שם משפחה ארוך כזה.... אההההה נזכרתי...קוראים לו מור....! אמממממ ואז גם ראינו את טני...וגם את ליאת....וגם את אופיר.... והיה פשוט בן זונההההההההההההההההה יש לי פלייליסט עם כל החתימות וזה
ובסוף אחרי ההופעה דיברנו עם איתי...ואמיר....ונתן...ושי...וזיו...ודני.... והיה בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אז זהו.... תודה רבה לכם בית הבובות!!

eladi88

New member
אההההה

ולירון יא חתיכת מעפנהההההההההה!!! למה לא באת בסוף??????????

talba3

New member
אוקיי אז הסיכום שלי להערב!!!

אז ככה נסעתי מנתניה עם ידידה שלי ששמה שני (שהכירה חלק מהחב'רה ואפילו נדחפה לתמונות) אוקיי אז איחרנו לרכבת ב 8:06 ולצערי עלינו ל8:34 חחח ואז שהגענו לתחנת רכבת ת"א מרכז הלכנו לאיפה שהאוטובוסים ובמזל עילנו לקו 72 חח במקרה ירדנו גם בדיוק במקום בדיזינגוף כי הנהג בא כבר ליסוע ואז שמתי לב שאנחנו במקום הנכון חחח ואז ראינו את איציק , אלעד ומוריה ולקח לנו גם זמן לקחת מונית חח ואז הגענו נדחפנו בין כולם חחח והשגנו כרטיסים (כמו ישראלים טובים
) חחח ואז נכנסנו ונדחפנו לשורות הראשונות שגם אז לקח לנו שעה להגיע לשם ופגשנו את כל החב'רה של הפורום המדהימים באמת חח והייתה הופעה מעולה אמיר היה מתחתינו וכמעט כל רגע נתון הושיט לנו יד כדיי שלא נתעייף חח. ובסוף אחריי שכל הקהל האדיר הלך התחלנו לדבר איתם והיה ממש כיף ונחשו מה?? אפילו נכנסו לחדר שלהם "מאחורי הקלעים" ואז ביקשתי מהם שכל אחד מהלהקה יצייר לי ציור ויקדיש לי ברכה וחתימה חחח והציורים פשוט גדולים אני יעלה אותם (של נתן הכי מצחיק חח). ואז חזרנו בטרמפים (לא יאומן כמה מוריה משפיעה עליי לרעה) אבל היה דיי מהר אז תודה לכולם חח וחשוב לציין את טוב ליבי בזה שאיתי נתן לי את הפלייליסט ואני כמו (פראייר, חמוד) נתתי אותו למורייה שבכתה לי! אז תודה לכל הפורום שהיה שם ואני לא יגיד שמות כי זה פול והיה מעולה וזהו חחח

polekiko

New member
נתן מצייר את עצמו וכותב "נתן"

הוא אמר לי שזה הוא וזה קטע שלו...

mory89

New member
טל אני פשוט אוהבת אותך יא'חמוד!!

(זה היה בגלל הפליליסט.. לא להתלהב..) ובקשר לטרמפים.. אל תצ'חק'תה!! כי ביננו אתה רק מודה לי על זה..

זה יפה../images/Emo6.gif

הרג אותי נתן
חחחחחחחחחח הוא צייר את עצמו כמו גרגמל חחחחחח LOL וגם דני צייר את עצמו בקטנה כזה

eladi88

New member
../images/Emo3.gif

לטל בכלל עשו לו שם גלריה... מלא ציורים וזה...יותר מושקע.... תחכי שהוא יעלה את שלו ותראי איזו יופי

eladi88

New member
סליחה??

הסברתי לך הסברים... ואמרתי לך שתבוא במוצאי חג...! אבל בקטנה נלך בחגיגית

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחח הצלחנו!!

חחחח לקחנו מונית לצומת גהה...ואז זה היה קרוב לבית של איציק טל ושני טפסו טרמפים לנתניה ואיכשהו גם הגיעו ואני ומוריה תפסנו מונית שירות ליד הבית שלי ואז הלכנו ברגל

THE vampire11

New member
ההופעה...

מלא זמן לא הייתי בהופעה של בית הבובות... בערך חודשיים... אבל הופעה פרטית של בית הבובות... שרק הם עולים על הבמה לא הייתי מלא זמן!!!! וזה השלים לי הרבה דברים... כל כך הייתי צריך את ההופעה הזאת והכי כל כך באה לי במקום.. היא עשתה לי את כל החופשה של החגים שגם ככה הייתה מדהימה... ההופעה נתנה לי המון אנרגיות.. ועשתה לי רק טוב... אני כל כך שמח ממנה... ובניגוד להופעות אחרות שהייתי הבוקר קמתי מוכן לעוד הופעה... אני מת כבר להיות בעוד ההופעה ואם יש במקום קרוב אז אני בטוח אגיע!! הקיצר אנשים... הבנתי עד כמה הלהקה מדהימה... ועד כמה המוזיקה שלהם טובה ומיוחדת ואין עוד כמוה בכלל בכל המוזיקה הישארלית!!! איתי תמשיכו לעשות את כל מה שאתם עושים והדיסק השני יהיה כזה אני מקווה!!! תודה על ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה עד היום!

hadarisan

New member
ההופעה אתמול-הדריסאן בשמיים ../images/Emo108.gif

ואווו...באמת כמה אנרגיות כמה אהבה כמה חום! הלהקה הזאת מורכבת מאנשים עם לב ענקי....הקהל כל כך חם ואוהב... החבר'ה מהפורום פשוט מקסימים-אני מקווה שכל החברים שהיו איתנו אתמול יצטרפו עכשיו לפורום! הדר,נופר,אלעד,מוריה,טל,גל אין עליכם...שכחתי מישהו? אני מצטערת! בכל מקרה איתי ונתן אשכרה זכרו אותי מיום ראשון איזה חמודים...נתן חולף לידי ועושה לי : "היי מה שלומך"...חחח צחוקים איתו..ואז הוא חתם לי וכתב: "תודה על כל מה שלימדת אותי"...ואומר לי :"את יודעת כל האקורדים והכל"...חחחח איזה מצחיק! ליהי ושי שבאו איתי-אתן מדהימות! וסליחה שיצאה לי תגובה ארוכה זאת ההתלהבות אתם יודעים -טוב כל מי שהיה שם מבין!! אוהבת את כולכם,הדרי

למעלה