ההופעה בב"ש

ההופעה בב"ש

עכשיו חזרתי מההופעה ב"פורום" בב"ש. היה נחמד. [לא הבנתי את כמות הפרחות שהיו שם אבל נו מילא]. מה שאני זוכרת מהפלייליסט: על הכינרת בזריחה שנינו שווים מילארד טועים אני שונא סוף העולם המלאך ועם הזמן בשבילך כשאתה כאן אל תדאג השיר שלנו לילות לבנים יומן מסע המכתב זה ממה שאני זוכרת...היו עוד כמה

הפלייליסט המלא

1. על הכנרת בזריחה 2.המלחמה הבאה 3.מחר 4. זה בא והולך 5. מיליארד טועים 6. השיר שלנו 7. שנינו שווים 8. אלפי אנשים 9.נשל הנחש 10. גשם כבד 11. הכל נהיה לא רגיל 12. עצוב בלעדייך 13. בשבילך 14. יומן מסע 15. כשאתה כאן 16. מלאך 17. המכתב 18. מאוהב/אהבנו (שניהם לא בוצעו) 19. עונות 20. הרואין 21. לאן את הולכת 22. סוף העולם ---------------- הדרן: 23. עם הזמן 24. זה רק הלב שכואב לך 25. אני שונא 26. אין שמחים בלילה הופעה משובחת

טולייצ

New member
!!!

היה ביצוע פשוט מעולה לשיר!! וגם ל"סוף העולם",ו"יומן מסע",ו"המכתב" ההופעה הייתה מעולה!!!!

Hosh17

New member
על הכינרת בזריחה??

בחיים לא שמעתי אותו מבצע את זה בהופעה. אמאלה איזה פספוס אני שונא זה בא והולך לאן את הולכת הכל נהיה לא רגיל איזה ביאוס יאללה

Simple Sam

New member
ואו.

על הכנרת בזריחה,לאן את הולך,אני שונאת,הרואין,הכל ניהיה לא רגיל,המלחמה הבאה.. איזה םלייליסט

eliavtu

New member
מההההההההההה???

המלחמה הבאה? על הכנרת בזריחהההההה?!?! <בין האהוביייייםם> הכל נהיה לא רגיל? אלפי אנשים? בשבילך? לאן את הולכתתתתתתתתתת אני שונאאאא???!?!? אהההההה יו, למה אני גר בצד השני של סוף העולם ?

אני גרה ליד נהריה ובאתי להופעה הזו, ולרבות רחוקות הרבה יותר מזו. התירוץ שלך לא עובר. הכל עניין של רצון. ומההיבט החיובי- חסכת כסף.

eliavtu

New member
אמממ...

קודם כל אני גר בקררית שמונה - אין לנו רכבות בכלל ואין לי איך לחזור.. והאמת שאני לא חושב שהופעה של אביב שווה שאני אוציא כ"כ הרבה כסף אבל באמת יפה לך אם את נוסעת מנהריהה..

ליאורנר

New member
אאאאאמממממ...

היא נוסעת מנהריה כדי לראות אותי, ההופעה של אביב זה סתם תירוץ בשבילה

הרסת את התירוץ שלי הרגע..

הלוואי שהייתי באה להופעות כדי לראות אותך. אבל לצערי את הפנים שלך כבר מזמן לא ראיתי בהופעה.

הרסת את התירוץ שלי הרגע..

הלוואי שהייתי באה להופעות כדי לראות אותך. אבל לצערי את הפנים שלך כבר מזמן לא ראיתי בהופעה.

למעלה