ההופעה בב"ש

אאוץ' סכין ישר ללב../images/Emo122.gif

פשוט אין לי מזל עם הופעות שלו...אין לי מזל

2shahar

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

על הכינרת בזריחה? הרואין? אלוהים

שאלה ../images/Emo168.gif

אני לא מכירה את השיר "אין שמחים בלילה", זה שיר חדש? מתי הוא נכתב, לאיזה אלבום? איפה ניתן להשיג את הליריקס? תודה!

yellow cheese

New member
היה חביב. ממש לא הקהל המטריף.

ולחשוב שלפני שלוש שנים גם אני הייתי מהצורחות בהסטריה. להקיא. העיקר שממרומי גילי המופלג זה עבר. הייתה הופעה נחמדה. היה פלייליסט הורס. הייתי עם אהובי. ראיתי את רם ואור. [היה מפתיע..סתם, לא] ובסה"כ הכללי ההופעה עברה מהר. הכל נהיה לא רגיל, לאן את הולכת, המלחמה הבאה... וייזמיר. הורס. :)

AVS1987

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווו

איזה פלייליסט מטורף

shmuelr

New member
יוואו פלייליסט בן זונה.. על הכנרת

ואני שונא. סחטיין.

liran1556

New member
ההופעה

גם אני הייתי בהופעה(הופעה ראשונה שלי, שורה ראשונה, בדיוק ליד הרמקולים איפה שהוא נפל על הברכיים) לידי עמדו חבורת פאקצות בנות 12 או משהו כזה שעיצבנו לי את התחת! אחת מהן קפצה לבמה(פעמיים) ופעם אחת היא נישקה אותו..בפה..מה לעשות, ככה זה שבגיל 12 שותים טיפה בירה והכל עולה לראש...מה עם הגבלת גיל אדון שוורץ(מנהל הפורום)?!?! ההופעה הייתה ממש טובה.. סוף העולם השיר הכי טוב אי פעם!!

אוי, אתה רציני??

והוא הגיב לזה שהיא נשקה אותו, כאילו, אמר משהו? והגבלת גיל? זה פחות כסף... ככה אנשים חושבים בימינו...

Hosh17

New member
הבנתי שבאמת מישהי נישקה אותו

חברה שהייתה שם סיפרה לי שעלתה בחורה אחת וקפצה עליו בנשיקה הוא דיי נהנה ושיתף פעולה ואז צחק

ראיתי את הדפוקה שעלתה לבמה אבל

היא לא נישקה אותו... ישר שהתחילה לרקוד לידו המאבטחים העיפו אותה

Hosh17

New member
../images/Emo6.gif

אוי ואבוי באיזה שיר הוא נשכב על הריצפה והתחיל לצרוח ולהתפתל? בטח סוף העולם/לאן את הולכת

היא כן.

הייתי בזווית תצפית טובה מהגדר באמצע. ואכן העלמה נשקה לאביב על שפתיו (אני מקווה שלאף אחד מהם אין הרפס...). היא וחברותיה, יהיו אשר יהיו, סיפקו לי בידור לא נורמלי.

כנראה פיספסת. חבל, לצחוק זה בריא.

לטעמי המחשבה הראשית הייתה "הנה אביב, כמה הייתי רוצה שיעשה לי ילד" אבל אז הן חשבו בשנית ואמרו לעצמן "בעצם לא קיבלנו מחזור עדיין אז זה לא אפקטיבי, אז בואו נתפשר על נשיקה".

למעלה