ההופעה בב"ש

../images/Emo2.gif../images/Emo9.gifהייתי בהופעההההההה

וב"סוף העולם," אביב לחץ לי את היד...
וכל הפרחות מאחוריי פתחו לי את הצורה
... אבל היה שווה את זה, בייחוד כי החזקתי לו את היד כשהוא צעק "אז תקח את הכדור שיעיף אותך הרחק מכאן" היה מרגש ברמה הסטרית, הופעה ראשונה... אין לי מילים, ופלייליסט מפתיע... הוא שר את המכתב והרואין... אין מילים. אני הייתי היחידה שם עם חולצה של אביב=] =] =]

ואיי אני לא מאמינהה

אני שונא זה השיר שאני הכיייי רוצה שלהיות בהופעה שהוא שר את זה בחיים לא שמעתי את זה ועל הכינרת בזריחה והרואין הכל ניהיה לא רכיל מקווה שנהנתם!! =)) ולמישהו יש אולי קטעי וידאו או משו מההופעה?..

galush29

New member
OMG

איזה פלייליסט מושלם!!! חבל שלא הייתי..יש למישהו תמונות או סירטונים מההופעה? ובקשר לפאקצות..ארגגג הם תמיד הורסות הופעות=\שונאת קהל שחצי ממנו פרחות שצועקות את המילים של השיר בכוונה לפני שידעו שהם יודעות אבל בעצם הם התבלבלות. כל מי שהיה..מקווה שנהנתם:] ~מקנאה~

יש לי קטעי וידאו מההופעה

אבל זה מהפלאפון אז סליחה על האיכות... אני אעביר למחשב ברגע שאמצע את הכבל

אין בעיה רק ש..

כמו שהבנתם אני בב"ש עכשיו. ואני גרה בכרמיאל בצפון בכלל. מה שאומר שהכבל בבית.. רק בראשון אני חוזרת אז רק אז אוכל להעלות

היה מדהיםםםםם ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אני ועוד חברה היינו המארחות של אביב וזכינו להכיר קצת אותו ובעיקר את הצוות המדהים שעומד מאחוריו, איזה אנשים אלוהים ישמור.. כל אחד מהם יותר תותח מהשני.. הייתה הופעה אחת הטובות, היו חסרים לי כמה וכמה שירים, אבל לא נורא.. היה ביצוע מדהים לפי דעתי לכשאתה כאן, פעם ראשונה שאני שומעת את אביב מבצע אותו.. קיצר ממש נהנתי והיה טוב :)

למעלה