ההופעה בפתח תקוה

Hosh17

New member
ההופעה בפתח תקוה

טוב אפשר לומר שמהרגע שהגעתי למקום ואפילו לפני - התבאסתי מהקהל הגעתי וראיתי מולי עשרות בנות עם סקיני ג'ינס ופן שעובר לא רק על השיער אלא גם על הגוף או משהו כזה, וחבורת ילדות בגיל היסודי רצות אחת אחרי השניה במדרגות בדרך לבמה. תוך כדי הירהרתי לעצמי שאין מצב שאני שוב הולכות להופעות של אומנים שהם קונצנזוס ובמיינסטרים, כי כל כך נהניתי בהופעה של אסף אמדורסקי במוצ"ש האחרון גם בגלל אסף עצמו וגם בגלל האווירה. בכל מקרה, אביב עלה לבמה לקול צרחות איימים והתחיל עם המלחמה הבאה, אז הנה פלייליסט אבל לא לפי הסדר: המלחמה הבאה מחר סוף ילדותי השיר שלנו המכתב זה רק הלב שכואב לך עם הזמן מלאך אולי שיר עצוב נשל הנחש אור הירח יומן מסע (עם אחת בשם אלכס שהוא עושה לה אלבום) אין שמחים בלילה שחור לבן חלומות גדולים מליארד טועים בשבילך הדרן: התאבדות!!! כשאתה כאן סוף העולם מקווה שזהו... בשירים כמו התאבדות ואופק ילדותי אפשר היה לראות שרוב הקהל מורכב מכאלה שבאו או כי בא מפורסם לעיר שלהם או כאלה שהם פשוט מכירים רק את הלהיטים בערך. הוא דיבר על סבתא שלו בין היתר וציפתי לקצת שקט והקשבה, אבל הרבה לא כיבדו אותו ואפשר היה לשמוע ברקע "אביב תעשה לי ילד" ודברים דומים... הוא הודה לקהל ואמר שכשהיה בסיבוב הופעות עם בלאקפילד אז אנחנו נתנו לו כוח וכל מיני כאלה. וזהו בערך. ההופעה הזו והזמן שאחריה גרמו לי לחשוב כמה עצוב זה שאביב לא נוגע בשירים הישנים שלו יותר. הם הדבר הכי מדהים שאפשר היה להוציא ממנו וזה פשוט חבל. בתקווה שהוא מתכנן עוד איזה הופעת שירים נדירים..

פלייליסט מסודר:

המלחמה הבאה מחר אלפי אנשים חלומות גדולים השיר שלנו אופק ילדותי אולי שיר עצוב מיליארד טועים שחור לבן מלאך המכתב נשל הנחש זה רק הלב בשבילך אור הירח ועם הזמן יומן מסע (עם אלכס) אין שמחים בלילה הדרן: התאבדות כשאתה כאן סוף העולם

היה מדהים!

חח חלמתי בלילה שיהיה את התאבדות ואופק ילדותי =) מחר אני אעלה תמונות אם יהיה לי כוח כי יש מלא לילה טוב

היה כיף ודווקא לא הופעת להיטים,

היו כמה שירים שהוא בדרך כלל לא שר בהופעות (אופק ילדותי למשל) והיה ממש נחמד, למרות שבהתחלה ההופעה הייתה בישיבה וזה ביאס, אח"כ כולם התקדמו לכיוון הבמה ועמדו. קיצר, קצת הפסדת P:

דניזבל

New member
למה הוא אף פעם לא עושה את על הכינרת

או את לפעמים?.. יש לו כל כך הרבה שירים טובים והוא תמיד עושה את אותו הדבר.. ומיותר לציין שהדיסק האחרון זוועה.. איפה אור הירח?

איזו הופעה מדהימה הייתה!

איש ענק
. חבל, היה קצר.

מה אני יגיד... ע-צ-ו-ב...

עצוב לדעת שאנחנו שיודעים את כל השירים שלו... את כל מה שמאחוריהם... את כל מה שהוא באמת... לא הולכים ומי שמגיע זה כאלה שמעריכים אותו רק כי הוא עזר ל "נינט " בדיסק... האם זוהי סופה של דרך? ימים יגידו....

לא מדבר עליך...

מדבר על המעריצים/ות החדשים... מעריצים "לייט" שבלי שהוא היה מפיק ל"נינט" את האלבום הם לא היו שומעים עליו... אם לפני שנה הייתי אומר למעריצים/ות שאני שומע אביב גפן התגובה היתה... "איכככככככככככ....פריקקקקקקק...." מבין?

ברור...

אבל יש לו המון שירים שמשויכים אך ורק לו... למה לשיר שירים שלו שנינט מבצעת? למה הוא צריך לשירים שירים ולהדגיש את הקשר? (ולתשומת ליבך יש לו כ 120 שירים שמשויכים אך ורק לו...) חבל... הקשר הזה הורס את היחודיות שלו...

שאתה כאן...

אני שמתי את כל הקטע של נינט/התמסחרות/קהל חדש בצד. ובזאפה למשל לפני כמה הופעות שהוא שר את "כשאתה כאן" הוא כל כך התרגש לשיר את זה,ממש נתן את כולו על הפסנתר, זה היה מאוד מרגש לראות אותו ככה. ונהנתי לשמוע את זה השיר הזה גם אתמול. ועוד לדעת שחוץ מזה שזה בדיסק של נינט, זה שיר שלו, שהוא כתב והלחין.

oferweisglass

New member
הלוואי עלי לעזור לנינט בדיסק הבא

עם כזה סכום שפורסם שאביב גפן קיבל על הפקת הדיסק לנינט גם אני מוכן "לעזור" לנינט ותהייה בטוח שגם אתה אחרי כל מה שאביב גפן עשה בזמן האחרון זה מה שזוכרים לו - את הדבר כמעט הכי קטן - הדיסק לנינט... נינט אם את קוראת את הפורום צרי איתי קשר בפרטי

לכן אתה לא אביב גפן...

ויש לך חשיבה כל כך קטנונית.... טוב שאביב לא חשב לפני שהוא הוציא את אלבום הבכורה "כמה כסף זה יכניס לי לחשבון...." ועם אופי כל כך חמדן לכסף... אם היית בחורה....בטח היית זונה.... ניחוש טוב אהה?? יש לי את זה...

oferweisglass

New member
לא מדוייק

לך יש חשיבה קטנונית לי אישית אין צורך בנינט אל דאגה על איזה אלבום בכורה אתה מדבר? של אביב או של נינט חבל שהורידו את זה - היה קליפ שאביב הופיע בערוץ 5 פלוס בליגת האלופות - והוא צחק על המתופף שלו "הוא כמו זונה - משלמים לו והוא מגיע איתך לכל מקום" לפי ההודעה שלך אתה הרבה יותר חמדן ממני ואולי אני בחורה - איך אתה יודע הכל? תגיד - כמה כסף הכניסה לי ההודעה הזאת?

הכניסה המון....

אלבום בכורה התכוונתי לשלו... וההודעה הזאת הכניסה לי בערך מה שאתה עושה ביומיים עבודה.... תגיד... אתה שומע את עצמך?

למעלה