ההופעה...../images/Emo41.gif
דבר ראשון..אני לא ציפיתי לכלום, באמת. חשבתי שבגלל שזה פ"ת הוא ישיר כמה להיטים לקהל הפרחות והסקיני וילך הביתה. חשבתי גם שלא יהיה אפשר לעמוד צמוד לבמה(מה שקרה בסוף..שורה שניה מול אביב
). ציפיתי שיהיה קהל כזה אבל באיזשהו מקום זה העציב אותי,שאני שומעת איזה מטומטמת מאוחרי.."אביב תעשה לי ילד"..ואז מחזירה לה.."סתמי תפה!". זה נשמע קצת לא במקום. אבל זה בא ממקום של...היא לא אמורה להיות שם. איפה ילדי אור הירח? אני לא יחפור בזה יותר מידיי,אביב עשה כמה טעויות וזה מה שיצא. אני והבת זוג שלי איחרנו קצת להופעה, הגענו בדיוק שהוא התחיל את מחר,פיספסנו שיר אחד,לא נורא. היינו אמורות להיות שורה 14, אבל עמדנו בצד במדרגות. ממש התרגשתי לראות אותו(וכל פעם מחדש כמה הוא נמוך..הזוי חח), ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה בהופעת שירים נדירים בזאפה ב30.12.07. מחר ואלפי אנשים עברו בסדר, לא משהו מיוחד, היה כיף לשמוע אותו. חלומות גדולים היה באמת טוב, אני אוהבת שהוא עושה את ההתחלה שקטה. השיר שלנו היה כל כך צפוי(לא שזה רע). ואופק ילדותי(!!!!!!!), אני לא זוכרת ששמעתי את השיר הזה פעם בהופעה, מכל עשרות ההופעות שהייתי בהם, אולי רק בעשור לשומקום, ועוד איזה פעם אחת...וזהו. ממש התרגשתי שהוא שר את זה. זה כל פעם מחדש מזכיר לי אותה..
אולי גם היה חמוד. ממש לא ציפיתי שהוא ישיר את שיר עצוב וזה די ריגש. הוא סיפר בהתחלה שהוא שונא חגים כי זה תמיד גורם לו הרגיש מדוכא. ושתמיד תמיד חסר שם כסא. סיפר עליה שהיא הייתה הבנאדם שהכי אהב אותו ועוד כל מיני. בקושי הצלחתי לשמוע בגלל כמה צרחות של פוסטמות מאחורי("אביב תעשה לי דוגי סטייל"(!)). היה ביצוע באמת טוב. במיליראד טועים הוא היה על הפסנתר..היה מעולה. הוא הסביר קצת על הדיסק הכפול בהופעה חיה ועל הדיסק שיכלול 4 שירים, אחד מתוכם זה שחור לבן, שהוא שר אותו לפני כמה הופעות ומישהו שם פה את המילים אז ידעתי קצת את השיר. זה שיר מקסים,פשוט,פשוט תמימות של ילד קטן, אהבתי!. מלאך והמכתב היו חמודים מאוד. בנשל הנחש, זה היה ביצוע עם יותר תופים,פחות גיטרות, היה סבבה לגמרי, הוא נתן את כולו. זה רק הלב שכואב לך היה בסדר,כל הקהל יודע תמילים, יופי. בבישבילך הוא כבר התקרב קצת לקהל, אנחנו כבר עמדנו צמוד לבמה שורה שניה. שהוא התחיל לשיר את אור הירח, שזה בדרך כלל תמיד שיר סיום או קצת לפני סיום, קצת התאכזבתי כי חשבתי שנגמרת ההופעה, אבל הוא חזר ושר את זה ועם הזמן, שהיה מרגש כרגיל. אחר כך הוא הזמין את אכלס, הדגיש שהיא בת 16 וחצי ושהוא עובד איתה כרגע. וקרא לה לשיר איתו שיר.."אם היא לא תתבייש". היא עלתה ושרה את יומן מסע איתו. ישבה איתו על הפסנתר, כמובן שלא ניגנה. יש לה קול מאוד פופי, וממש לא מקורי, זאת תיהיה עוד טעות, אבל שיעשה מה שבא לו. אין שמחים בלילה, שיר ממש טוב, נהנת לשמוע אותו כל פעם מחדש. וההדרן...... כאן באמת התרגשתי בטירוף, שהראל התחיל לנגן את הפתיחה של התאבדות, כל הפאקצות,הפרחות,הסקיני,והמקום פשוט לא עניוני אותי ולא הפריעו לי. רק חכיתי לראות אותו, שיעלה כבר. הוא עלה וישב על הפסנתר, התחיל לשיר, שרנו איתו(מי שמכיר תשיר) התרגשנו, הגרון שלי יצא מהגוף. והסוף...הבית האחרון..מלך!!!! היה ביצוע מעולה!!! כשאתה כאן, חשבתי שהוא לא ישיר את זה וממש שמחתי שכן. ישב על הפסנתר, כל הקהל ביחד איתו(נו אז מה..) כל פעם לקראת האמצע והסוף הוא מתרגש יותר בשיר הזה, בסוף הוא כבר עמד, ונפל לו הכיסא(חששתי בשבילו שהוא לא שם לב שהכיסא נפל ואז יחזור לשבת), ניגן והתרגש עם כולנו. סוף העולם, כבר רציתי למות כי חשבתי שהוא ישיר את זה. הוא שר,שרנו איתו, את השיר המדהים הזה, הוא נתן ביצוע של החיים. בבית האחרון הוא צרח, התקרב לקהל, הסתכל עלי והחזיק לי את היד לכמה שניות
,השיר הזה מושלם כל פעם מחדש. אביב נתן הופעה טובה,כל מה שהיה מסביב כבר לא היה לי אכפת, עדיף להנות במקום לחשוב על מה הפאקצות עושות פה. הוא ריגש אותי בטירוף...בעיקר בסוף.
אביב, תודה והנה תמונות, המצלמה הדיגיטלית של החברה הייתה בתיקון ושלי כבר ממזמן מתה(גם באיזשהיא הופעה חח) אז יש לי שתיים..מהפלאפון..אבל זה גם משהו.. זאת בנשל הנחש..שהוא שם את הגיטרה מאחורה..
מחכה לדיסק בהופעה ולעשור של חלולים...אמור להיות מתישהו...