ההופעה בפתח תקוה

TairAtias

New member
את מדברת

כאילו את יודעת מה הוא מרגיש. כאילו את חיה את החיים שלו. את בכוח רוצה שהוא יישאר לנצח בדיכאון רק כדי לכתוב שירים שהקהל שלו יאהב? הוא שר בשביל עצמו ולא בשביל הקהל שלו.

מעכבת

New member
אתה מדבר

כאילו אתה רוצה כאפה. כאילו אתה מפגר. כאילו אתה אוטיסט. ועכשיו נעזוב תדרמות שלך.. אתה ראית אותי אומרת אמן שאביב יישאר לנצח בדכאון כדי לכתוב שירים שהקהל יאהב? תקרא שוב ואגב,הוא כבר מזמן לא שר בשביל עצמו הוא שר בשביל הכסף..מה שמביא יותר קהל לא משנה מאיזה איכות - ומוכר,בשביל זה הוא שר.אז אל תהיה תמים ואל תבוא ללמד אותי מה הוא ואל תזיין לי תשכל

TairAtias

New member
אין לי כח לריב איתך כי התעוררתי

עכשיו את מוכנה להסביר לי מאיפה לך לדעת למה אביב שר? לאילו מטרות? "לעזאזל הופעות אני שר לעצמי מנסה להרגיע אותי" או שאת זה הוא גם כתב כדי להביא יותר קהל?

shmuelr

New member
אבל חבוב.. היא מדברת איתך על עכשיו

התקופה הנוכחית. זה ברור שבתקופת הדיסק שיש בו את הטקסט הנ"ל הכסף הצחיק את אביב ולא עניין אותו בכלל..

מעכבת

New member
מטומטם זה היה לפני 14 שנים!

טוב אין לי כח אפילו להסביר לך אתה לא מבין עניין...אז מה שתגיד

shmuelr

New member
למה זה היה חביבי? לא לעניין...

תאחל לי את זה.. למה לה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תקשיבו, אפשר כמו מה שליאור אמר למעלה, לכתוב לו, מה אנחנו מרגישים, מה אנחנו רוצים, בצורה יפה ולא להטיח בו שהוא שר בשביל הכסף כי אז הוא באמת יעדיף את הקהל החדש. אי אפשר להגיד לו מה לשיר ומה לא.... הוא בתקופה אחרת, הוא כבר לא בדיכאון שהוא היה פעם. אני לא רוצה שהוא ישיר "דיכאון" ויקשור את עצמו בחליפת משוגעים. ממש לא.

הוא לא יבין

איחרתם את הרכבת. בחתימה עם נינט הוא עשה את עסקת חייו - מכר אתכם תמורת כסף, אבל ידע שהוא מרוויח קהל עצום אחר של נינט ומעריצי כוכב נולד שאם כל הכבוד הרי זה שווי שוק גדול יותר ממעריצי אור הריח... תמיד טענתי את זה ולא הקשיבו לי - אביב גפן רואה אתכם ככבשים שעשויים מדולרים...

bobit marely

New member
פ"ת-ערסים זקנות ואביב גפן...

וקיי אז בתור תושבת העיר ידעתי שהולך להיות הרבה ערסים ופרחות קטנות אבל זה לא הפריע לי ללכת בהרגשה שאני הולכת להנות! הבעיה הייתה שאביב הביא חרא הופעה!!! זה כאילו הוא עשה את כל ההופעה מהסוף להתחלה... מה שבאמת עשה לי כיף זה סוף העולם בסוף ההופעה וכמובן השירים הישנים כמו אופק ילדותי,התאבדות,אין שמחים בלילה וכ'ו... סה"כ הופעה בסדר...זה ברור הרי שאם היינו משלמים להופעה 120 ש"ח כמו בזאפה אז הוא היה קצת יותר משקיע

דניזבל

New member
הקהל היה סיפור עצוב..

הרגשתי כמו זקנת הדור ואני רק בת 19!!! כל אחת דפקה הופעה כאילו מה.. הרגשתי מסכנה בטרינינג וקופוצ'ון.. מזה החרא הזה???.. .

oferweisglass

New member
לא עובד ../images/Emo10.gif

יש רק איזה פירסומת ואחרי זה זה מפסיק מי צילם?

למעלה