ההופעה החגיגית!

Hezi The One

New member
ההופעה החגיגית!

מוע דון התיאטרון יפו אחרי שתי להקות חימום איפה גו'ש (שהיו ממש מצויינים!!!!!!!) ועוד להקה מוזרה שלא זוכר את שמה עלו שייגעצ לבמה ואחרי ששרנו להם היום יומולדת הם נתנו את הופעת חייהם פשוט ההופעה הטובה ביותר שהייתה ללהקה אי פעם שחר אבן צור נתן אחלה שואו ואפילו רוני נתנה יופי של ביצוע לסוד (LOL) כן אז הם התחילו בששת הימים וגמרו (תרתי משמע) בעושה ביד...
שטיצית הביאה לי פוסטר שלהם שאני הרמתי בכל הזדמנותולבסווף יובל קלט אותו ואמר לי "זה פוסטר יפה מה שיש לך שם" (נו בערך זה מה שהוא אמר...) פגשתי שם ה רבה ילדים נחמדים ומהפורום את שטיצית,עידן (שכרגע נמצא אצלי),גלי וזהו לדעתי (ואורי כן אבל היא לא קשורה
)...איפה היו כולם?!!?!?!?!? אז כן הייתה אחלה הופעה אה כן שחר לבש את אותו מעיל עור ערסי כמו שלי :) והלהקה שרה את שיקו LOL ושירים שלא קשורים:סוד וסופרסטאר של רוני וערומים וגשם חזק של שחר אבן צור זהו להיום בן חבל שלא באת הפסדת בגדול!!!! וככה גם כל מי שלא בא (נמש
) כולם להיות בהופעה בר"ג בעוד חודשיים

אני הרוגגהה

תקציר: נגעתי ביד של שיקו (נגעתי החזקתי , משכתי... אותו דבר) קיבלתי מפרט מאיפה הג'וש נכנסתי לבתוך של פוגו ונפלתי ואיזה ילד חמוד הרים אותי:) אחרי זה ראיתי שחר אבן צור מחוצ למועדון שהסתיימה ההופעה רצתי אליו חיבקתי אותו 3 פעמים אמרתי לו לנשק אותי הוא נישק אותי אני נישקתי אותו אחרי זה הוא חתם לי על החולצה של שייגעצ שקניתי מצאתי זיקית כזאת סגולה על הרצפה של המועדון ואז ששחר הלך נתתי לו צ'פחה על הטוחס והוא כזה קפצ והוא אמר אני ירביצ לך עם המשוט של יובלללל איזה מושלםםםםםםםםם ומתי שרוני שרה איך כולנו כזה עושים לה זין וזה יואו היה בנזונה זונההההההההההההההההה אני הלכתי לישון ולשתות גלונים של מים.. אהה ואני הייתי זו היחפה עם הכובע ליצן הזה:) [לילטופ

Dj SuNsHiNe

New member
"אני מרגיש כמו אל יווני!"

ההופע החגיגית-דיווח הופעה מדהימה, מהממת ומרגשת מאד. "איפה ג'וש?" היו מקסימים וגם "usless id" היו מדהימים ואחריהם עלו הגדולים מכולם-שייגעצ שהביאו אותה בהופעה אחלה בחלה של שעתיים וחצי!!! שבה הם שרו המון המון המון המון המון שירים, העבירו קטעים ואף חבטו במישהי עם משוט בתחת... תאמינו כי זה באמת קרה! שחר אבן צור היה נחמד ביותר וההופעה עם רוני ספוסטאר הייתה מוזרה בהחלט אבל אוקיי... והיה מדהים!!!!! היה חלק בהופעה שיובל נתן לקהל לשיר לבד והוא היה בהלם שכולם ידעו את המילים ושרו גם בקצב המתאים, הבן אדם היה פעור פה ואמר שהוא בהלם. ובמילותיו: "אני מרגיש כמו אל יווני!!!" אבל המוכשר גם קפץ לתוך הקהל דבר שגרם לחולצתו להיקרע ולאיבוד של אחת מנעליו וכמובן שהיה לו מאד קשה לחזור אחר כך לבמה. הופעה מעולה, הכי טובה שאי פעם היית ושאי פעם ראיתי ומי שלא היה פשוט פיספס בג-ד-ו-ל-! וד"א קניתי חולצה של שייגעצ =) ועכשיו אני זזה לישון לילה טוב אנשים

פרקשון

New member
הופעה אדירההההההההההההה

נכנסתי בשיר השני או השלישי של איפה ג'וש ככה בשורה ה20 לא הכרתי כמעט את השירים חוץ מאת "אנה" אחרי זה יוזלס עולים והתחילו פוגואים שבהם השתתף המתופף של איפה ג'וש אחד מטורף אין לו פחד נכנס בכולם מי שרואה אותו בורח טוב סבבה היה נחמד עם יוזלס דווקא ואז הפסקה ארוכה ושייגעצ עוליםםםםם כולם צורחיםםם הם מתחילים לשיר ששת הימים ואז כל מיני שירים אני גאה להודיע ששרתי כל השירים חוץ משיר אחד שיובל אמר שהוא מהאלבום השלישי..."זמן יקר" קוראים לו אני חושב. בינתיים גם שחר אבן צור עלה רוני עלתה והיא פשוט שווה מקרוב אני חייב לציין שיקו שר שחק את המשחק אתם קולטים??? השיר הכי יפה באלבום!!! ואף אחד כמעט לא שר אף אחד לא מבין עניין. וואו כל כך נהניתי בהופעה הגרון שלי גמור קניתי חולצה קניתי כוס קולה ב9 שקל מרוב שהייתי צמא ושתיתי לשיקו חצי בקבוק בירה! ואז יצא לי גרעפס פרי בקבוקו של שיקו! זהו אחרי זה חזרתי הביתה לקרית אונו עם ההסעה התחיל לרדת ברד הסתגרנו בתחנת אוטובוס 6 אנשים עד שהפסיק והופה לבית החמים

stan1

New member
שמח בשבילכם!

אוףףףףףףף הורים מעפנים לא נתנו לי ללכת.......
איזה שירים הם שרו כלומר מה היה הפלייליסט?

אילו שירים היו מהאלבום הראשון?

ומה נראה לכם באמת מיוחד בהופעה הזאת חוץ מרוני? הרי היא הייתה חגיגית.

שטיצה

New member
אמ

הם שרו שם שירים שהמוןןן זמן הם לא הופיעו איתם :) ובכלל, היה ממש כיף

היהההההה פשוטטט..

כיף!! נהנתי מכל רגע ומכל שיר במיוחד מ"וזה קשה לי לחשוב.." :) ריגש במיוחד! מי זאת הילדה הזאת שעלתה בסוף ההופעה ושרה את "ניו יורק-רפיח?" היא מהפורום? ואתם יודעים במקרה איפה אפשר לקנותא ת החולצה של שייגעצ אבל לא החדשה השחורה ורודה להרבה היו אותה שם ופשוט לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותה

פרקשון

New member
קוראים לה מאיה והיא מהפורום הרשמי..

היא היתה בכל ההופעות.... שיגע מכירים אותה כמו את עצמם והחולצות השחורות נמכרו בהופעה בשברולט בתחילת החופש הגדול....לא הייתי שם:(

humm

New member
ני הייתי משם ../images/Emo123.gif מוהאהאהא

היה בנזונה.. חחח היה שם קטע מצחיק אבל זה מזה לא אקטואלי זה היה בחופשגדול. חחח

dana6665

New member
קוראים לה מאיה..

לא נראה לי שהיא בפורום הזה.. היא בפורום של שייגעצ בהיידפארק.. אממ.. הייתי בדי הופעות של שייגעצ, והיא פשוט הייתה בכל אחת מהן.. ותמיד שורה ראשונה.. נראה לי שהיא באה לכל ההופעות שלהם.. קיצר, תפסה מעצמה.. ונורא קינאתי ;)

stan1

New member
כה

היא באה להרבה לא לכולם.....כל פעם שהייתי בהופעה היא הייתה שם.....היא פשוט גרופית ממש נלהבת(יותר ממני).....היא חולת נפש הילדה...חיחי.

למעלה