ההופעה החגיגית!

dana6665

New member
שמישהו ישים תמונות מאתמול!

הבאתי את הדיגיטלית שלי, אבל מרוב שההופעה הייתה כ"כ מדהימה ממש לא חשבתי על להתחיל לצלם וזה.. =/ ואני מצטערת על זה נורא. בכל מקרה, אחת ההופעות הטובות שהייתי בהם, אולי הטובה ביותר. יובל מצחיקקקקקקקקק וחתיך :) אממ.. איפה ג'וש ויוזלס היו מצויינים.. אחרי ההופעה דיברתי עם הגיטריסט של יוזלס (קוראים לו גיא?) והוא מתוק בטירוף. אממ מה עוד..? אה, שלחתי לאבי הודעה שהוא היה מצויין ושהייתה הופעה בת זונה, ושאני אוהבת אותו נורא P: השומרים שם די עיצבנו אותי שהם עצרו את הפוגואים.. זה חלק מהכיף של האנשים.. אפילו שאני הייתי ככה באמצע הפוגו וחזרתי עם כמה סימנים כחולים מגניבים כאלה, ופנס רציני בעין.. קיצר, שימו תמונות! :]

../images/Emo108.gif *דורשת צומי* חזי יא כוסית :[

לא רוצה ראיתי כל הלילה ומסתבר שלכל הקהל נתנו כרטיסים ובכיתי כל כך עד שאמא אמרה "זאת רק הופעה תרגעי" אבל כל כך רציתי ללכת, שיחתמו לי כבר על האולסטאר, שאני אקבל את המפרט של שיקו (יותר נכון אגנוב אותו) ואקנה כמה חולצות.. חזי :[ אני מתחננת גרור אותי לאיזושהי הופעה אחרת אני לא אלך |מתחננת| |נופלת ומתיימרת כי כל כך רציתי ללכת להופעה| שטיצה
תעשי לי פוסטר

שמחה שכולכם נהנתם ../images/Emo24.gif

אני לא הגעתי כאמור כי אני שומרת שבת
אני רוצה חולצה
שמישהו יביא לי חולצה של שייגעצ
סתם סתם.. אתם מומנים להעלות תמונות לפורום וגם לגלריה... [אני אפתח גלריה חדשה של ההופעה לשם תוכלו כולם להעלות את התמונות מאתמול
]

p p p o o o

New member
ממ אני כתבתי עם חזי תהודעה הזאת אז.

בקיצור היה הופעה מעולה!! אני ממש ממש נהינתיי.. אחת ההופעות הטובות והגדולות ביותר..

LimiMimi

New member
אאתם בטח לא מכירים אותי

אני לא מגיבה פה בכלל, אבל עוקבת. בקיצור דו"ח הופעה שלי- אממ, אני אישית ממש התרגשתי כשאיפה ג'וש עלו [הם חברים ממש טובים שלי] אז אני וכל הכפרסבאים צרחנו והתחרפנו ממש. אח"כ רצנו לחדר אמנים בשביל להחמיא להם ולנפח את האגו שלהם *עוד קצת*
ההופעה של יוזלס לא עניינה אותי. שייגעצ דפקו הופעה, עמדנו כל הכפסניקים באמצע בדיוק, היה ענק. זאתי שיובל הצליף בה עם המשוט גם כפרסבאית
ייצגו אותנו בקיצור. היה ממש מצחיק, יובל זיין שכל בטירוף אבל הוא הצחיק אותי ממש. אין, זאת הייתה הופעה מעולה, אני לא מתחרטת בכלל על ההחלטה לשלם על זה 70.. זה היה שווה את זה. ועכשיו לתמונות. [וקצת פרסום, אם אתם רוצים עוד תמונות.. כאן.]

למעלה