ההופעה החגיגית!

יובל תעשה לי משוט!!!

אז קודם כל הגענו לעיריית פ"ת שם חיכינו בגשששםםם (מתחת לאיזה גג מעפן) וקפאנו מקור!! (אחררי שאמא שלי שנייה לפני שיצאתי מהבית-יערה קחי מטרייה-לא אמא, יערה קחי מטרייה-לא אמא יערה קחי מעיל ומטריה-לא אמא. איך שאני יורדת מהאוטו של אבא שלי לחכות להבעה-מתחיל גשם ורוחות קפואות. אמא שלי והפה הגדול שלההההה. חיכינו להסעה של משה
איזה חצי שעה. קפואים מקור מנסים להתחמם בכל מיני דרכים (לדפוק ריצות לקפוץ מה שתרצו) בסוף ההסעה הגיעה והגענו לתיאטרון זו דרך אגב הופעה ראשונה שלי שם---> בואנה מקום ממש ממש יפה!! אבל הפסדנו את איפה ג'וש ויוסלס עלו והיה ממש נחמד. הייתה איתי חברה שרוב הזמן מקשיבה למזרחית אבל אוהבת גם את שייגעצ והיא הרגישה מזה לא שייכת היא עושה לי כזה "בואנה זה כזה אוירה אחרת" (באמא ש'ך??) אקיצר אחרי שיוסלס ירדו (והיו כמה שירים ממש חמודים) עלו שייגעצ. כולנו שרנו יומולדת שמייח. הייתה הופעה פשוט מצחיייקקההה...עם רוני החתיכת לא קשורה...בואנה יש לי הרגשה שהיא ויובל עוד יהיו ה"זוג המלכותי" של עולם המוזיקה
. כשחחר אבן צור שר את "גשם חזק" הייתי בעננים אני פשוט חולה על השיייררר הזהה. בעושה ביד היה פוגו מטורף לידנו ופשוט מישהו גילגל אותי על הרצפה-זה היה פשוט מפחיידד . אקיצר היה ממש כיף. יצאתי בהרגשה שהיה קצר מידי (מה רק שעתיים?!?! חיחי) וחסרו לי מלא מלא מלא שירים שהם כאילו מאסט שהופעה שכזאת (חייל של מאה שערים, שגררר פגררר, מושיק מכונת תופים והשירים מהדיסק החדש כמו אלוף בלפשל, אין לי אויר, אוי ואבוי ועוד ועוד) בינואר יש הופעה של אביב גפן
שהם מחממים בתיאטרון. שניים במחיר של אחד. נהנתי מאוד מאוד מאוד. למרות שלא פגשתי אף אחד מכם ואחותי לא נתנה לי את השמלה האדומה
שייגעצ=שליטה

yardenbm

New member
בעעע לא נהנתי

אז ככה יצאתי מביתי ב9 כי ידיד שלי קיבל כרטיס מאסף הראל והיה צריך להיות בקופות ב9 וחצי הגענו ב9 ו20 והכרטיס שלי היה בכלל אצל חברה שלי שהגיע חצי שעה אחרי. כשאשכרה נכנסנו היו כבר 7 שורות מהבמה והיה נראה שאנחנו נשארים מאחור אך אל דאגה כל עוד אני בסביבה הגענו כדימה אחרי איפה ג'וש שדרך אגב ממש חמוט למרות שוא קטין פחחחח בן 14. בעעע בחלק של יוסלס הייתי 3 שורות מהבמה והיו לי בעיות נשימה קלות אי אפשר היה לנשום שם בעעעע. כשחיכו לשייגעצ לעלות עמדתי ליד כל הפורום הממש מעצבן של הייד פארק והם צעקו לפיטר שדרך אגב הוא ממש לא נחמד..... 2 שירם אחרי ששיגעצ עלו הספקת האוויר נגמרה לי סופית ויצאתי משם בעעעעע וגם חשבתי שאני לא אחזור אז סתם הייתי מאוחרה עם כל חברי. משםו מה הזרם סכף ואופ עוד פעם עפתי קדימה 3 שורות מהבמה ושוב לא נשמתי ושוב יצאתי ואז בסוף הייתי ממש שורה שניה מול יובל רק שבשלב הזה נגמר לי הכל ונשמעתי כמו צפצפה וכל מי שעמד לידי לא יכל לסבול את הקול החורק שיצא מגרוני בעעעעע זה היה מצחיק. כל ההופעה ניסיתי לצעוק ליובל שיסתפר ושיקח אותי הביתה *שכן שלי* בלללע אבל הוא מזה לא הקשיב לי..... עפתי על הרצפה פעם אחת וזה לא היה נחמד. יובל היה שיכור מהרגיל וזה כבר ממש היה פתטי בלעעעע יובל בלעעעעעע. מגיע לו שקרעו לו את החולצה. לסיכםו הופעות בבארבי הרבה יותר נחמדות היה יותר מידי אנשים והרבה הרבה פקעצות

שטיצה

New member
ח אמ נראה לי שראיתי אותך P:

כי עמדתי ליד מישהי שצעקה ליובל שילך להסתפר, ואז מישהו אחר צעק לו שיגדל שיער :O

תות15

New member
טוב אממ איך היה לי...

את איפה ג'וש ואנלאס איי-די אני לא מכיר..אז סתם עמדנו ובהינו בפוגואים כשהם הופיעו..קצת הצחיק אותי שיש לאנלאס איי-די עשור והם תיכף מוציאים דיסק שני..מילא
אחר כך שייגעצ עלו וכללל הקהל שרו לי יומולדת שמח (עלאק
) שיר ראשון היה ששת הימים.. ויובל התחיל עם המונולוגים שלו: "אני רואה פה מלאאא פרצופים"..או שהוא אמר משו "אני הייתי בצופים וכפפתי כפיתה מרובעת ב-6 מטר, עם ריתמה!!" אחר כך הם שרו "רוצה ללכת" ו"את יודעת"..נדמה לי.. אחר כך שחר עלה והתחיל לעשות שתנועות מעוותות עם האצבעות ושר את "עירומים"..ויובל התבלבל כזה הוא אמר "בננות צהובות" פעמיים כי הוא היה צריך לחכות ושכח..וואי ושחר כל כך מצחיק הבנאדם הזה הוא ממש אובססיבי לתופים שלו..ואזז נדמה לי שייגעצ ושחר שרו ביחד את משקאות חריפים..ואז הם ירדו? לא זוכר כבר.. הקהל התחיל שלאוג והם עלו שוב.. ואז אם אני לא טועה היה שחק את המשחק.. ואז עוד איזה שיר או שישר אחרי זה סופרסטאר עם רוני כמובן..ואז "הסוד" שהם עיוותו לו ת'מילים..ושרו את ניו רפיח.. טוב זהו בטוח טעיתי איפושהו בסדר של השירים..אז קחו בחשבון.. קיצר לקראת הסוף שרו ניו יורק-רפיח ואנשים התחילו טיפה להתפזר ואז יובל עלה וצעק: "נראה לכם שאני אתן לכם ללכת?! אתם 1000 איש!!" והם שרו עוד כמה שירים..ביניהם שיקו..ויובל קפץ לקהל (ונדמה ליש לקחו לו ת'נעליים) ושחר שר את "גשם חזק"..הביאו ילדה אחת לבמה ויובל נתן לה מכות בתחת עם משוט..וסיימו עם "עושה ביד".. וזהו..היה נחמד מאוד

Just Adi

New member
ההופעה ../images/Emo80.gif

דבר ראשון, אני לא באתי רק בשביל שייגעצ [אוהבת אותם נורא אבל לא רק בשבילם], איפה ג'וש, הסולן והמתופף ידידים ממש טובים שלי, אז זה נורא גאווה לראות אותם מופיעים ככה, ההופעה הייתה נחמדה, אני אובססיסית לשחר אבן-צור והיה ממש כיף לראות אותו, אין ספק שהיו להם הופעות יותר טובות, אבל זה לא רק קשור לדרך שבא הם הופיעו אלא לקהל, לא הייתה ממש אפשרות להשתולל בלי שאחד מהמאבטיחים הפסיכים ירביץ לך, וגם כל כך הרבה יותר מידי אנשים. ממש מעדיפה את ההופעות בבארבי, ואחרי זה העלו חברה שלי שבאתי איתה לבמה והרביצו לה במשוט :) אני כבר רואה איך ביום ראשון בבצפר היא מזיינת בשכל על זה בתכלס נהניתי אבל היו כבר הרבה יותר טובות. יומטוב.

שטיצה

New member
ה-הופעה../images/Emo9.gif

וואו, היה ממש מדהים. :p משה הסיע אותי ואת חברה שלי לאוטובוס בפ"ת, ואז עלינו אחרונות, וחצי מהנסיעה עמדתי:< והרגשנו קצת לא שייכות, כי כמעט כולם הכירו שם את כולם חוץ מאיתנו:O ואז הגענו, ואמרתי שלום לעידן וחזי, והבאתי לחזי את הפוסטר. לא התעניינתי ממש בהופעה של יוסלס בהתחלה, ואז הם דווקא נראו לי ממש חמודים. אח"כ שייגעצ כבר עלו והתחילה ההופעה. בהתחלה הייתי די רחוקה מהבמה, ואז כששחר אבן צור עלה לבמה התקדמתי קצת :] בשלב כלשהו, לא זוכרת באיזה שיר, פתאום התחיל פוגו, והיה ממש מגניב, ואז חברה שלי שבאה איתי להופעה, משכה אותי החוצה מהפוגו
ואז שוב נדחפתי קדימה, וקצת נחנקתי מהאנשים שהזיעו בצורה מטורפת :S ומידי פעם הוצאתי מצלמה וצילמתי
ואת כל השירים צרחתי כמו בהמה, ודרכתי על המוןןןןן אנשים D: אפילו היה איזה אחד שכל הזמן קפצתי לו על הרגל
וכל הזמן אנשים דחפו שם, והיה כ"כ כיף!! המון אנשים משכו לי את החולצה, וכמעט הורידו לי אותה כמה פעמים:| ואשכרה הרגשתי מאופנטת מהשירה של יובל :> וב'קשה לי לחשוב' הלכתי קצת לנוח מכל הבלאגן, וישבתי על הרצפה קצת
בניו יורק רפיח קמתי חזרה לקהל, ואז ראיתי שיובל קפץ לקהל וישר נדחפתי לקדמה, אבל לא הגעתי בזמן:< בשיר 'גשם חזק' גם שרתי בצרחות כמו בהמה, ושוב אנשים משכו לי את החולצה:| וחברה שלי דחפה אותי לצאת מהבלאגן, אז חזרנו לאחורה. כשנגמרה ההופעה זיהיתי את גלי ואמרתי לה שלום :p ואז התיישבנו באוטובוס, אבל בסוף משה החזיר אותי ואת חברה שלי עד הבית :p

אני בשוווווק ../images/Emo2.gif

היינו באוטו האוטובוס-ולא ראיתי מי את. לא פגשתי אותך. לא הכרנו. אוווווווווף. ממש רציתי להכיר אנשים מהפורום. להיות חלק פוווווף

שטיצה

New member
זו לא כזו אטרקציה להכיר אותי. ../images/Emo3.gif

אם ראית בהסעה של ההלוך אחת שעמדה כל הנסיעה, עם פוסטר מגולגל שיוצא מתוך תיק, אז ראית אותי. P:

פרקשון

New member
אני אעלה תמונות ביום ראשון או שני

לא צילמתי עם דיגיטלתי אבל יש לי רק 14 תמונות של ההופעה ועוד 7 סתם גמרנו באוטובוס את הפילם..

immortal soul

New member
הופעה מדהימה!!!!

קודם כל, אף פעם לא כתבתי פה אבל יוצא לי לקרוא מדיי פעם.. אז היי :) ועכשיו ההופעה.. היה פשוט מטורף!!!! הלהקות חימום היו מצויינות. שחר היה מדהים
רוני הייתה מיותרת אבל היה נחמד לצחוק עליה P: ויובל מסטול קטן
אמרו פה כבר כל מה שרציתי להגיד, ונקווה ששייגעצ ימשיכו עם הופעות מצויינות כמו ההופעה הזאת! (ואם שחר יהיה בכל הופעה-מה טוב
)

malboro light

New member
../images/Emo124.gif

אני רשומה בפורום לא שאני נכנסת הרבה ופגשת אותי חחח זאת אורון!

../images/Emo7.gifיאוווווו איזה כיף לכםםםםם../images/Emo7.gif

הייתי אמורה ללכת אבל לא הלכתי ....ילד מהכיתה שלי הלך הוא צח לספר לי איך היה והכל אבל ממה ששמעתי עכשיו הוא מזה נהנה .....מתי ההופעה הבאה ?

למעלה