ההופעה התחילה!

Aeroguy

New member
עוד עדכון - מתקרבים לסיום...

Good Times, Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobodys Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed & Confused Stairway To Heaven The Song Remains The Same Misty Mountain Hop Kashmir אחד מהשירים שאני פחות אוהב... אבל עדיין, חוויה לכל מי ששם

One After 909

New member
גם אני לא מת על קשמיר

אבל כל השאר פשוט מצוין, חוץ מ2-3 שירים שאני לא מכיר >.<

Aeroguy

New member
עדכון ההדרן

Good Times, Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobodys Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed & Confused Stairway To Heaven The Song Remains The Same Misty Mountain Hop Kashmir encore: Whole Lotta Love נחכה לראות אם זה סוף ההופעה או שיהיה עוד שיר(ים) בהדרן

אלונורה

New member
נותר לי להודות לך על העידכונים ...

אני יודעת שהייתה לך כוונה טובה, אבל רע לי כ"כ.

M e n s R e a

New member
וואו, זה אומר שהם לא עשו את רוק נ רול

זה אומר שתהיינה עוד הופעות, הם חייבים לבצע אותו

Aeroguy

New member
עדכון אחרון: זהו שלא!!!

הקהל פשוט לא נתן להם ללכת אז הם חזרו ועשו את Rock And Roll!!! Good Times, Bad Times Ramble On Black Dog In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobodys Fault But Mine No Quarter Since I've Been Loving You Dazed & Confused Stairway To Heaven The Song Remains The Same Misty Mountain Hop Kashmir encore: Whole Lotta Love Rock And Roll

אלונורה

New member
אז מה טל ? התיאוריה שלך לגבי סיבוב ההופעות

קרסה, הנה הם עשו את Rock And Roll

M e n s R e a

New member
נאא, אני בשניה ממציא תיאוריה הפוכה ../images/Emo6.gif

וממתי בכלל הם מקשיבים לי?

M e n s R e a

New member
חחחח, איזה קטע!

Let the record show שכתבתי שהם לא ביצעו את רוק נ רול לפני שהודעת שהם חזרו וואו, שני הדרנים, עוד שניים וזה כבר ממש חזרה לימים הגדולים

SaintJohn

New member
Holy Crap!

איזה סט-ליסט ענק! ואיזה סיום גדול מהחיים, כמו שצריך! לא שאני מזלזל חס וחלילה בשאר השירים, הייתי מת לקבל כל כך הרבה פחות, אבל הכי שמחתי לראות שהם ביצעו את השירים האלה: In My Time Of Dying For Your Life Trampled Under Foot Nobodys Fault But Mine No Quarter Misty Mountain Hop ואמנם לא היתה נציגות ל-In Through the Out Door, אבל היתה נציגות יפה משאר האלבומים - 2-3 שירים מכל אלבום, ו-4 מתוך הרביעי. איזה כיף למי שהיה שם! תודה על העדכונים, גיא

gal9218

New member
אני מת רק מוחית אבל עדיין אפשר לקחת לי דברים

לא בדיוק אכפת לי

M e n s R e a

New member
איזה יופי השניים האחרונים עד כה

כבר התחלתי לחשוש שהם ילכו רק, או בעיקר, על שירים פחות אה...אהובים עלי

gal9218

New member
DAZED & CONFUSED זהו אני רשמית מת בפנים..

אני לא מאמין שאני לא שם!

למעלה