ראו בערוץ bbc את black dog מההופעה מי שימצא את זה באינרנט יהיה גיבור!
G gal9218 New member 11/12/07 #27 ראו בערוץ bbc את black dog מההופעה מי שימצא את זה באינרנט יהיה גיבור!
M M e n s R e a New member 11/12/07 #24 כן, אני יחסית לא מחובבי הגרפיטי אבל מצידי גם שיחזרו לנגן את המחרוזות אלביס או שירים של כוורת, העיקר שהם על הבמה שוב ביחד
כן, אני יחסית לא מחובבי הגרפיטי אבל מצידי גם שיחזרו לנגן את המחרוזות אלביס או שירים של כוורת, העיקר שהם על הבמה שוב ביחד
F FunkyMonk New member 11/12/07 #56 בהחלט סט חלומי נציגות מכובדת של גרפיטי. ד"א, שמתם לב שCommunication וDYER MAKER לא בוצעו כלל, למרות שהיו דיווחים שנעשו עליהם חזרות (על פי תומר)? הא? תנו לי קצת תקווה!
בהחלט סט חלומי נציגות מכובדת של גרפיטי. ד"א, שמתם לב שCommunication וDYER MAKER לא בוצעו כלל, למרות שהיו דיווחים שנעשו עליהם חזרות (על פי תומר)? הא? תנו לי קצת תקווה!
M M e n s R e a New member 11/12/07 #14 נראה כאילו שהם הולכים על להפתיע לפחות את חלק מהשירים לא ציפיתי לראות, לפחות לא בפתיחת ההופעה
א אלונורה New member 11/12/07 #17 Nobodys Fault But Mine ????? אני לא מאמינה ! בזמן האחרון יש לי תסביך עם השיר, יו .... מעניין איך הביצוע ....
Nobodys Fault But Mine ????? אני לא מאמינה ! בזמן האחרון יש לי תסביך עם השיר, יו .... מעניין איך הביצוע ....
G gal9218 New member 11/12/07 #6 אמרו איך זה נשמע אבל נשמע טוב או רע איך רוברט נשמע ? האם ג'ימי חלוד? על ג'ון פול ג'ונס אין לי מה להגיד חוץ מזה שהוא נראה בן 30
אמרו איך זה נשמע אבל נשמע טוב או רע איך רוברט נשמע ? האם ג'ימי חלוד? על ג'ון פול ג'ונס אין לי מה להגיד חוץ מזה שהוא נראה בן 30