ההופעה ה*כמעט* מלאה מ-3 זויות שונות

Shiri from the block

Active member
הכי מצחיק אותי שאנשים פה לא מבינים את הציניות שלך ועוד עושים לך לייק ומסכימים איתך

Nightingale5

New member
"להקת הורה-גמלאים קריית שמונה!"

חחחח איזה חוש הומור יש לך!
אתה מהצפון?

Headspace

New member
האמת שהיא מרחה את עצמה על מגזין פיטנס

והשוויצה בגוף שהיא מתכננת להופעה, סיפרה לכולם מה היא אוכלת כדי להיות חטובה יותר מתמיד...

לא שאיכפת לי כן? כל עוד יש כוריאוגרפיה אני מבסוט.

GM1988

Well-known member
לארי ארגן לה את זה, לכן היא עשתה זאת.

לא יודע כמה באמת יוגה עושה בריטני, אבל זה נראה שהיא רק התעניינה בזה חודש חודשיים, ולארי כבר החליט להכניס אותה לפיטנס מגזין כדי להראות לעולם שהיא חטובה ובקרוב הופעה חדשה. הכל יח"צ.

EINAV71

New member
ומה הוא לעזאזל ניסה לעשות בזה!?!?

למה כל ההבטחות, הרעש והצלצולים מסביב!??!!?
שאחר כך יגיעו הביקורות של "עבדו עלינו", אם לא היו מבטיחים את כל הדברים האלו, אני משערת שהיינו יותר אוהבים את המופע.

לא שציפתי לבריטני 2004, אבל כן ציפתי איפשהו ליותר.

GM1988

Well-known member
אני יכול להגיב לך בפשטות:

תסתכלי על התגובות של חברי הפורום ותביני שככה לארי מצפה מאנשים לקבל את בריטני.
כלומר - הוא עשה קידום שיהיו כל הדברים שמעריצים מצפים מהם - ריקודים, תפאורה, בריטני בשיאה, צעירה חטובה ... הוציא דוקו שבו ריטשו לבריטני את הצורה ו"חיטבו" אותה כדי שתראה טוב, וברגע האמת, אחרי שאנשים כבר רכשו כרטיסים והכל - הם מגלים שהכל לא כמו שהובטח ובריטני כן רוקדת והכל, אבל שום דבר לא שונה משנים קודמות (שבהם הם גם אמרו שמצפים ליותר מזה).

סך הכל, אף אחד כנראה לא מעוניין לבטל את הכרטיסים, ועל זה לארי בונה וכל ההפקה מאחורי בריטני.
כעסו עליי, אבל בגלל זה אמרתי, שאם פעם אחת המעריצים היו מפנים את הגב לכל הדבר הזה, אולי לארי ובריטני היו עושים חושבים בנוגע לעבודה שהם עושים. יותר נכון - לצורה שהם עושים אותה.

אני אישית הייתי מבטל כרטיס אם היה לי אחד כזה והייתי רואה את מה שקורה שם ביוטיוב.

סורי, זה לא מופע ששווה להשקיע בו כסף לצערי

Nightingale5

New member
צפיתי ממש בריפרוף

יש לי עוד מלא להשלים
לגבי המשקל שלה אני לא מבינה מה הבעיה כל כך, אז נכון שלמבנה גוף שלה יותר יפה לה להיות 5-7 קילו פחות (בלחץ, ממש לא הייתי נסחפת ל-10)
אבל כמעט כל זמרות הפופ בתעשייה יותר מלאות ממנה אם זה ג'ניפר, ביונסה, שאקירה, ריהאנה
אולי זה קצת יותר יפה להן למבנה גוף המעוגל לעומת בריטני שהיא צרה והן גם חטובות אבל להגיד על בריטני שמנה, לא הייתי נסחפת
יש בנות שקוראות את מה שאתם כותבים, אז באמת קצת פרופורציות!

הדבר שהכי הפריע לי אלה התלבושות הלא מחמיאות, לדעתי עם לבוש יותר מתאים לה היא הייתה יכולה להיראות הרבה יותר טוב

למעלה