צפיתי במופע בשלמותו
ואני חייב לציין שמדובר במופע מדהים!
המופע הזה מתעלה בקלות על FFT ואפילו על ה-Circus Tour.
מופע מאוד תיאטרלי, תפאורה מושקעת ורואים שחשבו על כל רגע ורגע כך שיהיה מאוד ויזואלי ומעניין לקהל. הסטליסט זה ללא ספק הסטליסט הכי טוב אי-פעם במופע של בריטני, זה ממש "Greatest Hits Tour" וזה מגניב!
אהבתי גם את זה שיש להקה (בניגוד למה שהיה ב-FFT)
הרגע הכי סוחף במופע זו ללא ספק מחרוזת "Blackout" - גם GM מדהים, BTI זה חלום כי לא חשבתי שנראה אותו בהופעה אי פעם וגם POM מעולה.
אהבתי את המעברון של S&S. גם Boys זה נאמבר מדהים וסוחף. Freakshow נאמבר יפה אם כי מיותר, הייתי מעדיף שיר אחר, או סינגל או משהו מהאלבום החדש.
אהבתי את DS ואני שמח שהוא במופע, למרות הפאה המכוערת. בא לי שהיא תיפתר מהפאה המכוערת הזו שחוזרת ביותר מדיי נאמברים, ואז המופע יהיה כמעט מושלם!
Circus נאמבר מדהים. IWG קצת מאכזב - הנאמבר עצמו מאוד מושקע ויפה, אבל ב-FFT הוא היה הרבה יותר סוחף למרות שהנאמבר שם היה לחלוטין פשוט. זה מראה שלפעמים, עודף תפאורה ואפקטים יכולים לפגוע בזרימה של השיר.
Lucky זה רגע נוסטלגי וקסום.
Toxic מדהים, התפאורה בנאמבר הזה מרהיבה!
העיבוד של Stronger מעולה והנאמבר כיפי, וגם Crazy שבא ישר אחריו וכיף שהוא שם. TTWE זה סיום מושלם!
החסרון היחיד במופע הזה הוא הפלייבק המלא.
הריקודים טובים, האנרגיה מצויינת, בריטני into it והמופע פשוט כיפי!
מי שבוחר לחשוב שאנחנו עדיין ב-2004 (למרות שעברו מאז 10 שנים) ומתאכזב לגלות שאנחנו לא שם - חבל. כל עוד לא תשתחררו ותתקדמו אתם תמשיכו לא ליהנות מבריטני.
אני לא מצפה לראות את בריטני של 2004, ברור לי שהיא כיום בשלב אחר. ואני מאוד נהנה מהשלב הזה שלה.
כולי תקווה שהמופע הזה ייצא על DVD. זה ממש מופע אייקוני-בריטני מכל הבחינות.