ההופעה קאוורים של פינק פלויד!!!

בינג

New member
ההופעה קאוורים של פינק פלויד!!!

מי שהיה ספרו חוויות!!! לי היה אחלה של מקום!!! שורה רביעית באגף שמאל, הכי בצד ככה שראיתי הכל! הפתיחה עם One Of These Days היית פשוט ענקית והכניסה אותי להופעה!!! אח"כ היה את 2 החלקים של SHINE ON ואת Wish You Were Here , הייתי בטוח שיהיה את כל האלבום.... ואז היו עוד 2 קטעים אם אני לא טועה ואני לא זוכר איזה...... אני אספק את החוויות מחר, אני פשוט מת מעייפות...... חברי הפורום האחרים!! ספרו את חוויותיכם! מה אתם חושבים על מג'נטיק? העיקר שבזכות ההופעה יצאתי טיפה מהבאסה

נימרודל

New member
היה כיף!

מג'נטיק היו... סבירים. הם צעירים ויש להן הרבה לאן להשתפר. כמו למשל להשיג להם סולנים שיודעים לשיר, ושלא שרים את הכל בקול שני
גיחי... היה להם איזה שיר (שאני לא מכירה.) עם " דווווו.... שורה שורה..." שליחי הבלוז היו אגדיים כדרכם. ומהשירה של גיל חובב בדה גרייט גיג, אני כמעט בכיתי. אני ממש ממש כמעט בכיתי. בסוף לא פגשתי איש מחברי הפורום, אבל ראיתי את רוברט פלאנט.

בינג

New member
כן שחכתי להזכיר

גיל חובב בThe Great Gig In The Sky היה פשוט ענק!!!! ממש קטע מרגש...חבל שהוא לא שר בUs And Them יש לו קול יפה...... רק הפשלה של מג'נטיק עם הגיטרה [גיבסון לס פול אם אני לא טועה] שלא היית מחוברת בדיוק בסולו טיפה הרס

אם מישהו רוצה לכתוב ביקורת על הערב

הוא מוזמן לכתוב אותה כמובן כאן בפורום - אבל מי שגם מוכן שהביקורת תתפרסם במדריך העברי לרוק מתקדם (ותישאר שם לנצח-נצחים...), הוא גם יכול לשלוח אותה במקביל אליי. אפשר לענות כאן בפורום...

One Echoe

New member
לא נראה לי שהביקורת שלי

מספיק טובה בשביל להתפרסם שם. אבל אם תרצה לפרסם אותה בכל זאת אז בכיף.

חן חן ותודה רבה

הביקורת שלך מוצלחת מאוד, ולאחר קצת שיפוצים קוסמטיים היא תיראה אפילו יותר מוצלחת. אשלח לך לינק למוצר המוגמר.

brotos

New member
כל הכבוד, גברת.

לכתוב באתר של ברייטמן מקביל לקבלת תואר 'סר' בבריטניה...

NIR Y

New member
יווו איזה מגניב

בדיוק מאחוריך ?? אם כן זה חבר ממש טוב שלי, ואני תמיד אומר לו את זה. ואני ישבתי ממש לידו

נימרודל

New member
אז ראיתי אותך!!!!

היה שלב שהוא הרביץ לך ואמר "שתוק ילד"? איזה גונב!!! אני הייתי הבחורה עם התלתלים הארוכים. לא עם שער שטני. אם יצא לך לראות :)

NIR Y

New member
רגע

ליתר דיוק אני ישבתי שלוש שמאלה, כול החמישה ילדים באו איתי. ואני ישבתי הכי קרוב לאמצע. ואני באמת ראיתי אותך, בטוח.

NIR Y

New member
אממ לא בדיוק

פעם היה לי שער ארוך, עכשיו יש לי קצר בלונדיני/חום. ישבתי הכי בצד ליד איזה זקן.

נימרודל

New member
אההה.... בלאט...

אז לא בטוח שאני ראיתי אותך. טוב לפחות לך יצא לראות את העורף שלי. טחחח

למעלה