ההופעה קאוורים של פינק פלויד!!!

NIR Y

New member
אותך

כי ידעתי שאת יושבת שורה לפני, אז חשבתי לעצמי שאולי זאת את.

נימרודל

New member
אהההה

וגם טרחת לבהות בי כי אני יפה... בטח, משהו, כמובן, מליון אחוז, אניטיים, תמיד....

בינג

New member
השיר עם ה"גוווו.....שורה שורה..."

אני חושב שזה היה Astronomy Domine

holo

New member
נו ספרו איך היה!

אני לא הלכתי לזה למרות שרציתי.. אז ספרו לפחות איך היה

FloyDviR

New member
אז איך היה בעצם....

לי היה מקום סביר פלוס... ישבתי בשורה הכי עליונה במרכז.. ראיתי הכל והיה סבבה מהבחינה הזאת... הלהקה הראשונה, מג'נטיק האלה, פעם ראשונה אני שומע אותם ולא יפריע לי לא לשמוע אותם שוב... התחילו עם One Of These Days שהיה סביר... הם לא כיוונו את הבאס טוב אז לי אישית זה דפק באוזניים כל השיר... בגדול הם היו חמודים... הם להקה צעירה שיש להם עוד הרבה מה להשתפר... הסולנית הזאת, באיזשהו שלב רציתי להביא לה סטירה (נראה לי בקטע שהיא עשתה קולות של חזירים...) כי היא עצבנה אותי מאוד !
הגיטריסט-סולן שלהם מצוין ! עשה לי את זה בביצועים שלו!! אחרי זה שליחי הבלוז, הם נתנו הופעה כהרגלם... מעולה!! בלי פאשלות ובלי שטויות! התחילו עם כל הדארק סייד ... אחרי זה קטעים מהחומה... ניב חובב - ריגש גם אותי עם הקול המדהים שלו בגרייט ג'יג! צ'לי - כבר בהופעה הראשונה שהייתי שלהם זיהיתי את הכישרון הזה
איזה יופי הוא מנגן ! נתן ביצועים וסולואים בצורה מושלמת לדעתי! (את הסולו בסוף של Comfortably Numb הוא עשה איזה רבע שעה!!) גם הגיטריסט השני שלהם היה מצוין! אהבתי שהם עשו מן דו-קרב כזה (הוא וצ'לי) שכל אחד נותן קטע בגיטרה...! בסופו של דבר נהנהתי! היתה הופעה טובה מאוד ואני התרגשתי לא פעם אחת!! עוד דבר, אני אישית מאוד אהבתי שהם ביצעו 2 שירים מהדויז'ן בל!!! ועוד את השניים שאני הכי אוהב באלבום !

brotos

New member
../images/Emo6.gif קולות של חזיר

אגב, גיל חובב- זה לא המחובר-לצד-הנשי-שלו שעושה שוק או משו כזה?

נימרודל

New member
אה, זה ניב?

לא גיל? הם אמרו גיל. בחיי... לאאאאאא משנההההה...... הוא היה מלך העולם! אני אוהבת אותו.

brotos

New member
ילדה, מה הבעיה שלך? שום ניב, ושום

בטיח... מילא עידית, לפעמים קצת קשה לה, אבל אתם חייבים לראות את היוזר הכי נורא שנכנס לתפוז. שימו לב, אידיוט. פארודיה מודעת לעצמה? אידיוט אמיתי? לכו תדעו.

tulle music

New member
לא נראה לי שהוא באמת אידיוט

אני חושב שהוא סתם בנאדם חסר חיים שמעשעמם לו.. ושהוא ציני בצורה לא רגילה.. {טוב אני חושב שבעצם כבר אפשר לקרוא לזה אידיוט}

NIR Y

New member
דעתי

אז ככה מג'נטיק נראים אנשים מאד נחמדים אבל, זה היה פשוט נורא אם זה, היה להקה אחרת שהם מנגנים אולי היתי סובל, אבלל פינק פלויד לא חבללל.. ושליחי הבלוז כול כך טובים, איזה סאונד מעולה, נהנתי מכל שניה. היה שווה את הכסף.

One Echoe

New member
ביקורת - 04\8\5 - צוותא.

הגעתי לאולם הצוותא, הייתה אווירה נחמדה בחוץ... הרבה אנשים עם חולצות של פינק פלויד, מכירת דיסקים, ובכלל-פינק פלויד :] זה הרגיש ממש טוב וכיף...התמלאתי גאווה חח :] לקחנו את הכרטיסים, חיכינו קצת בחוץ, נכנסנו... מג'נטיק עלו על הבמה, התחילו עם " one of These Days, ביצוע ממש טוב, לדעתי הביצוע הכי טוב שהיה למג'נטיק. המשיכו עם שיין און יו, בחלק הראשון-הסולו הראשון היה דיי עלוב וחסר השקעה... ציפיתי לקצת יותר חוזר, התאכזבתי קלות, אבל לא נורא. ההמשך היה נחמד, הסוף היה דיי מאכזב. מה שביאס אותי גם שלא הביאו סקסופוניסט שיעשה את הפתיחה ונאלצו להסתפק בקלידים שנתנו הרגשה אחרת. החלק השני היה יותר טוב לדעתי. הסוף שלו גם איכזב אותי, הם סיימו באקורד בפריטה אחורית, במקום לסיים כמו שצריך. הביצוע של " Wish You Were Here " היה לא משהו בכלל, הריטם גיטר הייתה עם אפקט של כורוס ולא הבנתי למה. זה ממש היה מוזר. הסולו בגיטרה הקלאסית היה חסר השקעה, שוב. השירה הייתה דיי טובה וההמשך היה בסדר. חביב. יש ללהקה עוד הרבה מה ללמוד לדעתי, הם לא השקיעו ממש בפרטים הקטנים. הלהקה סיימה עם השיר מה - " High Hopes " - " Division Bell ". ביצוע נהדר לדעתי, השילוב של הפעמון והקלידים היה בידיוק כמו בדיסק. הפזמון היה קצת חלש מידי לטעמי. בסוף כשהציגו את הגיטריסט שלהם הייתה לו פשלה עם הקבלים שם, עם הגיטרה... בסוף הוא הסתבך ולקח גיטרה אחרת וביציע את הסולו עם הסליידר בסוף, שהיה מאוד נחמד. הלהקה ירדה, הייתה הפסקה של כמה דקות. שליחי הבלוז עולים, כל הקהל מתלהב מאוד. אמרתי לעצמי " שליחי הבלוז, מהם אני מצפה ליותר, להקה וותיקה וכאלו. " התחילו לנגן את הדארק סייד. שהאמת כל הביצועים היו מאוד מצויינים, אני אציין לשבח במיוחד את " The Great Gig In The Sky " ואת " time " שהיו ביצועים ממש מעולים. הקלידן שלהם מאוד מוכשר לדעתי, הוא שר יפה את דגרייט גיג, מאוד ריגש אותי, מאוד. הביצוע לטיים היה מאוד חזק, הגיטריסט נתן את כל כולו. לאחר מכן הם המשיכו בחומה. ביצוע מאוד טוב לאנדר ברייק און דוול, 2 חלקים. אהבתי את את הבית השני שכל הקהל שר
(כמו הילדים בדיסק). אני זוכר גם את הביצוע ל " ריין לייק הל " שהיה באמת יוצא דופן וטוב. הלהקה סיימה עם " Comfortably Numb " שלדעתי זה השיר שהם הכי פחות השקיעו בו. לא שמו לב לפרטים הקטנים ולא כלום. פשוט ניגנו אותו בלי רגש כמעט. הקטע שהגיטריסט אילתר בסוף היה מאוד טוב אבל לא התאים להופעה לדעתי... ביצוע רועש מידי. בכל אופן, הלהקה עלתה להדרן ושרה את " Coming Back To Life ". ביצוע מאוד נחמד. בסך הכל שליחי הבלוז היו מאוד טובים, מג'נטיק קצת פחות. הייתה הופעה נחמדה, האווירה מאוד טובה, אחלה קהל. מאוד נהנתי. מחכה לפעם הבאה

בינג

New member
אני חושב שזה בגלל ההתרגשות ובגלל

שמג'נטיק היו להקת חימום הרי ראיתם, מיד איך שנגמר הקטע של השירה בShine On בשני החלקים הם סיימו את השיר...לא המשיכו לאפקטים ולסיום המדהים בחלק השני של הקלידים........ Wish You Were Here היה נחמד מאד דווקא, מוזר לי שהריטם נוגם על גיטרה חשמלית, הוא נראה לי צריך להיות על אקוסטית אבל גרסא נחמדה.... דווקא One Of These Days היה בסדר וכזה הכניס אותי לאווירה של ההופעה
בקשר לשליחי הבלוז, ממש ממש טוב!!! פשוט Dark Side עם כל הפרטים הקטנים [הצחוק, השעונים, הכסף, הכל הכל.....] רק חבל שהם לא סיימו אותו עם הפעימות לב, אבל עדיין סוף מרהיב..... אהבתי מאד את הגרסא של Money זה פשוט היה קטע חזק...וראיתם איך האריכו את Any Colour You Like Lבערך 10 דקות?!! קטע נחמד,למרות שטי-טיפה מרחו אותו... הסוף שהוא האהוב עליי, Brain Damage ו Eclipse פשוט כל הגוף שלי רעב בשירים האלה, הרגשתי ממש ממש תחושות חזקות שעוברות בי....זה פשוט שירים שמרגשים אותי......... אין מה לדבר על The Great Gig שהיה פשוט נפלא!!! בקשר לחומה, אני חייב לציין הגרסא של In The Flesh פשוט מדהימה!!! ממש ממש טובה, פשוט עשו אותה מושלם! Another Brick הקטעי סולו מוארכים שוב נחמד מאד... Comfortably Numb [לא נראה לי כתבתי טוב
] היה בקטע סולו מרגש שהוארך ל20 דקות אני חושב......הגיטריסט יצא אל הקהל ונראה לי שקיבל יותר מדי אדרנלין שהוא זרק את הגיטרה על הרצפה, עלה שוב על הבמה והתחיל לשפשף אותה על הקצפה...זה טיפה קרע את האוזניים אבל עדיין קטע מרגש.. הופעה מצוינת!!!! שווה כל גרוש!! בהדרן היה נחמד שכולם קמו וצעקו "עוד עוד עוד"..... מחכה לעוד הופעות מחווה שכאלה!!! [אולי השנה בבראשית 2004?]ש

בינג

New member
אני חושב שזה בגלל ההתרגשות ובגלל

שמג'נטיק היו להקת חימום הרי ראיתם, מיד איך שנגמר הקטע של השירה בShine On בשני החלקים הם סיימו את השיר...לא המשיכו לאפקטים ולסיום המדהים בחלק השני של הקלידים........ Wish You Were Here היה נחמד מאד דווקא, מוזר לי שהריטם נוגם על גיטרה חשמלית, הוא נראה לי צריך להיות על אקוסטית אבל גרסא נחמדה.... דווקא One Of These Days היה בסדר וכזה הכניס אותי לאווירה של ההופעה
בקשר לשליחי הבלוז, ממש ממש טוב!!! פשוט Dark Side עם כל הפרטים הקטנים [הצחוק, השעונים, הכסף, הכל הכל.....] רק חבל שהם לא סיימו אותו עם הפעימות לב, אבל עדיין סוף מרהיב..... אהבתי מאד את הגרסא של Money זה פשוט היה קטע חזק...וראיתם איך האריכו את Any Colour You Like Lבערך 10 דקות?!! קטע נחמד,למרות שטי-טיפה מרחו אותו... הסוף שהוא האהוב עליי, Brain Damage ו Eclipse פשוט כל הגוף שלי רעב בשירים האלה, הרגשתי ממש ממש תחושות חזקות שעוברות בי....זה פשוט שירים שמרגשים אותי......... אין מה לדבר על The Great Gig שהיה פשוט נפלא!!! בקשר לחומה, אני חייב לציין הגרסא של In The Flesh פשוט מדהימה!!! ממש ממש טובה, פשוט עשו אותה מושלם! Another Brick הקטעי סולו מוארכים שוב נחמד מאד... Comfortably Numb [לא נראה לי כתבתי טוב
] היה בקטע סולו מרגש שהוארך ל20 דקות אני חושב......הגיטריסט יצא אל הקהל ונראה לי שקיבל יותר מדי אדרנלין שהוא זרק את הגיטרה על הרצפה, עלה שוב על הבמה והתחיל לשפשף אותה על הקצפה...זה טיפה קרע את האוזניים אבל עדיין קטע מרגש.. הופעה מצוינת!!!! שווה כל גרוש!! בהדרן היה נחמד שכולם קמו וצעקו "עוד עוד עוד"..... מחכה לעוד הופעות מחווה שכאלה!!! [אולי השנה בבראשית 2004?]ש

למעלה