ביקורת - 04\8\5 - צוותא.
הגעתי לאולם הצוותא, הייתה אווירה נחמדה בחוץ... הרבה אנשים עם חולצות של פינק פלויד, מכירת דיסקים, ובכלל-פינק פלויד :] זה הרגיש ממש טוב וכיף...התמלאתי גאווה חח :] לקחנו את הכרטיסים, חיכינו קצת בחוץ, נכנסנו... מג'נטיק עלו על הבמה, התחילו עם " one of These Days, ביצוע ממש טוב, לדעתי הביצוע הכי טוב שהיה למג'נטיק. המשיכו עם שיין און יו, בחלק הראשון-הסולו הראשון היה דיי עלוב וחסר השקעה... ציפיתי לקצת יותר חוזר, התאכזבתי קלות, אבל לא נורא. ההמשך היה נחמד, הסוף היה דיי מאכזב. מה שביאס אותי גם שלא הביאו סקסופוניסט שיעשה את הפתיחה ונאלצו להסתפק בקלידים שנתנו הרגשה אחרת. החלק השני היה יותר טוב לדעתי. הסוף שלו גם איכזב אותי, הם סיימו באקורד בפריטה אחורית, במקום לסיים כמו שצריך. הביצוע של " Wish You Were Here " היה לא משהו בכלל, הריטם גיטר הייתה עם אפקט של כורוס ולא הבנתי למה. זה ממש היה מוזר. הסולו בגיטרה הקלאסית היה חסר השקעה, שוב. השירה הייתה דיי טובה וההמשך היה בסדר. חביב. יש ללהקה עוד הרבה מה ללמוד לדעתי, הם לא השקיעו ממש בפרטים הקטנים. הלהקה סיימה עם השיר מה - " High Hopes " - " Division Bell ". ביצוע נהדר לדעתי, השילוב של הפעמון והקלידים היה בידיוק כמו בדיסק. הפזמון היה קצת חלש מידי לטעמי. בסוף כשהציגו את הגיטריסט שלהם הייתה לו פשלה עם הקבלים שם, עם הגיטרה... בסוף הוא הסתבך ולקח גיטרה אחרת וביציע את הסולו עם הסליידר בסוף, שהיה מאוד נחמד. הלהקה ירדה, הייתה הפסקה של כמה דקות. שליחי הבלוז עולים, כל הקהל מתלהב מאוד. אמרתי לעצמי " שליחי הבלוז, מהם אני מצפה ליותר, להקה וותיקה וכאלו. " התחילו לנגן את הדארק סייד. שהאמת כל הביצועים היו מאוד מצויינים, אני אציין לשבח במיוחד את " The Great Gig In The Sky " ואת " time " שהיו ביצועים ממש מעולים. הקלידן שלהם מאוד מוכשר לדעתי, הוא שר יפה את דגרייט גיג, מאוד ריגש אותי, מאוד. הביצוע לטיים היה מאוד חזק, הגיטריסט נתן את כל כולו. לאחר מכן הם המשיכו בחומה. ביצוע מאוד טוב לאנדר ברייק און דוול, 2 חלקים. אהבתי את את הבית השני שכל הקהל שר
(כמו הילדים בדיסק). אני זוכר גם את הביצוע ל " ריין לייק הל " שהיה באמת יוצא דופן וטוב. הלהקה סיימה עם " Comfortably Numb " שלדעתי זה השיר שהם הכי פחות השקיעו בו. לא שמו לב לפרטים הקטנים ולא כלום. פשוט ניגנו אותו בלי רגש כמעט. הקטע שהגיטריסט אילתר בסוף היה מאוד טוב אבל לא התאים להופעה לדעתי... ביצוע רועש מידי. בכל אופן, הלהקה עלתה להדרן ושרה את " Coming Back To Life ". ביצוע מאוד נחמד. בסך הכל שליחי הבלוז היו מאוד טובים, מג'נטיק קצת פחות. הייתה הופעה נחמדה, האווירה מאוד טובה, אחלה קהל. מאוד נהנתי. מחכה לפעם הבאה