ההופעה

dan5677

New member
ההופעה בברבי

חייב לציין שלא הייתה הופעה טובה- פשוט חסרת אנרגיה מצד הלהקה אבל מסתמן שהדיסק הבא על רמה

היה שווה לאלללה!!

חוצ מהפוגויים האלה!! אופפ מזה כמעט מעכו אותי.. האנשים האלה לא בסדר.. אבל פיטר יהלי שחררררר ואלדד היו אחלה !! והיתה הופעה שווה!! והיה מפוצץ באנשים.. מהדיסק החדש היו השירים- שנים חסומות רעב מתחפר באלנבי בעיר הזאת ועוד כמה שאני לא זוכרת... והיה את- על הרצפההה גשם חזק איש קש כביש מהיר מילי יחסים פתוחים הר של בייגעלךך 180 אני יודע סאן חוזה זהו נראה לי....לא זוכרת עוד.. אופ הם לא שרו את פצעים ונשיקות...וכל החברה... ומוצ"ש בקניון... אבל היה נייס!

כן, אני מאוד מקווה שהדיסק הבא...

יהיה על רמה... ומה אתה קציני??, לא הית הופעה משהו.., דווקא חשבתי שהם יתנו הופעה טובה.., מה הם שרו??

space girl

New member
../images/Emo36.gifהיה ש-י-ג-ע-ו-ן../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הגענו לברבי נדחפנו בתור ( ובאמת שהיה צריך להידחפ
) קיבלנו כרטיסים
ונכנסנו
הייתי איזה להקה שהופיעה שמענו בדיוק 5 דקות , אבל היא דפקא הייתה חביבה ...
23:00 הרגע הגדול ...
מוניקה עלו
בהתחלה הם שרו כלמיני שרים חדשים
מתחפר באלנבי
שנים חסומות
רעב
וכמומבן שהקונפרמיסט ( שדווקא הכי פחות אהבתי ). ונשמע כאילו האלבום הזה הולך להיות ממש טוב .....
אחר כך הם שרו את
איש קש
הר של בייגעלך שבדרך כלל אני לא הכי מתה עליו , אבל הפעם הם עשו את זה ממש טוב .... ( שמתם לב שיהלי הרים את השלט של "חוכמת הבייגלה
)
אני יודע,
מילי
סאן חוזה , שגם היה אחלה .....
ועוד כלמיני
ופתאום יהלי אומר " תודה שבתאם , ביי , שלום , בלה בלה בלה " כל הקהל בהלם ( איסה דרמטיות
) זה היה ממש קצר .....
עוברות 5 דקות
הם שוב נכנסים
ועשו את
מכה אפורה
גשם חזק
180 ( שניהם היו בביצוע של שחר , והוא ממש הלהיב את הקהל ) כביש מהיר ( אם אתם נוסעים לעכו , זה השיר ....
)
עוד קצת שירים חדשים ....
כלמיני וזהו , סופ ההופעה ...
אבל לאאאאא הקהל מתחיל לשיר את " על הרצפה " ואז יהלי ( או שזה היה פיטר
) בא ואמר " יאללה , שיר אחרון ... "
והם שרו את על הרצפה
. . . וזיייהו בקיצור היה אחלה ! ולחשוב שכמעט לא באתי .....

יושי ב

New member
ההופעה

דווקא אני נהניתי שיא מההופעה הזאת הייתי בשורה השלישית מול יהלי ופשוט נהניתי לראות אותו שר ומנגן אומרים שלא הייתה אנרגייה מצד הלהקה - אז אני ראיתי פול אנרגיה וזאת גם הייתה הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שראיתי את יהלי צועק ואשכרה נהנה להופיע. הפוגואים קצת הרסו אבל הלך שם הרבה צחוקים דווקא. מה שכן, מסתמן שהאלבום החדש הולך להיות ממש בן זונה. הם ניגנו שם עוד כמה שירים חדשים: מתחפר באלנבי, רעב ואת השירים החדשים היותר ידועים - שנים חסומות, בעיר הזאת, הקונפורמיסט ונראה לי עוד משהו לא זוכר כבר... כל השירים הם פשוט פצצה!!! מעפילים על כל מה שמוניקה עשו עד היום לפי דעתי, ולכל אחד יש פוטנציאל להיות להיט אדיר, ממש לכל אחד! פיטר אמר לי שסינגל ראשון ייצא בחודש הבא. ד"א - יהלי חתם לי על הכרטיס:"לאורי, מיהלי, אני מעריץ אותך"

sweet moment

New member
../images/Emo6.gifוואו

דברת עם יאלי??. אני פשוט אוהבת אותו..... ספר משהו....|

ההופעה

אתמול הייתי בהופעה וממש ממש נהניתי פעם ראשונה שראיתי אותם ופעם ראשונה שהייתי במועדון ה"בארבי" וממש שמחתי שחברה שלי לקחה אותי לשם
(תודה לך אור
) בכל מקרה בסוף ההופעה שחיכיתי שיבוא לאסוף אותי אז הם יצאו החוצה וברוב טיפשותי לא בקשתי חתימה
שונאת את עצמי על זה

snapis

New member
יוווווווו

היה מ-ע-ו-ל-ה נכנסתי ריאשון לברבי ועמדתי מול שחר ההיתי שורה ראשונה אבל הלכו לי הרגליים בגלל הפוגוים ואיה איזה שלב בעל הרצפה שכמה ילדים עלו על הבמה זה היהנו אנחנו אבל השומר המנייאק זרק אותנו. ולפני ההפועה היה איזה שלב שהם יצאו החוצה וכולם היו בשוק ורק שקלטתי מה קורה התחלתי לרדוך אחריהם אבל לא תפסנו אותם וצעקתי לפיטר שיתתן לי מיתר והוא ענה "תן לי גמור את ההופעה" ובסוף ההופעה הוא נתן לי אישית אותו יאהההה ואחרי זה רעינו את יהלי יוצא ודיברנו איתו כמה דדרך אגב לדיסר החדש קוראים עניבה בצד והא יוצא בינואר ממוזהוא אה ואז רעינו את הלהקת חימום שהייתה והם חתמו לי אל אול סטאר שהו שהיה לכם יום טוף נועה- למה לא יתקשרת\?

space girl

New member
יש לי הרגשה .....

שאתה היית האיש שביקש ממני עט עמדתי עם חברים שלך ליד אוטו לבן , ולחבר שלך הייתה חולצה של פרל ? או שלא .....

snapis

New member
בטח אחות!!!!!

חחח כן זה ההיתי אני מה קורה? לאיפה נעלמת אחר כך? חיפשנו אותך בשביל להחזיר לך את העט בכל מקרה הוא אצלי בבית עם את רוצה :) הלהקת חימום חתמו לי איתו יש לך אי סי?

snapis

New member
../images/Emo9.gifענו לך במקומי ../images/Emo9.gif

תודה לך ספייס גירל

space girl

New member
העט שלי עדיין אצלך ?

לא לקחתי אותו ? * הסניליות משטלת עליי * ומיסטר ערסקיו - 148531546

snapis

New member
חחח../images/Emo6.gif

כן הוא עדין אצלי לא לקחת אותו חיפשתי אותך צרפתי אותך לראי סי שלי (stormrider) ובסוף לא תפסתי את יהלי הופעה הבאה אני בא עם לורד ומחכה לו לא משנה כמה זמן זה יקח לפחות הלהקת חימום חתמא לי :)

moon light boy

New member
גם אני הייתי עם snapis (איתמר)..

בהופעה
היינו שורה ראשונה באמצע!!! והיה נחמד ביותר...
אני בד"כ הולך להופעות של אביב גפן..... אבל גם מוניקה היינו טובים! אבל הלהקת חימום.... הייתי מצחיקה לאללה
אחרי ההופעה דיברנו איתם... היה מצחיק... וגם ראינו את יהלי יוצא מהבארבי.. ואמרנו לו שהייתה אחלה הופעה וכל זה.. והוא לחץ לי את היד
איזה כיף לי.... חח.... :)) ו... זהו, דרך אגב, תודה על העט..

יואו איזה שווה לך..רגע מיתר?! לא

מפרט?.. ומה עם המקלות?.. אתה חייב להיכנס לראות מה כתוב בפורום של האתר של מוניקה...חחח מלא כתבו שהיה לידם מישו שכל הזמן צעק לשחר שיביא לו ת´מקלות אבל בסוף שחר הביא לו ת´מקלות אז זה לא אתה..חחחח
ראיתם את זה עם הליפה? חיחי היה איזה קטע שאחת תפסה אותו בשיער חחח והיה מישו שגילגלו אותו מעל כולם כזה... אני גם ראיתי את יהלי יוצא ואז חבורה של ילדים שישבו על הדשא *אהמ אהמ* -איתמר רצה אליו - יהלי יהלי.. חיחי וגם את פיטר..

ד"א ללהקת חימום קוראים-

מונו אדיקטד אסיד מן לא יודעת מי אלה רק יודעת ת´שם שלהם..חיחי אבל הסולן היה כזה מוזר..
היו לו עיינים כאלה גדולות.. עזבו

למעלה