ההופעה

snapis

New member
חי חי חי../images/Emo6.gif

חי חבל מעוד שזה באמת לא היה לי בהופעה הבאה מהרגע שהוא עולה על הבמה אני צועק לו!!! ומה ששחכתי לישות בהופעה הזאת גם זה להביא בייגלה אז בההופעה הבאה אני גם יביא בייגלה יו שתיהיה כבר הם לא מופעים הרבה באסה.!! הלוואי והם יופיעו בקרוב אני הופך את האתר שח הבראבי לאתר הבית (חח לא הבנת סגלל התאריכים של ההופעות). וכן כן אני מהאנשים שרצו אליו גם רון רץ ניראה לי נכון רצתה? אני לא זכור ההיתי עסוק ביהלי הענק!!!! אוף אני כזה טיפש שלא הבאתי לורד כבר מישהי עימצה ממני את הרעיון של לחתום על האול סטאר איי וזהוא אני חושב שהיה לכולם לילה טוב אה ופיטר הביא לי מפרט לא מיתר

KoKolita

New member
מישהי אימצה את הרעיון??!

יש לי שם! חחח סתם... וכן זה רעיון אדיר! אני רוצה עכשיו שהרבה יחתמו לי על האולסטאר חיחי! ושמחה שנהנתם.. נשמע שהיה שווה ביותר... אני גם רוצה הופעה אופפ!

snapis

New member
סיווניל´ה אחותי

לא ידעתי שאת כותבת בפורום הזה מותק חי חי חי מה לעשות נראה לי שאת כותבת איתי בכל הפורומים ! ! ! כיף וכן סיוון מעכשיו אני ואת רודפים אחרי האומנים עם אול סטאר אחד ביד ואחד ברגל ובקשר להופעה את באה לעצרת זה מופע רוק אחד גדול וזה גם בחינם!!!! היום בהפגנה מישהו קרה לזה רביןסטוק זה היצחיק אותי!!1 אה ויש גם את העשור עוד מאט!!

KoKolita

New member
חיחי כן אני פה...

פשוט לא היה לי מה לכתוב בינתיים חחח... :) וחחח או שנרוץ או שנגיד לזמרים להתכופף לחתום לנו חחחח! וכן ברור שאני באה לפסטירבין! וואי שם נוכל לרדוף אחרי הרבה אנשים!!! חיחיחי....

KoKolita

New member
חחחח...

נועה- תקני אולסטאר בהקדם! ובואי את ואלמוג תצטרפו אלינו ברדיפה אחרי חתימות על האולסטאר חיחי...

snapis

New member
יוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מרגיש כל כך גאה הרעיון שלי מופץ!!! מממ נועה-תקני אול סטאר המחרים שלהם זולים והם לא סוחרי עבדים!!! אחלה נעל אני צריך ללכת לקנות עוד גזוג בשביל שאני יוכל ללכת עם שני צבעים מה לעשות יש לי רגל גדולה רק חבר אחד שלי במידה שלי ואיתו כבר החלפתי נער אה ועוד משהו תקני ירוקות ותשימי בקצת באקונומיקה את שלי אני לא יכול הם כבר חתומים יו נראה לי אול סטאר זה הדבר היחידי שאני משקיע בוא! סיוון- יש לך אול סטאר שחורות לא? תזכרי להביא טיפקס לעצרת (זה היעד הקרוב שלנו) אלמוג- קדימה תצטרפי למהפכת האולסטאר ודרך אגב רעיינת את מוקי איך היה (ההופעה והרעיון)?

VengaGirl

New member
אני דווקא בעד טיפקס..:)

וממ..מוקי סנוב. בדקה התשעים היחצני"ת שלו הודיעה לנו שהם לא מוכנים לראיון עם מצלמה..אז ביטלנו הכל..אבל ההופעה הייתה נחמדה ביותר..

snapis

New member
מממ

סיוון-למה לא טיפקס זה דפקה מגניב :) אבל סבבה תביאי לורד תבדקי שרואים אותו אל האול סטאר אני גם יביא לורד ובקשר להודעה השניה שלך- תמיד אמרתי שאת חכמה ועכשיו בכלל שגם את אחותי חי חי יח אלמוג-ממ באסה הוא באמת נשמע סנוב טוב העיקר שנהנת בהופעה למה רעיינת אותו? ואולי תצטרפי למשפחה?

VengaGirl

New member
יהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברור שאני מצטרפת!!!!!! וממ..הייתי אמורה בשביל המגזין הקהילתי שלנו..<לא מתאים לי מילים גדולות!>

KoKolita

New member
אה ואיתמר...

חחח אולי אנחנו כותבים באותם פורומים כי אנחנו אחים???

casperit

New member
שאלה

סליחה אם זה יהיה מפגר אבל מה ז"א פוגואים? ~מביכה את עצמי~ אוף עוד הופעה שלא הייתי בה:( למה הם לא מופיעים בחיפה???

למעלה