ההופעה

maayan15

New member
פוגואים זה...אמ...

באיזהשהו שלב של המופע שהקהל משתגע ומתחילים לדחוף אחד את השני...כלומר...באופן ידידותי אבל לפעמים כואב..אמ....לא יכולה להסביר יותר טוב מזה...

snapis

New member
מממ

זה פוגו ישראלי בחול זה יותר רציני המעריצים קופצים אחד על השני ומרימים אותם כחה בחול זה יותר שווה

פוגואים זה דבר שאפשר לקחת אותו...

ככיף.., ואפשר לקחת אותו כבעסה בטירוף..., מצד אחד כיף זה שאתה דוחף ומתפרע ומשתולל והכל.., ומצד שני אתה חוזר עם סימנים.., שהייתי בהופעה של היהודים חזרתי חצי מת אבל היה גם כיף לא נורמלי....

רותמיקה

New member
אצלי פוגואים זה...../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

דבר ממש כיף באותו הרגע שאני עוה פוגו אני מרגישה בשמים!! זה ממש ממש ממש כיף! !אבל ברגע שאני חוזרת הבייתה פתאום אני שמה לב שכולי כחולה ויש עלי הרבה סימנים של מכות.... באותו הרגע שעושים פוגו לא מרגישים כלום! אבל אחר כך...

leynorush

New member
מה ??? שוב...

היית בהופעה של היהודים?? אני לא מבינה את החרא שהולך פה!!!! כולם היו בהופעות של להקות שוות..ורק אני לא!!!!!!! יואאאו, זה מזה מבאס...טוטאלי!!!!!!!

leynorush

New member
../images/Emo2.gifממממממממממה??

איזה כיף לך!!!!!!!!! גם היית בהופעה , גם שורה שלישית, וגם פיטר דיבר איתך וחתם לך1!!11 ועוד מה שהוא חתם לך...... עיך בא לי להחליף אותך...אף פעם לא הייתי בהופעה שלהם!!!!!!!!!!! אבל אני מלאת תקווה שאני אהיה..וכשאני אהיה..זה יהיה היום הכי טוב בחיים שלי!!!!!!!!רציני!!!!!!!!!

למעלה