ההמשך חלק ד..סיאנס אסור על פי התורה

amirjak

New member
אני מדבר על סיאנס שערכתי בעצמי

בלי עזרה של מניפולטור אלא אנשים תמימים שאין להם מושג מה זה סיאנס... ותאמין לי שהדברים שקרו שם לא נותנים אופציה למחשבה שסיאנס לא עובד...

amirjak

New member
נערכו ונערכים מחקרים

שבודקים אם הסיאנס אמיתי, אם אתה טוען שסיאנס אינו נכון ציין בפני מחקר שהוכיח שסיאנס לא נכון, ושוב אני חוזר שבמו עיני ראיתי כיצד סיאנס באמת פועל.

עמלק

New member
מי צריך להוכיח שאין לו אחות.

אם נערכו ונערכים כאלו מבדקים - אנא ממך הצג לחברי הפורום מחקרים של גופים רציניים שמראים שסיאנסים באמת מקשרים משהו... ובאותה הזדמנות ספר לנו על הסיאנס שאתה ביצעת, מה עשית בדיוק, מה קרה בדיוק, מאיפה השגת את הידע לקיים כזה דבר, איך נושא זה מסתדר עם אמונתך היהודית וכל פריט אחר שתראה לנכון...

amirjak

New member
אני מוכן רק לומר

שאת הידע לעריכת הסיאנס מצאתי באתר http://www.israghost.com ומטרתו הייתה : לרכוש אמונה מי שרוצה לראות אם סיאנס עובד שינסה (רק שיהיה מודע לסיכון), במילא אם אספר מה קרה לי אף אחד לא יאמין.

עמלק

New member
זו לא עשירית תשובה,

אם אתה יהודי מאמין - כיצד אתה מסביר את חטאך? אם אתה טוען שישנם מחקרים - תציג אותם. אם אתה טוען שראית ניסים - תספר אותם או תשתוק, את אותן התשובות אני מקבל שוב ושוב גם מדודXXX שאומר "ראיתי ניסים, תסמכו עלי", אני שואל איזה ניסים "ממילא לא תאמין לי"... איזה מין תשובה היא זו? אז מדוע מלכתחילה אתה מספר לנו את הסיפורים הללו?

amirjak

New member
אז שאלת כיצד זה מתיישב עם יהדותי

מאחר וקיימות ספקות רבות באמונתי ערכתי את הסיאנס, הסכמתי לערוך אותו בגלל שעדיפה עברה לשמה מאשר מצווה לא לשמה. עדיף שאעשה עברה אחת וארכוש אמונה מאשר שאקיים כל חיי מצוות ללא אמונה ,מצווה ללא אמונה כגוף ללא נשמה!! אם אתה רוצה לדעת אם סיאנס נכון פשוט עשה אותו ותיווכח בעצמך!!! אני מציע לך את ההוכחה האולטימטיבית - תראה זאת במו עינייך.. מעניין לדעת מה תגיד אז

עמלק

New member
אבל ניסיתי

בצעירותי עשיתי סיאנסים רבים ועם אנשים רבים, תמיד ראיתי שמדובר בשרלטנות מרצון או שרלטנות מכוח הרצון. אנשים גרמו לעצמם להונאה עצמית, חד וחלק... ומהתעלמותך אני מבין שאינך מכיר שום ניסוי מבוקר לעניין זה. אגב, ישנה איזה שהיא אוניברסיטה שמציעה מיליון או מיליוני דולרים למי שיוכל לבצע דבר שכזה בצורה מבוקרת... הכסף מחכה שם כבר כמה וכמה שנים, מעניין למה...

amirjak

New member
מסתבר

שלא היית בחברה הנכונה... ואני באמת לא מכיר שום מחקר..

עמלק

New member
או שמא

אתה מכסה את עיניך וניגש לנושא כשאתה מאמין בו מלכתחילה... ואתה בדיוק מאותם אלו שמרמים עצמם...

אם בא לך, אפשר לבדוק את הנושא

אני אשאל שאלה שרק אני יודע את התשובה לה, ואתה מוזמן לגייס את כל הרוחות שבעולם ולענות עליה. מה דעתך? גם כאן המטרה תהיה, אגב, לרכוש אמונה...

amirjak

New member
ממש לא

ולכן לא אסכים, את הסיאנס ערכתי באופן חד פעמי. את ההוכחה שלי קיבלתי וממש לא אכפת לי שאתם לא מאמינים לי. אתם סתם מכסים את עיניכם.

G ove rn or

New member
איך תקשרה ה"רוח" אתך? האם היתה זו

כוס "מטילת" על גבי לוח אותיות?

amirjak

New member
האמת

שזו הייתה כוס מטיילת.. ואני מדגיש את שתי היודים. שהלכה למקומות שלא האמנתי שאליהם היא תגיע...

amirjak

New member
למעשה כן

היא טיילה על גבי לוח אותיות אקראי שהדפסתי במחשב

G ove rn or

New member
אני מעונין לבוא עם לוח משלי שלא

תוכל לראותו, נניח לכוס ליצור מסרים "כאוות נפשה" ואני סקרן לראות אילו מסרים יתקבלו...

amirjak

New member
למה שלא תנסה זאת בעצמך

החומר מפוזר באינטרנט בכמויות.... אתה תיווכח כמה זה אמיתי

G ove rn or

New member
לא. חשוב לי לבחון מה "בצועיך"

בסיאנס שבו _אינך_ יודע היכן ממוקמות האותיות. מה לי חמר למכביר באינטרנט, שעה שהנסוי הוא כל כך פשוט. אם ה"רוח" היא הכותבת והיא אך מוליכה את ידך הנוגעת בכוס רצוא ושוב - יצא מסר "קוהרנטי" ולא משנה לי מה יאמר בו. אם אתה הוא המוליך את הכוס - לא תצליח לכתוב משפט תקין אחד, וכנראה, אפילו לא מלה תקינה אחת. אז, מה אתה אומר?

למעלה