ההמשך חלק ד..סיאנס אסור על פי התורה

amirjak

New member
אני לא מוכן לעשות זאת פעם נוספת

אבל תוכל לבצע את הניסוי עם חברייך שלך.. בחר חבר הסבר לו כיצד עושים סיאנס (הרי זה כה פשוט ובמילא לא יעבוד) ותן לא לוח שהוא לא רואה.. פשוט אני לא מוכן לעשות סיאנס פעם נוספת..

G ove rn or

New member
תשובה סטנדרטית: כל "מחקרי" NDE

מבוססים על _ראיון_ אנשים שהתנסו בטראומה. החוקרים _לא_ התכוונו לאמת דבר, וגם לא היה ביכלתם לעשות זאת. ה"עדויות" נגבו/נאספו ונותחו על פי קריטריונים של מדעי החברה על מנת לאתר קוי דמיון ביניהם. התברר שהעדויות הן מוטות-תרבות/אמונה. נוצרים ראו את ישו, נוצריות ראו את מארי, מוסלמים ראו את מוחמד, יהודים ראו את אליהו הנביא. כולם נטו "לראות" קרוב משפחה אהוב שנפטר לפני זמן לא רב (הצער על הפטירה עדיין "טרי", ובדרך כלל סבא/סבתא) ואשר "האיץ" בהם "לחזור". עובדה, חלמנו!!! הענין היחיד הניתן לבקרה כמקובל במחקר, OBE ,RV ,CRV, מעולם לא הצליח!!! אם היה מקובל אחד מוצא את הצוללת "דקר", אולי הייתי נתקף ספקות. אולם, מי שגלה אותר היה גוי חמוש עד שיניו בטכנולוגית חלוץ-ימי עדכנית. ועוד דבר מוזר שנתגלה באפן עקבי ברשמי מתאוששים מארוע טראומטי: למרות שבמספר חדרי טפול נמרץ צוירו על הקירות דוגמאות גדולות בצבע פלואורוסצנטי שהוארו ב"מנורה שחורה" - לא דווח אף מרואין כי ראה דוגמאות אלה. המרואינים "ידעו" לספר בפרוט כיצד עמל הצוות הרפואי להחזירם לחיים, ואף "ידעו" לתאר מכשירים ופרוצדורות החיאה שיושמו עליהם. הם "ידעו" לתאר כל "שטיק" שראו בסדרות ".E.R", ו- "Chicago Hope". רק את הדוגמאות שהיו מוארות היטב בתאורה אולטרה-סגולית לא ראו. מוזר, לא? אם נשמה אכן יוצאת מן הגוף ומרחפת מעל ורואה הכל, הרי אינה "רואה" בעיני בשר. נכון? העיניים נותרו למטה, עם הראש, עם הגוף, על שלחן הטפולים. הנשמה אמורה לראות הכל, בעיני רוח, גם מה שבתחום האור הבלתי נראה. מדוע לעולם אין זה קורה? עובדה, חלמנו!!! הכל כאן...

חבל לברוח מהאמת שהיא כל כך ברורה!

מי שרוצה לראות את האמת בעניים בלי הטעיות ושקרים של המפחדים מהאמת כעלה נידף מוזמן לראות כאן סרט אחד וסרט שני ואז הוא יחייך על השטויות שניסו להטעות אותו וכן מי שרוצה להכיר מעט את המטעה ואת המניעים שלו שילחץ כאן וילחיץ את המטעה.

הנה עמוד המכיל עשרות לוחות סיאנס

מכל המינים מכל הסוגים מכל הזמנים כן, כולם משקרים, כן כולם מרמים רק גוברנור גוססי ושותפיו גילו את ה"אמת" שאין נשמה הם הכי חכמים הם הכי גאונים הם כל כך חכמים עד שכבר לא מבינים עד איזו השתטות אפשר להגיע כדי לעצום את עיניהם מהאמת ובאמת שאלתי את עצמי עד כמה אדם יכול להיות עוור עד כמה יכול הוא להתכחש לאמת הברורה כל כך? ובזה נזכרתי במאמר חז"ל "רשעים- אפילו על פיתחה של גיהנם לא עושים תשובה" זה התשובה למה הם לא חוזרים בתשובה יש עוד תשובה שקשורה לערב רב ועמלק אבל לא נרחיב בזה בקשר לעניין הסיאנס ראוי להדגיש שיש איסור לעשות סיאנס וידועי שזה מזיק ללנשמה שועשה את זה כיוון שהוא מטריח את נשמת המת והיא יכולה לפגוע בו

התולעת 1

New member
שקר...הכל כאן.

המדענית הפסיכיאטרית האמריקנית הנודעת אליזבט קובלר רוז אומרת אני יודעת מעבר לכל צל של ספק כי החיים ממשיכים לאחר המות הפיזי, כך מסכמת קובלר רוז מחקר של למעלה מעשרים שנה. מטבעי אני מאד סקפטית וע``כ בחנתי בקפידה כל הבט של החויה הזו, גיליתי למשל שאנשים שמגופם נקטעו אברים ספרו כי כשעזבו את גופם כנשמות שוב היו שלמים. יתר על כן עורים ששנים לא ראו אור דווחו לי שראו, ושימו לב עכשיו... עורים מלידה תארו לפני בדיוק מדהים מה לבשו אנשים בחדר בו גופם היה מונח, אלו תכשיטים ענדו ומה עשו, זה היה בלתי אפשרי, כיצד הם יכלו לדעת זאת? אדם שלא ראה מעולם נולד עור העינים שלו לא נפקחו מעולם, אם העינים לא רואות איך הוא רואה ואם העינים סגורות אז מה רואה, ואם הנשמה יוצאת והיא רואה מלמעלה ומזהה דברים שלא ראתה מעולם ואינם מוגדרים אצלה מנין היא יודעת מה זה תכשיט ומה מראהו ומה צבעו, מנין היא יודעת את כל הדברים האלה? קובלר רוז אינה רואה כל צורך לשכנע אנשים לאמיתות התופעה והיא פוסקת אלו שפתוחים לשמוע ישמעו ואלה שאוטמים את אזניהם יזכו להפתעה ! רוצים עוד הוכחות? תיפנו לאירגון שופרhttp://www.shofar.net/site/index.asp אירגון להפצת יהדות........בברכה יצחק...מאוסטריה!

G ove rn or

New member
בס"ד. אי"ה. בע"ה. חבל"ז. כבר כתבתי

על Elisabeth Kubler-Ross בהפרכותי לפני שלמדת ללפות את אמתך הקטנה. קרא הכל באפן מסודר כולל כל הקשורים הפנימיים... --- אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזני רימה/תולעה1, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם!

למעלה