ההתחלה.....

lestatgirl

New member
ההתחלה.....

אז אמ.. איך החלתם להתלבש בצורה אלטרנטיבית? כשהיינו קטנים היו בוחרים לנו בגדים ולאט לאט התחלנו לבחור לעצמנו תבגדים והתחיל להתגבש טעם אישי מתי התחלתם להתלבש בצורה אלטרנטיבים ומה גרם לכך השפעה של מוזיקה, חברים? או שסתם ראיתם אנשים לבושים כך והתאהבתם? ...

Jillian

New member
:}

כשהתחלתי לשמוע מוזיקת רוק/מטאל, אז תמיד היית רואה תמונות של חברי הלהקה, כך התחלתי להכיר את הסיגנון לבוש, בגלל לבוש של להקות... וחשבתי שזה ממש יפה ^_^ זהו

Pink Pig

New member
אובכן

אפעם לא הייתי חלק מהמיינסטרים. תמיד הייתי שונה. הייתה איזה אחת בבצפר שלנו שחשבתי שהיא ממממש יפה, היא הייתה המודל חיקוי שלי (נו ילדה בכיתה ח לכו תבינו) ולאט לאט הכרתי כל מיני סוגי סגנונות וכו וגיבשתי לי ת"אופנה" שלי.

ממ

יש מישהי בביה"ס שלי, שנראית לי ממש גותית, ו.. אפשר לומר שהיא המודל לחיקוי שלי. מבחינת לבוש, לא יותר מזה. היא פשוט מהממת:)

GoddessKitty

New member
אני לא זוכרת ש"התחלתי"

בגלל שתמיד הייתי כזו, אפילו בבית ספר יסודי. אבל עם כל שנה פיתחתי את עצמי יותר ויותר. בהתחלה הייתי לובשת סתם שחור, אח"כ עברתי ללבוש חצאיות שחורות וחולצות עם תחרה, עכשיו אני מתלבשת יותר בסגנון fetish.. גם עם הגיל יש לי יותר תקציב לקנות דברים מיוחדים באינטרנט, כמו מגפיים או מחוכים. יש הרבה סוגים של לבוש אלטרנטיבי וניסיתי את רובם, אבל לעיתים נדירות התחשק לי להתלבש "כרגיל". אצלי הרעיון הוא לא בדיוק להיות שונה, אלא להיראות חגיגית ומושקעת. אני אף פעם לא התלבשתי סתם כדי ליצור שוק ודווקא בתיכון מעט מאוד הציקו לי ומורות אהבו את זה כי הן חשבו שאני פשוט מתלבשת חגיגי. אולי זה קשור לגישה שלי כי א פעם לא הייתי מרדנית. גם בצבא ידעו עלי שאני קצת מוזרה בלי קשר לבגדים..:) זה אופי, ולא צורת לבוש. אני חושבת שזה נובע מזה שאני משתעממת בקלות וגם מהעובדה שאני רוצה להיראות תמיד מושקעת ומינית. אמא שלי תמיד אהבה את זה וחשבה שאני אהיה מעצבת אופנה (ולכן לימדה אותי לתפור). ככה שבניגוד להרבה אחרים אצלי זה לא בא מתוך מרד. מה נתן לי השראה? הרבה דברים. כרגע מה שהכי נותן לי השראה זה לקרוא מנגה מבוססת גותיק לוליטה כמו הנסיכה איי או under the glass moon. וגם סאדו ובכלל בגדי fetish. כרגע הדבר שאני הכי לובשת זה חצאיות מיני, גרבי רשת ומגפיים. אבל זה משתנה אצלי נורא. פעם דווקא אהבתי לשלב קריסטלים וסמלים מאגיים, והייתה לי תקופה שאהבתי להתלבש כמו בשנות ה-20 וה-40.. או כמו בסרטי ערפדים משנות ה-60.. אני תמיד משתנה וכל פעם משהו אחר נותן לי השראה.

../images/Emo3.gif

אף פעם לא ממש התלבשתי אחרת. עד גיל 10 בערך, אמא שלי הלבישה אותי. ז"א היא הייתה קונה לי בגדים ואני לבשתי פחות מחצי מהם, כי את כולם שנאתי. אחרי זה כשהתחלתי ללכת לקניות, לבשתי בעיקר שחור, אני לא חושבת שיש לזה הרבה קשר למוזיקה שאני שומעת, ז"א, לא משם זה בא. אחרי זה זה התפתח, התחלתי לראות מחוכים וכל מיני דברים שאהבתי, ברחוב או על חברים או באינטרנט וכו'.

את האמת...

בערך בכיתה ח' התחלתי לבדוק וראיתי שיש אנשים שמתלבשים שונה מכל הזרם הפקאצי של מדינת ישראל וזה פשוט משך אותי אליו (הסגנון), גם העובדה שהוא שונה וגם העובדה שהוא נגד הזרם... התאהבתי בזה:)

אוקיי... אז ככה...

אצלי זה דווקא התחיל מהצצה באלבומים משפחתיים...
הצצית בתמונות של אמא שלי כשהיא היתה פחות או יותר בגילי ונורא התלהבתי ממה שהיא היתה לובשת- כל מיני פלטפורמות ענקיות, שמלות מיני ואתם יודעים- כל מה שאיפיין את שנות ה-60 העליזות...
יום אחד היא פשוט עשתה סדר בארון שלה, וזרקה הצידה כמה בגדים ישנים... אז מצאתי שם מחוך ישן אחד ומדדתי אותו, ומאז התאהבתי במחוכים.
לאט לאט התחלתי לגבש סגנון משלי, והייתי הולכת לבית הספר עם המון סיכות על הג'קט, נעלי ד"ר מרטינס עם גרביים צבעוניות ועוד כל מיני. אגב, באותה תקופה, ד"ר מרט'ינס היו בשיא האופנה, אז אנשים התלהבו מסגנון הלבוש שלי, והתחילו אפילו לחקות אותו. אני זוכרת שיום אחד הגעתי לביה"ס ולחצי מהכיתה היו ד"ר מרט'ינס בשלל צבעי הקשת...
אז מאז אני מנסה להיות שונה מכולם. והכי מרגיז זה שכולם מתלבשים כמ וכולם וקונים בגדים באותם המקומות ואותן החנויות.

Jillian

New member
אהה גם לי זה קרה

רק שזה היה עם סבתא, ראיתי תמונה שלה משנות ה50, וממש התלהבתי מכל זה! הלבוש ובמיוחד התסרוקות, אפילו יש לי כמה כובעים שהוא נתנה לי וזה כ"כ יפה ^_^

כן... פעם היתה להם אופנה כ"כ יפה...

אני אנסה לסרוק כמה תמונות להראות לכם ממה הכי התלהבתי...

טוב, סרקתי אחת שהכי אהבתי...

ואין לי כוח לסרוק עוד. (יש עוד המון..) זו אמא שלי בערך בגילי.

ומצאתי עוד תמונה שנורא הצחיקה אותי

אמא שלי בצבא עם עוד חברה שהרכיבה משקפיים שנראות כמו של WILLY WONKA... חחח
ותראו איך פעם החצאיות הצבאיות היו קצרות...

אשקרה משקפי ווילי וונקה!

אמא שלך יפה! ועם טעם טוב... לאמא שלי יש מציאות בארון פעם בחמישים שנה!

למעלה