ההתחלה.....

Anything For Me

New member
מממ

אני מניחה שזה שילוב של המוסיקה ושל זה שמצאתי את הסגנון לבוש הזה כיפה עוד לפני המוסיקה אין לי כח לפרט....

!

אנלא מתלבשת אלטרנטיבי "כבד". בעיקר באבזור וחולצות קרועות ויאדהיאדה אממ לודעת מאז ומתמיד. כן בטח שהושפע מהמוזיקה אבל לא בקטע של לשים מכנס עור שחושף את התחת <>

אצלי הכול התחיל מאמא שלי...

מגיל קטן אמא שלי תמיד הייתה מחפשת לי בגדים מיוחדים ולא הסכימה לקנות שום דבר שראתה על אנשים אחרים(אני עוד שכשעליתי לכיתה א' נורא רציתי תיק ורוד של ברבי,והיא לא הסכימה לקנות לי אותו).היא תמיד חיפשה לי דברים מיוחדים ובדים מיוחדים(ממנה ירשתי את החיבה לקטיפה ותחרה).כשגדלתי קצת,אבא התחיל להשמיע לי רוק ישן ומשם לאט לאט זה הפתחת לזה שהפכתי פריקית מאגניבה ושחורה(חח תקופה מצחיקה).אמא ניסתה להסביר לי שככול שאני מנסה להראות יותר מאגניבה ולובשת יותר חולצות של להקוץ,ככה אני נראית בדיוק כמו כול השאר.באיזשהי נקודה קלטתי את זה כנראה.ומאז אימצתי סגנון מיוחד משלי. נ.ב. עד היום הדבר שהכי מעצבן אותי זה לראות מישהו לבוש בפריט שגם יש לי. תודה לך אמא. :)

smady by

New member
מגניב.. :]

אהבתי- אני אוהבת סגנונות אישיים ומיוחדים ^_^

smady by

New member
אממממ

שאלה קשה..
התחלתי להתלבש ככה בעצם, ת'כלס - השנה...
אבל את הסגנון אהבתי כמה שנתיים שלוש, בערך מהרגע שנחשפתי אליו (דרך האינטרנט, תמונות דארק וגות', וכל מיני אתרים שונים- אני כבר לא זוכרת) מאז שאני זוכרת, הטעם שלי היה שונה משל אחרים, ותמיד נמשכתי לדברים המיוחדים (מחוכים, שרוולונים וכד'), רק שרק השנה התחלתי להעיז ללבוש אותם- וגם היה לי מספיק כסף לקנות דברים בסגנון! אני ממש שמחה שגיליתי את האופנה הזאת (אצלי זה מתבטא בעיקר בגות', פאנקיש סטייל כזה, והמוני חולצות הדפסים מגניבות+מכנס מתרחב - המון דברים אני אוהבת) ואני גם ממש שמחה שסוף סוף העזתי ללכת ככה, ולחשוף את האני האמיתי שלי בפני החברים הכי קרובים (שלא הכי עודדו אותי) זהו...
חחח

Shusho

New member
מסתבר שבגיל 8

הדודות מארגנטינה קנולי נעליפריקים סקוטיות
. נזכרתי בזה היום. כלכך אהבתי אותן.הלוואי והייתי נשארת במידה 34 לנצח
בכיתה ט' החלטתי שאמ, שחור זהמרזה אז זה מה שאלבש ומשם התחלתי ללבוש דברים שמתאימים? אנערף. אבל מסתבר שרק שחור זהמשעמם אז התרחבתי
. ישראבלוג פתח לי צוהר לעולם מוזר שלא הכרתי (ע"ע ל-א פתח תקווה). משם רוקי אח"כ כמובן.

ימים עברו..

האמת שהכל התחיל שחיפשתי תמיד סגנון מסויים שיתאים לי. זו היתה תקופה שהייתי נודדת מסגנון כזה לאחר. עד שגיליתי לפתע בגדי מעצבים. לאט לאט התחלתי לשכלל את זה עם כל מיני שטויות מסביב, עד שגיבשתי לעצמי זהות בבגדים. וזהו. בינתיים אני מקובעת

UnderTown

New member
אממ.. תמיד??

ביסודי הייתי תמיד קצת אלטנרטיבי.. הלכתי עם תיק הודי רקום עם רצועה אחת (זה היה בימים שאף אחד לא הלך עם כאלה).. הערך בכיתה ה' התחלתי להתלבש בסגנון הביטלס, הסקס פיסטולס, בלאק פלאג, הראמונס וכאלה.. (לקחתי בגדים מדוד שלי שחי בסבנטיז)... היום כבר אין לי בגדים כאלה, אני מתגעגע אליהם. אני מניח שהביטלס, הסקס פיסטולז, ובלאק פלאג (להקות) היו ההשפעות הכי גדולות שלי. היום אני בעיקר הולך עם אופנת רחוב יפנית (כל מיני בגדים פשוטים שאני מוסיף להם דברים), לפעמים שרוולים, ואף פעם לא עם ג'ינסים...

UnderTown

New member
*שארוואלים

בטח חשבתם שהתכוונתי לשרוולים של חולצות, אבל אני התכוונתי כאילו למכנסי שארוול.. סורי

ההתחלה..

שהתחילה רק השנה נראה לי ...
תמיד בחרתי לעצמי בגדים והייתה לי חיבה לדברים מקטיפה התלבשתי דיי לפי האופנה (רציתי) אפילו שהייתי ילדה קטנה ועכשיו לאיך שהגעתי לאופנה האלטרנטיבית ולסגנון שלי ... אז ראיתי הודעה של סוויט קלמנטיין שהיא שמה בו קישור לקומונה שלה אז נכנסתי ודיי אהבתי את מה שראיתי ...אני עדיין התלבשתי נורמלי אבל עכשיו אני מתלבשת יותר שונה כאילו בהתחלה אהבתי רק את מה שראיתי (גוטי וכאלה גם חצאיות סקוטיות ) אחר כך ראיתי גם בגדי לוליטה (שאהבתי מאוד) וגיליתי מה פאנקיסטי אומר ואוהבת גם את זה :) אבל עכשיו בדרך כלל מה שאני קונה זה או מהסיגנון שלי או קצת מכל סגנון (הסגנון שלי : תלבושות מכל מיני תקופות שונות כגון 70, 50, 80 *לא הדברים המזעזעים* אלא חותלות וכאלה ועוד כמה * 90 וכל המראה המשובץ גם 40,20 ,60 וכמובן איך לא המאה ה-
17 לא הכי סגנון שלי אבל זה מה שאני אוהבת בקיצור הרוב חוץ מעכשיו
אבל גם קצת עכשיו) ועכשיו אני מתלבשת יותר שונה (לא בהגזמה אלא יותר בסגנון שלי כמו כל מיני מכנסיים מוזרות עם חולצה שחורה או נורמלית וגם חצאיות מעל מכנסיים וכאלה אולי בחורף אני אלבש חותלות ^^ וגם כמובן השרשרת שלי עם הטרייקווטרה ואני מקווה שגם פנטאגרם בהמשך ^^ וגם השיער שלי היה סגול ורוד *סתם מתלהבת * ומתכננת אדום עוד כמה שבועות ^^) והכל התחיל השנה בעזרת הקומונה ^^ (אני בכיתה ז' וזה דיי התחיל מ-ו' אבל רק השנה התחלתי להתלבש שונה )

למעלה