ההתחלה.....

Given2Fly

New member
טוב אז...

יש לאמא שלי תמונה כמעט זהה..! אם אני לא טועה סריג צהוב וחצאית מיני, אותם המגפיים עם פלטפורמה וגם התמונה שלה מחולקת כזאת ל-3.. חחח

טוב, נו... האופנה של פעם...

חחחח

גם אני פעם חשקתי בד"ר מרטינס כשהם

עוד היו ניתנים להשגה בקלות יחסית בניגוד לעכשיו. אבל כשהסתכלתי על המחיר חטפתי שוק. זה היה בתקופה שהיית מוציע מקסימום 100 שקל על נעליים. (אותה התקופה הכה רחוקה שכרטיס לסרט היה עולה מקסימום 25 שקל.
)

אני לא בהכרח הייתי אומרת שאני

מתלבשת אלטרנטיבית בצורה קיצונית אבל.. מתי התחיל בי כל השינוי? אני חושבת שבעיקר בתיכון.. בגיל 16-17 בהתאם לאופי גם הלבוש שלי התחיל להתאים למה שהרגיש לי נכון. אבל היום אני קצת יותר חזקה במובן הזה ומשתדלת פשוט ללבוש מה שנכון בשבילי

נמממ

*חושבת* הסגנון לבוש שלי התקדם פחות או יותר עם המוזיקה. העובדה שאני אתחיל לשמוע רוק הייתה ברורה לחלוטין עוד מגיל צעיר, רק שאני לא הבנתי את זה אז.
הסדרה האהובה עליי הייתה המומינים שהיא ידועה בתור סידרה המייצרת פריקוני מיוסרים.
(מממ פינלנד.
) כבר בכיתה ג' הייתי עושה הדבאנג לצלילי ערוץ הילדים.
אהבתי את הצורה שבה השיער היה נע לו כשעושים את זה. גם הייתה לי חיבה ענקית למשפחת אדמס (המצולם, לא הצוייר) וחשבתי שצורת הלבוש של מורטישיה מדהימה (למי שלא מכיר זה שמלות שחורות ארוכות עם תחרה ורשת, גותי לחלוטין) והתחלתי לקורא סיפרי אימה בכמויות. בכיתה ו' התפתחה חיבה לאירוסמית' לפני שבכלל ידעתי מה זה רוק. בכיתה ז' ניסיתי לחפש שירים עם משמעות וזה היה קשה כי הייתה חולת MTV
אז חיפשתי משמעויות נסתרות בשירי פופ מעפנים. (תסגדו לי! הצלחתי למצוא משמעות לall the thing she said של tatu
) עד שבאמצע השנה התחלתי לשמוע לינקין פארק וכמה שירים של מטאליקה והחיבה לאירוסמית' גדלה. אחר כך בחופש הגדול הייתי דיי פוזרית, ניסיתי לשמוע דברים כמה שיותר "כבדים" (אבל חיפשתי את כל זה בMTV2 אז זה לא היה כל כך
) הייתי שומעת פאנק וניו מטאל. באמצע ח' זה נמאס עליי והתחלתי לשמוע HAIR מטאל (תקופה כה משעשעת, הרבה שחור עם פוקיסיה משום מה) כשאירוסמית' היו כבר מין אובססיה והייתה חיבה גדולה גם לגאנס. כל זאת עד שהכרתי את ראסמוס ואת נדיר, וגיליתי את נפלאות פינלנד.
אז בתחילת ט' נדיר הכירה לי את סונטה ומהר מאוד התאהבתי בהם, והם עדיין הלהקה האהובה עליי, ופאוור יחד עם גות' זה הסגנונות המוזיקליים האהובים עליי. :] פאק איזה מגילות, מה נסגר איתי. :S בטח אף אחד לא יקרא....

Jillian

New member
יאאא

גם אני היית חולה על המומינים, וגם על משפחת אדמס (זה בגלל אחותי, ראיתי את זה שהייתי ממש קטנה, ואני זוכרת שממש אהבתי את זה)

סדרות שולטות!

המומינים זה קצת יותר מידי בשבילי עכשיו, אבל בזמן האחרון יש לי איזה חשק למשפחת אדמס... יש לך מושג איפה משדרים את זה? :) ונממ אמרו לי פעם שאני דומה לוונסדי.

Jillian

New member
מממ

היית לי פעם קלטת... *ז"ל* ואמממ לא חושבת שמשדרים כבר בטי וי...כנסי לחנויות חפשי לוידאו או דיוידי

אבל אני זוכרת ששידרו את זה לפני

שנתיים באיזה ערוץ ילדים... אני זוכרת. וגם יש את הסרטים לפעמים ביסבבה. אני צריכה לבדוק.

Jillian

New member
איכס

יש סידרה בפוקס קיד... היא ממש עלובה (כאילו כבר אין אותה)

אין כמו "משפחת אדמס" המקורית...

עם כריסטינה ריצ'י, זו שצולמה בשחור- לבן... אח"כ עשו סדרת סרטים, שלא ממש אהבתי, כי הרסו את הפואנטה, והיום יש באמת איזו סדרה מצוירת מעפנה בפוקס קידס...

רק אני חושבת שיש לה תווי פנים יפים?

ובכלל, כריסטינה ריצ'י נורא יפה. בקליפ של מובי, שהיא התלבשה שם כמו מלאך היא בכלל נראתה חבל"ז...

למעלה