ההתערבות.

AlphonseElric

New member
גרסה מתוקנת.. אני מקווה שזה יהיה...

טוב, לא יצא לי להמשיך עוד.. אז.. זהו.. חח

0mroosh

New member
ידעתי שזה היה לי מוכר..

וזה עיבוד מגניבי לסיפור. נהנתי לקרוא. מה שכן, אמרו לפני, יהייה רצוי שהדמויות יקבלו שמות ואפילו כדאי לאפיין אותם, כדי להכניס יותר עניין לתסריט, וכך יותר קל גם לפתח אותו. נכון לעכשיו קראתי את התסריט והדמויות היו נראות לי רקניות מדי, לא ידעתי עליהם כלום, חוץ משאחד שופט ועו"ד וכו'.. אז אם תהפוך אותם לאנושיים יותר, ולא רק שם, זה יהייה מעניין. חוץ מזה, אחלה כתיבה!! כל הכבוד.

AlphonseElric

New member
לגבי השם..

נכון לעכשיו היחידי שיש לו שם זה השופט- כל זאת בכוונה.. בסוף, השמות יתבהרו. לגבי האפיון- אני יעבוד על זה..
נבו-

AlphonseElric

New member
בעצם גם לעורך דין יש שם.. רג'...

קיצור של רוג'ר..
רק לבנקאי אין שם..

היי!!!

למדתי את הסיפור הזה לפני שנתיים בערך בבצפר... הממ... התסריט האחרון, המשופר יותר ממש יפה אבל זו ממש העתקה... אבל תכלס, אתה כותב יפה...

AlphonseElric

New member
מעלם לא אמרתי שזה מקורי ../images/Emo13.gif...

התבססתי על הסיפור הזה.. ואני סתם כותב את זה, בשביל הכייף.. זה ממש מע\הנה לכתוב תסריטים

AlphonseElric

New member
וואוו, אני יתחיל להסמיק עוד רגע ../images/Emo9.gif

חח.. תודה רבה! את האמת שכתבתי את זה כדי להראות למורה שלי לספרות.. אולי היא תעלה לי ניקוד

AlphonseElric

New member
זה מה שהספקתי עד עכשיו... + תוספת..

שוב, עדיין אין אפיון לדמויות.. נבו-

AlphonseElric

New member
חחח.. לקחתי לתשומת ליבי את עניין...

הזמן! אני משחק איתו שם קצת..

AlphonseElric

New member
חחח.. אוקי, תקבל אותו בהמשך היום...

יכול להיות שמחר כבר יהיה הכל..

AlphonseElric

New member
ההתערבות- הסוף!

סיימתי את התסריט קצת יותר מהר ממה שציפיתי, הייתי בטוח שאני יוכל למתוח את העלילה עוד קצת אבל ויתרתי, זה כבר נראה ממש רע! אני מצרף לפה את התסריט הגמור- חסר רק כטע בסוף שזה בעצם קטע מפתח שלא כתבתי אותו.. למען האמת יש לי אותו כתוב כי אני מעתיק אותו מהסיפור האמיתי.. זה קצת ארוך.. אבל אני יוסיף אותו כבר מחר.. מקווה שאהבתם את הסיפור! אני דורש את מלא הביקורת.. גם אם תגידו לי שזה חרא של דבר אני יקבל את זה! תודה רבה מראש- נבו- תהנו ותגיבו...

0mroosh

New member
אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!

רק תתקן את זה: "15שנים 12 חודש 1 ימים ושלוש שעות לפני המועד". לא יכול לקרות מצב של 15 שנה ו-12 חודשים, אלא-16 שנה.. קח זאת לתשומת ליבך וסיים כבר!!! אני מחכה. :) אהה ועוד משהו, פיסוק. זה ממש חשוב.. אפילו תבקש ממשהו שיעזור לך עם זה, זה פשוט מעלה את האיכות של התסריט. ישר כח!!

למעלה