ההתערבות.

AlphonseElric

New member
אופסססס ה-15 צריך להיות 14...

טעות שלי.. מחר תקבלו את הגרסה המגומרת!

0mroosh

New member
אני מחכה בקוצר רוח...

ובינתיים אלך לראות לי את "וירה דרייק". לילה טוב פורום יקר.

AlphonseElric

New member
ההתערבות- הסוףףףףףףףףףף!

אני מצרף לכם את הסרט הגמור! עם הסוף! היה ממש כייף לכתוב אותו! עכשיו נקווה שמורה שלי לספרות תיתן לי בונוס

0mroosh

New member
אוו.. סוף סוף סיימתי לקרוא!!

מהנה לחלוטין. רק דבר קטן, המכתב שבסוף, ברמה גבוהה ממש ביחס לשאר התסריט, אם הוא כותב בסגנון כזה, אז בין היתר עליו לדבר בדומה לסגנון כתיבתו. קח זאת לתשומת ליבך. ראיתי שתיקנת את עניין השעה, כל הכבוד. זה טוב שאתה מודע לטעויות שלך. בסה"כ , אחלה תסריט. נהנתי מכל רגע. עומר. :)

AlphonseElric

New member
לגבי המכתב...

זה המכתב שכתוב בסיפור.. קצת קיצרתי כמובן אבל זה אותו מכתב.. בגלל זה גם הרמה.. אני ישאיר את זה ככה.. זה בכוונה- אף פעם לא קרה שכתבת מכתב ברמה גבוה אחרת מאיך שאתה מדבר? זה בכוונה ככה..

0mroosh

New member
ברור שזה קורה..

אבל אם תשווה את כל הסיפור שעליו התבססת למכתב שבסופו, תוכל לראות שהם ממש דומים בסגנון הכתיבה (מעצם העובדה שהמחבר כתב בשפה שלו), אז כאן אני חושב שזה עלול להיות דומה, אתה בתור המחבר, עכשיו, עליך לכתוב בסגנונך ולשמור עליו ככל הניתן. אין רע שהמכתב יהייה בשפה גבוהה יותר, אלא שלפחות שפת הדמויות תתקרב לזה. בכל אופן, אמרתי ואומר שוב, כל הכבוד!

0mroosh

New member
מה שכן..

אתה לא חייב לקבל הערות/הצעות של אנשים. אם אתה מרגיש שככה אתה רוצה שזה יראה.. ככה זה יהייה. יום טוב. :)

בסוף שבנקאי אומר...

"הרי זהו ניצחון. שח-מט ב14 מהלכים טיפשיים ומגוחכים ובזוים."-במקביל מוזיקה ברקע, תמונות של העו"ד יוצא מן הכלא ונכנס לתוך הים ומתאבד.

לא יודע, עשית עבודה מצוינת....

אבל חסר משהו, כשאני קורא אני לא בוכה עם הבנקאי!!!

AlphonseElric

New member
אמרו לי את זה באמת משהו לא מהפורום

אני יחשוב על משהו וישפר...

adiel007

New member
תגובה

אני לא מתיימר להיות מבקר אבל דעתי הצנועה היא שבניגוד להוגה המקורי של ההתערבות הזאת (אמן הסיפור הקצר " או הנרי") אתה יכולל לתת יותר בשר לסיבה מדוע בוחר העו"ד להכנס לכלא שכן סכום הכסף אינו משכנע .. אולי לשבור את הסטטיסטיקה או לנצח את המערכת..

למעלה