ההתפכחות....

ההתפכחות....../images/Emo4.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי שעד עכשיו אין לי מושג איך לאכול אותו. לפני זמן מה שמתי מודעה באחד מאתרי ההיכרויות הידועים ברשת מתוך כוונה לצור קשר עם מישהו במצב דומה לשלי (כשמצבי המשפחתי מצוין שם מפורשות. לא ממש ביצעתי שמוש באתר זה ,ומדי פעם הצצתי לראות מי והאם שלחו לי הודעות. אני די נרתעתי מליזום פנייה. פאסיבי ,כבר אמרתי ? לפני שבוע נשארתי און ליין באתר ולפתע, מבול פניות, טוב , לא מבול, אבל 4 פניות שמתוכן ניפיתי אחת. כך יצאתי לי ביום ה´ האחרון כשבידי 3 מספרי טלפון ולוח זמנים מטורף שבו תכננתי לפגוש את ה- 3 . לא ראיתי תמונה של אף אחד מהם ולא דיברתי יותר מדי עם אף אחד מהם, ומה שכבר דיברנו היה בלבל הנמוך ביותר של "מה אתה אוהב" "שעיר/חלק" "אק/פס " ,טוב, אני לא ממש צריך לספר לכם, אתם כבר מכירים את זה יותר טוב ממני. רק עם אחד מהם קבעתי מפורשות זמן ומקום מפגש ועם האחרים קבעתי טנטאטיבית לדבר בהמשך הערב "לאחר שאסיים התחייבויות קודמות". וכך בשעה היעודה אני ממתין לי באיזור אפלולי קמעה אם כי מואר באור פנסים קלושים ובעיקר באורו הבוהק של הירח. קור כלבים בחוץ, וכולי מתוח לקראת המפגש. לפתע מן האפילה מגיח אור פנס מרצד , שנראה בעיני יותר ככוכב נופל,מקור האור- אופנוע,עליו רוכב הדייט שלי. אני עוקב אחר כל תנועותיו בסקרנות ובחשש. אני רואה את גופו הצנום, יורד מהאופנוע, הוא מכוסה במעיל עבה, כנדרש במיוחד בלילה קפוא שכזה. כשהוא מוריד את קסדתו, אני מבחין בברק מנצנץ כשאור הלבנה מתמזג עם שיערו הזהוב. בצעדים קטנטנים הוא מתקרב לעברי, כשאני בולע בעיני כל צעד וצעד, הליכתו משעשעת, מזכירה את הליכתו של "מיסטר המפריז" . לאחר שהתקרב מספיק הבחנתי בפניו הנאות ושפתיו המשורטטות, אם כי סדוקות ויבשות קמעה, כנראה בשל היובש והקור. "נעים מאד" ,אנחנו מציגים עצמנו ולוחצים יד, אני חש בחמימות של ידיו שהיו עטויות בכפפות עבות רגע לפני כן, "שניה,אני הולך להביא ואזלין", הוא אומר, רגע,אני חושב לעצמי, לא משתמשים ב-KY ?, "לשפתיים", הוא מיד מוסיף, "אהה אוקיי" ,טפשי מצדי לחשוב אחרת. שוב אני גומע בשקיקה כל צעד וכל נענוע אגן בעודו הולך ושב. כבר בשלב זה אני חש במשהו עמום ומוזר שמתרחש ומתרגש בתוכי. הבחור נראה ונשמע כמו הפנטזיה האולטימטיבית שלי(והיא לא כוללת את דודי בלסר בתוכה) ,כאילו מישהו הוריד את התמונה שהייתה כל השנים תלויה היכן שהוא באחד מחדרי מוחי והפך אותה לחיה ונושמת לנגד עיניי. התחלנו לדבר,לספר קצת איש על רעהו, היו כמה רגעי מבוכה קטנים , למדתי מעט מאד על הבחור אך ממה שלמדתי הבנתי שהוא ההיפך הגמור ממני, אני השקט ,הסגור ,המופנם ,הביישן המבולבל והלא בטוח בעצמו ,שמעולם לא העז לנסות והלתנסות- "היורם" אם תרצו להגדיר במדויק, והוא ההיפך המוחלט, המוחצן ,הבטוח בעצמו ובמה שהוא, שנמצא בקונטרול על חייו, ואז, עוד רגע של מבוכה ושקט שבו היישרנו את מבטינו האחד אל השני והוא שואל אותי "תגיד לי מה אתה רוצה עכשיו" ?, "אני רוצה לתפוס אותך בחוזקה ולקרב אלי",אמרתי בקול מגמגם קמעה, "אז למה אתה לא עושה את זה ? ", על שאלה זו היה קשה לי לענות, בעיקר משום שבשלב זה הלשון שלי הייתה תקועה כבר עמוק בתוך פיו, אחרי שמשכתי אותו אלי והדבקתי את פניי הקפואות לשלו. חשתי רעד שעבר בכל גופי, חשבתי שזה בגלל הקור, אבל הבנתי שזה משהו אחר,משהו לא ברור שקורה כאן. בעודנו ממשיכים בהתחבקות, דיברנו ונגענו, והמשכנו לדבר ובעודי מסביר את מצבי חשפתי בפניו פיסת אינפורמציה מסויימת שנוגעת לרמת המחוייבות שלי לתא המשפחתי שאני כבר מצוי בו. בכלל, מאחר וגם ככה אני חי בשקר גדול החלטתי שכאן, בצד הגאה שלי ,אני 100% עצמי ,100% אמיתי 100% כן כלפיי וכלפי הסובבים אותי. על כן לא חשבתי אף לרגע להסתיר או להתכחש לעובדות שאולי לא בהכרח רלוונטיות למטרת המפגש הספציפי הזה אך למשמע עובדה זו הוא הרחיק אותי ממנו ואמר: "וואוו,זה גדול עליי" . אני מסכים איתו, זה אכן תיק גדול וכבד, אבל בהתחשב שתחילת הקשר בינינו, באינטרנט החלה ב-"מה דעתך על קוויקי בתור התחלה ? ", ולאור זה שמצבי המשפחתי היה ידוע, לא הבנתי מה זה כ"כ רלוונטי לעצם המטרה שלשמה התכנסנו ? מסתבר שזה מאד היה רלוונטי. כאילו הוא קרא את המחשבות שלי, כאילו הוא חש את אותם הדברים שאני חשתי (נראה שאכן כך), הוא אמר לי, " זה גדול עלי כי אני רוצה אותך, ואני בקלות מתאהב בך". אמרתי לו שאני חש כלפיו אותו הדבר, החלפנו עוד כמה דברים ואז מפאת אילוצי המקום, נאלצנו להתפנות ונפרדנו איש לדרכו. הייתי מבולבל והמום ממה שקרה, התלבטתי מה אני עושה הלאה, הרגשתי שאני לא מסוגל ולא מעוניין לראות או לגעת באף אדם זר באותו ערב. החלטתי ללכת להטביע את יגוני באאוט ולשמחתי מצאתי פנים מוכרות וחביבות שעזרו לי בתהליך(הייתה לי תחושה שהם יהיו שם ושמחתי מאד שתחושותיי התגלו כמוצדקות). לא המשכתי אל הסטוצים הנוספים. ובעודי הופך והופך במאורעות הערב הבנתי שהבחור בהחלט עשה טובה לעצמו כשהוא בחר שלא להסתבך איתי במערכת יחסים סבוכה ופתלתלה נטולת עתיד. התרפקתי בדמיוני על התמונה שלמשך רגעים קצרים התממשה למציאות והיא גרמה לי להבין דברים רבים על עצמי. חשבתי ,ותרשו לי להשתמש בדימוי שהיה בשמוש בדיון עתיק ,חשבתי שאני אוהב פיצה וגיליתי שאני מתאהב בקוקיצה ! מעבר לכך הבנתי שאני משחק במשחק של רגשות, גם אם בחרתי להסתכל על הכל מהצד הפיזיולוגי של העניין, עדיין בכל נפש קיימת השאיפה למצוא באובייקט הפיזי גם משהו שאיתו ניתן להתקדם גם לרמה הנפשית הרגשית. הסיפור הזה כ"כ מתחבר יפה לתהיות שהעלה פה DROR22 (ברוך שובך). כי אני חשבתי שאוכל לנתק את עצמי ברמה הרגשית וליהנות מהלבל הפיזי בלבד, עשיתי זאת בעבר ובגדול ונהניתי מכך מאד, אבל לעולם לא ניתן לדעת מי יהיה הבא בתור שאפגוש ומה יהיה בינינו ולאיזו רמה זה עלול להתפתח. הבנתי שההחלטה שהתקבלה הייתה בעצם לטובת שנינו והסכמתי לקבלה, מחוסר ברירה,האמת. אבל, …הוא התקשר אלי עוד באותו ערב, ובדיוק ברגע שסיימתי להטביע את יגוני והתפניתי לביתי. טעות, אתם בודאי אומרים, וגם הוא בודאי חושב. אבל היה פה משהו שכנראה חזק יותר מכל ה-common sense שבעולם ואנחנו אולי צריכים לנסות להבין מה היה, ומה הסיכוי של זה להתפתח , אני צריך להבין עוד הרבה דברים לגבי עצמי ,אני רק יודע ,שמעולם לא חוויתי דבר כזה. הבלבול שלי נובע בעיקר משום שעד כה סברתי (וזאת ע"ס המעט שחוויתי בחצי שנה האחרונה) ,שהדו מיניות שלי מסתכמת ברצון לחיות בזוגיות עם אישה שאני אוהב ומעריך וילד שלא אוכל לוותר על חווית הגידול שלו ולהיות לצידו מדי יום, כאשר לצד כל זה אשביע מדי פעם את רעבוני לסקס עם גברים. בעקבות מסקנה זו שקדתי על חיזוק הזוגיות שלי ועל ההמשכיות הטבעית שלה(ראה פירוש למטה). היום אני יודע בוודאות, שאני מסוגל לאהוב ולהתאהב בגבר ולרצות לחיות איתו חיים שלמים מלאים ומאושרים וזה לא משנה כרגע אם זה יהיה הבחור הזה או אחר. העובדה היא שפתאום אני רואה את עצמי כן חי עם גבר ומקיים איתו את אותו אורח חיים שהורגלתי להאמין שאפשר לקיים רק עם אישה. על כן הכותרת של הודעתי זו בפורום. לא,אני לא ממש בא אליכם בשאלה. אני עצמי לא יודע מה השאלה ואם יש פה שאלות ואם יש להן תשובות. אבל דבר חשוב אחד למדתי מאז שאני פה- לדבר זה עוזר !!! לא יודע איך זה יעזור לי עכשיו, אבל לפחות שחררתי קצת קיטור ! שלכם, גריןבירד. ועל מנת לא להשאיר את חלקכם ,שלא יודע עדיין, באפילה : פיסת האינפורמציה החשובה היא, שצאצאי הבא כבר נמצא בדרך.

Liroy25

New member
אני אסתכן ואוסיף תגובה..

או תהיה שרצה במוחי כבר זמן רב - אם הצלחת להיות אקטיבי ולעשות את מה שבאמת רצית פעם אחת, למה לא לעשות זאת בפעם השניה? עזוב רגע את הסיבות הרגילות (אשה, ילדים, משכנתא) כי מהכרותנו הלא ממש קצרה אני חושב שזה קצת יותר. השאלה שלי סובלת מנאיביות יתר, לכך אני מודה אבל בכל זאת אני אשאל - אז למה לא בעצם?

האם בוקע צליל חשש בקולך ?

אתה מסתכן ? איפה הסכנה פה ? ואם להתייחס כפשוטו לשאלתך. להיות אקטיבי זה בדיוק מה שאני צריך להיות אם אני רוצה להיות עם הבחור הזה, כי הוא טרח לציין באוזניי כבר אינספור פעמים שהוא so totaly פאסיבי ולצערי גם אני,אבל זה כ"כ לא עקרוני אם הוא באמת האחד. ועכשיו ברצינות. למה אתה מתכוון לעשות זאת פעם שניה ? למצוא לי סטוץ שיחליט שאני לא מספיק שווה כדי להתחתן איתו אבל מספיק שווה להזדיין איתו ? או שאתה מתכוון שאני צריך לעשות את מה שאני באמת רוצה וזה לעבור לחלוטין לצד השני ? כי זה באמת יהיה לא חכם ,ולא ממש הרואי ואף די פאטתי מצדי להגיד משהו בסגנון של "לו זה היה קורה לפני 3 חודשים, הייתי מקבל החלטה אחרת" .על אף שזה מה שאני חושב עכשיו ,זה די לא רלוונטי להגיד את זה בשלב שבו אני נמצא (ומעניין שגם לפני 3 חודשים חשבתי שאני נמצא בנקודת אל חזור).

Liroy25

New member
אני לא מדבר רק על הבחור עצמו

ואגב - קבל ח"ח על התעוזה!!
אלא בכלל על המצב שאתה נמצא בו. אני יודע שנורא קל לעמוד בצד ולחוות דעה, אבל לאור העובדה שאנחנו לא לגמרי זרים אחד לשני אני מרשה לעצמי להביע דעה. אולי זה הזמן כן לעבור לצד השני, כן לשים את הקלפים על השולחן ולעשות את הצעד הנדרש. סה"כ אם תעשה חישוב של הפסד מול רווח, אני רואה יותר הפסד במצב הנוכחי.

campari

New member
"שניה,אני הולך להביא ואזלין" ../images/Emo12.gif

גרינ, אל ייאוש! ומה שאתה לא עושה, אל תאבד את הטלפון שלו.

זורבבל

New member
שאלה תמימה

הבה לא נגדיר את אותו הבחור בתור גבר ואת אישתך שתחייה אישה. הבה נקרא לשניהם "בני אדם" ונשים לרגע את הומו-סטרייט-דומיני בצד. האם אתה רוצה לוותר על קשר עם אדם איתו התחתנת לטובת קשר חדש עם אדם ש(כנראה) נדלקת עליו? ואם זה לא היה גבר אלא אישה? אני יודע שזה הרבה יותר מורכב מזה אבל זו נקודה למחשבה.

בלי קשר לסטרייט/דו/הומו..

לא הייתי מגיע למצבים של הדלקות פוטנציאלית ולא הייתי מתחיל בתהליך שהוביל לבגידה, אם מלכתחילה לא היה משהו דפוק בקשר שבו אני נמצא. העובדה היא שמשהו היה חסר, בכל מערכת יחסים שהייתי בה ומעולם לא ידעתי מה בדיוק. במקרה הספציפי שלי החלטתי לבדוק את עצמי ולחפש מה בדיוק הוא הדבר שאני מחפש. אין לי ספק שאפשר ואולי נכון היה מכמה בחינות לבצע את התהליך בצורה אחרת שעל פניה תראה הרבה יותר מוסרית לאנשים מסויימים, אך אני בחרתי בדרך שלי,בדרך של להתקדם בשלבים קטנים בחיפוש אחר התשובה, מבלי לצאת בהכרזות מקדמיות שבסופו של דבר היו מתגלות כלא נכונות או ככאלה שלא ניתן לחזור בהן.

white star

New member
הפריע לי משהו בקטע...

"הדו מיניות שלי מסתכמת ברצון לחיות בזוגיות עם אישה שאני אוהב ומעריך וילד שלא אוכל לוותר על חווית הגידול שלו ולהיות לצידו מדי יום, כאשר לצד כל זה אשביע מדי פעם את רעבוני לסקס עם גברים" זה לדעתי קטע מאוד מכוער אצל אנשים שמצדיקים את הבגידה בזה שהיא עם מין אחר. זו בגידה לא יפה(וזאת גם הסיבה שהרבה אמרו לי שהם לא אוהבים דו מיניים)

DJNYC

New member
זו לא דו מיניות אגב...

ממש לא - אל תשלה את עצמך ותהיה אמיתי.

DJNYC

New member
רק ממה שכתבת...

"שהדו מיניות שלי מסתכמת ברצון לחיות בזוגיות עם אישה שאני אוהב ומעריך וילד שלא אוכל לוותר על חווית הגידול שלו ולהיות לצידו מדי יום, כאשר לצד כל זה אשביע מדי פעם את רעבוני לסקס עם גברים" אתה רוצה את החיים הנורמאלים של סטרייט, בכך שתהיה לך אישה שתעריך ותאהב, ושתוכל לגדל איתה ילד, אבל את התאבון המיני שלך אתה תלך ותחפש בחוץ. זה לא הופך אותך לדומיני. אתה רוצה להנות משני העולמות אז פשוט עשית "חלוקת תפקידים". יש המון (ישראלים דוקא) שאני מדבר איתם ומגדירים את עצמם דו מיניים מאותן הסיבות. גם אני יכול להתחתן עם בחורה, גם אני יכול לזיין בחורה וגם לי היתה תקופה שהייתי עם בנות וחשבתי על בנים - זה לא הפך אותי לרגע לדו מיני. בן כמה אתה אגב?

33,ראה כרטיס אישי...

ואני לא יודע אם השתמשת בלשון עתיד לצורך הטיעון או כי אתה לא מודע שאני כבר חי חיים "נורמאלים" של סטרייט,ויש לי אישה שאני מעריך ואוהב,ואני כבר מגדל ילד. ובוונה סייגתי את המילה נורמאליים ,כי החיים שלי ממש לא חיים "נורמאליים" של סטרייט. לגבי הגדרה,דו-מיני/סטרייט/אמֱבָה או מה שזה לא יהיה, אני לא מחפש את ההגדרה של מה שאני אוהב אלא להבין מה אני אוהב יותר ועל מה אני מוכן לוותר על מנת להשיג את זה. אולם כן מסקרן אותי לדעת מהי ההגדרה המקובלת עליך לדו-מיניות.

Liroy25

New member
"לא אוהבים דו-מיניים"?! ../images/Emo12.gif

מה זה סוג חדש של חיית מחמד? מה יש כאן לאהוב? עם בן הזוג שלך נהנה משני העולמות זה האפשרות שהוא יבגוד בך זהה לאפשרות שבן זוג סטרייט/גיי/לסבית יבגוד בך באותה מידה! בגידה מגיעה כאשר יש חסך מסוים או כאשר אחד הצדדים לא יודע איך לשמור על רוכסן מכנסיו סגור.

white star

New member
מבחינת קשר

מה ש"גרין בירד" מייצג זה ת הדו-מיניים של יודע לשמור על המכנסיים שלו סגורות (זאת הגדרה שלך לא שלי) וזו הסיבה שגברים\נשים לא רוצים להתחיל קשר איתם.

Liroy25

New member
עדיין לא הבנתי למה לא לצאת

עם בחור שהוא דו-מיני? ממה נובע החשש?

EyeSeeYou

New member
אין חשש

ואם יורשה לי למקד את הדברים של דיג´יי והכוכב (לפחות כפי שנדמה לי שהבנתי אותם), החשש הוא לבסס מערכת יחסים עם אנשים שלא מבינים שמערכת יחסים עם דו מיני לא אומר שהוא מזדיין מכל הכיוונים, אלא אומרת שבאותה מידה שהיה יכול לבסס מערכת יחסים עם גבר, כך הוא יכול גם עם אישה ולהפך. ואם להתייחס לנושא ההגדרה של דו מיניות, בעיני לפחות זה לא מתבטא במשיכה לשני המינים בלבד, אלא גם בהכרה המלאה ובבטחון שיש בקיום מערכת יחסים בלעדית עם אדם (בחור או בחורה). לבסס מערכת יחסים עם דו מיני ש"מחלק תפקידים", כפי שהסביר יפה דיג´יי, זה טיפשות בעיני. אין זה שונה מכל בגידה אחרת, לבד מהעובדה שהיא צפויה יותר. אדם צריך להבין שאם הוא נכנס לזוגיות, עם גבר או בחורה הוא צריך להיות נאמן למערכת היחסים הזאת ולא משנה אם הוא עם גבר ומסביב קורצים לו גברים אחרים או נשים אחרות - זה לא הופך את זה ליותר לגיטימי אם ה"בגידה" היא עם המין השני. אנשים כאלה, ונו אופנס לגרין בירד שאת סיפורו אני לא ממש מכיר, מוציאים שם רע לדו מיניות ולמערכות יחסים בכלל. זה לגבי הנושא באופן כללי. ולגבי משפט אחד שמאוד הציק לי ובנימה יותר אישית לגרין בירד(מאחר שהוא העלה את הסיפור בעצמו, אני מרשה לעצמי)- אל תשלה את עצמך שהילד שלך יצא נורמלי כי יש לו אבא בבית שמזיין גברים מחוץ לבית, אם אתה רוצה לראות את הילד שלך צומח, מוטב לך שתחליט איפה אתה נמצא בחיים שלו, עם אמא שלו, או עם אבא חורג לו - הילד הזה ראוי ליותר מאשר מניע אגואיסטי של "אני רוצה לראות אותו צומח". IMHO לפחות...

Liroy25

New member
ברוך שובך ידידי! ../images/Emo13.gif התגעגעתי..

לגבי מה שאמרת אני מסכים לגמרי, אני מבין את החשש הלא מבוסס מפני מישהו שאפשרות הבגידה יכולה להיות עם שני המינים. אבל חשוב להבהיר שאפשרות לבגידה קיימת בכל מערכת יחסים זוגית שהיא! אם אדם נמשך לשני המינים זה לא הופך אותו לרב שגל בפוטנציה!

EyeSeeYou

New member
עם מה הסכמת?

כי זה לא מה שאמרתי מותק. מה שכן אמרתי - ולמעשה חידדתי - 1. בגידה היא בגידה ללא כל קשר במין הנבגד/בוגד/משתף פעולה 2. אדם שנמשך לשני המינים יכול בהחלט להיות רב שגל, מה שהוא לא צריך להיות זה בעל איזשהי לגיטימציה להיות במערכת יחסים אחת ולבגוד באמון שניתן בו עם "מין אחר" - זה לא הופך את זה לבסדר. ודווקא לגבי החשש - סטטיסטית דווקא יש סיבה לחשש, אם תיקח את אוכלוסיית העולם ונניח שיש חמישים אחוז גברים וחמישים אחוז נשים (שזה לא ממש מדוייק). הרי שאדם עם נטייה לבגוד ובעל משיכה דו מינית, לפחות סטטיסטית בעל גירוי כפול מזה שאינו בעל משיכה דו מינית. אבל לפני שקופצים עלי ועל ההגיון הלוגי מדעי מאוד פשוט הזה אני שוב אדגיש, שמלכתחילה אין סיבה שאדם כלשהו ואפילו דו מיני יבגוד בבן זוג שלו.

../images/Emo4.gif

אני ממש לא מבין לאיזו מטרה נאמרו דבריך. ביקורת יש משני סוגים בונה והורסת. הביקורת שלך היא לא זה ולא זה,לא מעלה ולא מורידה. האם אתה סבור שבכך שתכתוב את המילה בוגד מספיק פעמים תחדש לי משהו ותגרום לי לאיזושהי תובנה חדשה שתסייע לי בקבלת ההחלטה הנכונה ? או שמא אתה לא מתיימר בכלל לנסות ולהציע עזרה לאחר ובעצם דבריך נובעים מאיזה אישו מאד עקרוני עם הנושא ? אוקיי,מקווה שההודעה הראשית שלי סייעה לך ביצירת ההזדמנות לשחרור הלחץ שלך בנושא. יכול להיות גם שאתה משתמש בבמה זו ע"מ להעביר מסר לכל מאהביך בעבר בהווה ובעתיד. בכל אופן דבריך אין בהם אלא ביקורת לשם הטחת ביקורת. היד המושטת מכוונך לא נראית ככזאת שמטרתה לעזור בפתרון בעיותיי כי אם היד שבשמחה תדחוף אותי מעבר לסף של מגדל עזריאלי (היום,בעזריאלי 75% הנחה על הכל ? כך אמר קינגעמרי,לא אני), ואולי אח"כ תחכך ידיך בהנאה ,הנה פטרתי את העולם מעונשו של זה ושחררתי את משפחתו לחיים מאושרים . אגב,כחלופה אני מוכן לספק לך פורטרט דיגיטלי של עצמי ע"מ שתוכל לשבצו יפה בתמונת פוטומונטאז´ שאותה תדפיס על פלקטים שחורים כשהמילה שאתה כ"כ אוהב לבזבז ביטים עליה "בוגד" כתובה מתחתיה, התוצאה,כידוע, צפויה להיות זהה, ובמקרה זה תוכל לספוק ידיך בהנאה ולאמר,הנה נפטרנו מ"גריןבירד המייצג את הדו-מיניים שמסתובבים עם הזין בחוץ" (הגדרתו של הכוכב הלבן). לתשומת לבך,מאחר והיית עסוק מדי במציאת עוד הטיות ואפשרויות להשתמש בשורש ב.ג.ד (ואין לי כרגע שמץ של מושג אם זה באמת השורש הנכון,כי את לוח הפעלים השלם שלי מכרתי על גבי סמרטוט בכיכר מלכי ישראל לפני כמה וכמה שנים),כל ההודעה שלי בעצם באה להראות,שאני רחוק מלהרגיש טוב עם עצמי. האם קיבלת תחושה שאני יושב על זרי דפנה מבושם מאושר מאיך שחיי נראים ומה שאני עושה ? האם אתה רואה בהודעה שלי כדי לשכנע אחרים בצדקת הדרך שבה הלכתי ? אני סבור שזה לא המסר שהשתמע מכך ואם כן,הרי שההיפך הוא הנכון. נקודה אחת תיאמר לזכותך, העלית חיוך על פני בשמוש בצירוף המלים רב שגל כדי לתאר אותי. אני, שיכול למנות את מספר האנשים שאיתם קיימתי מגע מיני על כף ידו האחת של לוחם הנדסה קרבית,אני-רב שגל...הצחקת אותי,באמת
. ומאחר ואני נהנה |יד על הלב| לקרוא את דבריך, תרשה לי למקד אותך בדילמה שעומדת בפניי בימים אלה,שמשום מה החמצת בהודעתי הראשונה. מאחר וציינת בנימה אישית מה אגואיסטי בעיניך, האם,בשלב זה,שאשתי בהריון(כשאני בספק אם אני או אתה יכולים להתחיל להבין את המשמעויות הפיזיולוגיות והנפשיות שעומדות מאחורי זה) זה פחות אגואיסטי מצדי לבוא להגיד לה משהו בסגנון "אשתי האהובה, מהיום החלטתי שאני כנראה אוהב גברים ואני רוצה להיות חופשי לבחון את העניין " ?

Liroy25

New member
הפניה אמנם לא היתה אלי..

אבל כן יש לי מה להגיד, ולו בשם עצמי. הסיטואציה שאתה נמצא בה על פי מה שאתה מתאר נשמעת לא קלה, קשה לי להזדהות כי לא הייתי במצב דומה. החזרה של השורש ב.ג.ד. מבחינתי לפחות עלה כי הרבה פעמים כששומעים את המילה "דו-מיני" בהקשר של מערכת יחסים הרבה אנשים נוטים לגחך קלות למשמע ההקשר בין השניים. "דו-מיני" נתפס הרבה פעמים כאדם שלא ממש סגור על עצמו ופשוט נוח לו לגלוש בין שתי העולמות. אני עוצר כאן בכדי להדגיש את הנקודה שאני בהחלט לא מסכים עם הקביעה הזאת ולא מכליל אף מחבר מרעי כתומכים בקביעה! (אלא אם כן מישהו מכם יטען אחרת ואז נפגש מגרש חניה אפל להבהיר כמה דברים..
) מבחינתך גרינבי, אני כן חושב שבשלב מסוים תצטרך להתמודד עם התחושות של עצמך בצורה של לקחת דברים כמה צעדים קדימה. מתי? איך? כמה ולמה? אין לי תשובה. יכול להיות שעכשיו זה זמן לא מתאים אבל יכול להיות שכן, לא יודע. הייתי אולי מציע לך לנסות לפנות לגורם מקצועי כלשהוא שידע להדריך אותך טוב יותר. והכי חשוב שתזכור - שאנחנו תמיד כאן בשבילך!

למעלה