ההתפכחות....

Liroy25

New member
זה ממש לא מה שאמרתי!

בגידה בבן זוגך או בת זוגתך נחשבים כבגידה ולא משנה עם אתה בוחר לעשות את זה. מבחינתי זה גם יכול להיות עם חיית המחמד!

Yaron40

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

היי ומה קורה אם בסיפור דומה מאוד לזה של גריןבירד האישה כן יודעת ? בגידה ממש זה בטח לא, אבל מה זה כן ? האם יש סיכוי למערכת כזו לשרוד לאורך זמן ? (אם אתם רוצים לראות פרטים תציצו בהודעות האחרונות שכתבתי עפ"י הכרטיס, זה לא סיפור דמיוני) ובהצלחה לגריןבירד תודה ירון

.m

New member
אם האישה יודעת מה?

אם האישה יודעת שאתה דו-מיני? אם האישה יודעת שאתה מזיין מהצד (וסליחה על הבוטות) אם האישה יושעת שיש לך מערכת יחסים נוספת? מה בדיוק היא יודעת? ומה בדיוק הסידור ביניכם (סטוצים כן או לא, עם גברים/נשים/גם וגם, רק עם מודיעים מראש...) אני באופן אישי (כאישה, כאדם, כעצמי) בהחלט תומכת ביחסים פתוחים, אז לא איכפת לי כשבן זוגי מוצא לו סטוצים (גברים, נשים, פילים, ווטאבר...), אבל אם הוא מנהל מערכת זוגית נוספת הוא מוזמן לאסוף את חפציו מהדשא בחוץ! לא איכפת לי להתחלק במאהב (בעיקר אם הוא מוצלח
), אבל לא מתחשק לי להתחלק בבן-זוגי. ומה רציתי לומר בזה? שאין חוקים. כל זוג והגבולות שלו.
mai

Yaron40

New member
היא יודעת כל מה שהיא רוצה לדעת

היי טוב גם אני בדומה לגריןבירד גיליתי את הזהות המינית שלי מאוחר מאוד (לפני שנה בדיוק). לא היו לי נסיונות מיניים עם גברים עד אז. לפני חודש סיפרתי הכל לאישה. בנתיים זה עשה רק טוב, אבל כלל לא בטוח ששנינו נחזיק מעמד במערכת כפולה כזו. כי מה שאני רוצה זו מערכת זוגית נוספת במקביל לנישואים (מוגבלת מהצד של חיים משותפים אבל חוץ מזה כוללת אהבה ומין). אז אני לא מזיין מהצד (וזה לא קל). כן עשיתי זאת לכמה חודשים, בעיקר להבין אם אכן המשיכה העקרית שלי היא לגברים. והיא כן. ועכשיו אנחנו מנסים לבנות את היחסים ביננו, כולל החיה החדשה שהשתחררה מכלוב מוסווה עמוק בג´ונגל. לאלף אותה לא ניתן, לחיות איתה אולי. ביי ירון

Liroy25

New member
ברוך הבא ירון!

אאאמממטטטט!!! תכין
לאורח! לא הבנתי משהו מהדברים שכתבת (וסליחה מראש אני פשוט חולה אז הקליטה לא משהו..) "כי מה שאני רוצה זו מערכת זוגית נוספת במקביל לנישואים (מוגבלת מהצד של חיים משותפים אבל חוץ מזה כוללת אהבה ומין)".

Liroy25

New member
חשבתי על זה!

אבל הריח מתוק מידי...נראה לי שאני אלך על הנוזל לניקוי כלים ואסגור עניין.

Yaron40

New member
תודה על הברכה ../images/Emo23.gif

היי קודם כל תרגיש טוב, גם אני תפסתי איזה שפעונת אבל עדיין מגיע לעבודה ... הסתבר שהודעות ישנות שכתבתי (בפורומים אחרים בתפוז) כבר לא מופיעות בכרטיס, אז בקרוב אשקוד על כתיבת הסיפור המלא (טוב רק של שנת חיי האחרונה). לגבי השאלה שלך: ------------- לא הבנתי משהו מהדברים שכתבת (וסליחה מראש אני פשוט חולה אז הקליטה לא משהו..) "כי מה שאני רוצה זו מערכת זוגית נוספת במקביל לנישואים (מוגבלת מהצד של חיים משותפים אבל חוץ מזה כוללת אהבה ומין)". ------------- אוקיי - אז אני נשוי כבר 20 שנה עם 2 ילדים, ואוהב את אשתי ואת המשפחה. ומה שאני צריך, וכנראה חייב, זה קשר עם גבר. קשר שיכלול אהבה, מין, יציאות משותפות, טלפונים, אימיילים, איי סי קיו והכל. אבל אני לא רואה את עצמי עוזב את הבית (אולי לא תהייה ברירה בגלל האישה ...). קצת יותר ברור ? גם לי לא ממש ... אני לא יודע אם אפשר להגשים קשר כפול כזה (יש דוגמאות בודדות שהצליחו). ביי ירון

Liroy25

New member
למה להגשים קשר שכזה?

למה לא לחפש קשר כפי שיש לך עם אישתך רק עם גבר? אני יודע שאין לי בעיה לצאת עם גבר גרוש אבל כל עוד הוא חי עם אשתו ולא משנה עד כמה היא מקבלת ותומכת! הנקודה כאן היא הפרטיות, החיים החדשים שנפתחים ולא שילוב של חדש עם ישן. לפי איך שזה נראה אתה בעצם מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה וזה די חבל לדעתי. מה שכן אתה רק בשלב ההתחלתי, כך שדברים עוד יכולים וקרוב לוודאי ישתנו בדרך המחשבה שלך. מה שבטוח - יהיה בסדר!

Yaron40

New member
במידה רבה אתה צודק ../images/Emo10.gif

אתה צודק ברמה הכללית. היום לא הייתי מתחיל קשר עם אישה, ובטח לא מתכנן ילדים. אבל הם כאן ויש לי אחריות כלפיהם. ומה שקשה יותר הוא שהמסגרת המשפחתית אוהבת ותומכת. יש דוגמאות בודדות של זוגות שכן הצליחו (הגבר נמצא בקשר כפול, ולא רק זיונים מהצד שזו לא אופצייה בשבילי). אני מקווה שאנחנו כמשפחה גם מסוגלים למצב הזה. וכמו שאמרתי - הרבה יותר טוב לי (פרטים בהמשך).
תחלים במהירות ירון

white star

New member
שאלה

*השאלה שלי מקורה בסקרנות , לא ברצון לתקוף אותך אז אל תחשוב על התגוננות בתשובה למה אתה מרגיש צורך לנהל מערכת יחסים כפולה?

Liroy25

New member
בגידה היא רק כשהצד השני

עושה משהו מבלי ליידע את בן/בת זוגו/זוגתו. למרות שלדעתי גם אם האשה יודעת מבלי שהבעל סיפר והיא בוחרת לא לעשות כלום בנדון זאת עדיין בגידה מצידו.

"גריןבירד מייצג את הדו-מיניים"

לא זכור לי מתי הפכתי להיות נבחר ציבור,או שקיבלתי מינוי כזה. אני כולה מכיר שניים שלושה כאלה.

amet

New member
אין לי תשובה או....

משהו אחר לומר. כן נשמע שזה מאוד מבלבל כל הסיטואציה הזאת. אני רק יכול לומר,,שהכי חשוב הוא ללכת אחרי הלב, גם אם זה מבהיל ומפחיד ושכאשר נצטרך לקרוא את ספר החיים שלנו נוכל לחתום עליו בגאווה, בזכות זה שחיינו בדיוק כמו שרצינו וידענו להעניק לעצמנו את מה שבאמת רצינו. ובלי שום בושה על מה שעשינו דרך צלחה ידידי

אז אם אפשר להוסיף את השני גרוש

שלי לכל זה אז שני זכרים דו מיניים שנמצאים במערכת יחסים לא מחשיבים יחסים עם המין השני כבגידה במערכת שלהם.

xanadu

New member
ואתה אומר את זה אחרי מה?

שעברת זוג-זוג בתבל ושאלת את דעתו? תתפלא, יש חריגים. אני לא ארצה שבן הזוג שלי יהיה עם אישה/גבר/אנדרוגינוס/ארנבת, בקיצור כל דבר שהוא לא אני. הכלל בעיניי כאן הוא פשוט - אם מישהו מקיים מערכת יחסים עם איזושהי צורת חיים ולא משנה כרגע מה טיבה, מונוגמיה rules. אתה פוזל מהצד כי לא טוב לך מבחינה מינית, אל תהיה במונוגמיה. תודה רבה.

daniel365

New member
מה????../images/Emo12.gif

מאיפה הקביעה הפרועה הזאת???? יחסים של דו מיניים אינם שונים באופן זה מאשר יחסים 2 הומאים או 2 לסביות או סטרייטים או שילוב כלשהו בין דו מינייים לסטרייטים ושאר הוריאציות.... אדם שהולך ושוכב עם בן/בת זוג שלא נמצא במערכת היחסים לא קשור לנטייה המינית שלו !!! אתה לא יכול לעשות הכללה כזאת גורפת ש"שני זכרים דו מיניים שנמצאים במערכת יחסים לא מחשיבים יחסים עם המין השני כבגידה במערכת שלהם" - כי אני כדו מיני, אם חבר שלי או חברה שלי ילכו וישכבו עם מישהו אחר אני אחשיב את זה כבגידה מוחלטת... קשה לי להבין מהיכן הגעת להחלטה הזאת... אני.

למעלה