הוא באמת כזה אידיוט

אני עד היום בטחה שאני הדבר הכי

מעניין בעולם
האמת - אני כן יוצאת מנקוד הנחה שמסתכלים, אבל אם אני שלמה עם המראה/מעשה אז על הז' שלי

אפשר לקבל את אמא שלך לשיחה ../images/Emo3.gif

בדיקו בנושא הזה יש לי בעיה שעוד לא עברה לי מגיל 14. לא מסוגלת לרקוד ליד אנשים (ארועים, מסיבות וכ"ו). דווקא בבית עם הילדים אני שמה מוסיקה ורוקדת - מעניין שהם הצליחו לשחרר בי משהו.

Arfilit

New member
הרבה דברים שאי אפשר ליד אחרים

אפשר בקלי קלות עם הילדים. ככה זה עם לשיר אצל המון אנשים.

מעיןבר

New member
בחיי לא חושבת שכולם שופטים אותי

אם הייתי חושבת ככה לא הייתי מעיזה לצאת מהבית כמו שתיארתי למעלה. ממש לא מתרגשת היום ממה שאנשים חושבים, אני אפילו רוקדת בחתונות כי זה כיף לי למרות שאני מגושמת כמו פיל. הבעיה היא לא בזה שמישהי לא נראית מדהים, הבעיה היא כשאנחנו הופכות להיות מוקד לתשומת לב שלילית - שהמראה שלנו מגוחך עד שאי אפשר להמנע מלהסתכל ולשפוט (ובחיי שאני רואה את זה לפעמים).

עמית@

New member
גם אני תמיד הייתי ככה, מתביישת

לרקוד, מתביישת בכלל
(זו לא בעיה רק של נשים עם עודף משקל, זו בעיה של נשים בכלל.. לי אין שום עודף, ולמרות שאת אני לא מתה על עצמי..) ורק כשגדלתי קצת וגיליתי כמה זה כיף לרקוד במסיבות (ועדיין, בלי להיות קצת שיכורה אני לא מסוגלת להשתחרר
) וזו בדיוק בעיה של מודעות חריפה כל כך.

sugerbabe1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך מילה במילה

ניסחת את הדברים כל כך נכון. בנוסף יכול להיות שאותה אישה עבדה כל-כך קשה גם כדי להכנס לאותם טייץ צמודים ובשבילה זהו ההישג,כחלק מכל מהאמץ שהיא עושה, ובהם היא מרגישה נשית, סקסית ומוכנה להמשיך ולהתאמץ למה ?למה להתעסק בכל המודלים שמכתיבים לנו?

אידיוט../images/Emo70.gif

הצליח להרגיז אותי. אני מאלה שלעולם לא שלמים עם הגוף והמראה שלהם ואף פעם לא אתלבש ככה ואני כן מאלה שמביטים במראה גם לפני חדר כושר. אבל אני כל-כך מקנאה באלה שהם לא כמוני ומקבלים באהבה את הגוף שלהם! אני רואה נשים מלאות בחצאית ואומרת לעצמי שהלוואי שאני הייתי יכולה להתלבש ככה וגם ליהנות מזה! אני חושבת שזה בדיוק כמו להגיד: "למה המכוער הזה לא שם על עצמו מסיכה לפני שהוא יוצא מהבית"?
וזה לא רק לא PC, אלא גם גזעני. ועוד דבר - נראה לי שהוא פשוט מרגיש טוב יותר עם עצמו כאשר הוא מבקר אחרים. מי שזקוק לזה כדי להרגיש טוב הוא חסר ביטחון בעצמו.

מעיןבר

New member
אבל זה בדיוק העניין

אני מכירה נשים שרחוקות מלהיות מושלמות, אבל יש להן חוש אסטטי כל כך נחמד והן תמיד נראות יופי אפילו שהטבע ממש לא חילק להן 9 קבין של מראה. דווקא נשים כמו שאת מתארת לא מעוררות בי קנאה כי אם תמיהה, הרי אפשר להראות ולהרגיש נפלא ונינוח גם מבלי לחשוף את הרגלים השמנמנות. לדוגמא, יש לי שתי גיסות, שתיהן לא חתיכות מדהימות - רחוק מזה, יש להן מגבלות. דווקא זאת שהגוף שלה הוא לדעתי הקשה יותר לתמודדות לבושה תמיד מתוך הבנה של המגרעות שלה וזה מאוד אסטטי ונעים, גם אם יש לא מעט בגדים שלה שאני בחיים לא הייתי לובשת היא פשוט נראית נהדר לדעתי. השניה פשוט לא מודעת לאיך שהיא נראית ולפעמים זה ממש מבאס אותי איך בחורה כל כך חמודה הורסת לעצמה בגלל היעדר מודעות עצמית.

אבל מעין -

"מאוד אסתטי ונעים", "נפלא ונינוח" - אלה ביטויים סובייקטיביים שלך. אם הן מרגישות בזה נוח, גם אם לא מחמיא לדעתך, זה כשלעצמו מעורר בי קנאה. אולי לא להיות עבד לתכתיבי החברה הקשים.

../images/Emo46.gif אווף התפוז הזה

כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה. בכל אופן יותר בקיצור - אני חושבת שהכל תלוי באיך שאת מרגישה עם עצמך, וזה לא משנה מה המשקל והגובה. הדוגמא לזה היא אני עצמי
- נתונים ,כביכול" של דוגמנית. 1.70 48-49 ק"ג - לא מכירה הרבה בנות שיתנגדו. אני שונאתא יך שאני נראית, שונאת למדוד בגדים, אוהבת בגדים של נשים נשיות ומלאות. מתסכל אותי מאוד, בוכה הרבה בגלל ומי שמכיר אוית יודע שיש לי בעיה רצינית עם הנושא. דוגמא אחרת היא חברה מאוד טובה שגדלה במהלך הלידות ממידה 36 למידה 46 - והיא נראית נהדר ולא בגלל שהיא רזה - היא בהחלט שמנה - אבל היא כל כך בסדר עם הגוף שלה שהיא לא "מענה" אותו עם כל מיני בגדים שלא נראים עליה טוב. היא נראית אמהית מאוד ונשית מאוד - ואם אתם שואלים אותי הרבה יורת יפה לה המשקל הזה מאשר הרזון שלפני הלידה. אם את מרגישה טוב עם עצמך ויודעת לטפח את עצמך טיפוח שבה מהפנים לחוץ לא איפור להתלבש, אלא משהו חזק שבה מפנים - מין "אמירה" כזאת - "אני אישה כן אני מידה גדולה אבל אני נראית טוב כי אני מרגישה טוב וגם אם אני אלבש סמרטוטים עדיין הניצוץ שהופך לאור יגיע מפנים. ופה בדיוק העניין בעיני.

daldan

New member
מי הוא בכלל שיעיז להתבטא ככה

לדעתי לכל אחד יש את הזכות להתלבש כראות עינייו, כל עוד לא מדובר בהתערטלות או לבוש לא הולם למקום בו נמצאים (קרי חושפני בבית כנסת וכדומה). יתכן שאותה אישה נראתה באמת באופן לא מחמיא, אבל בין זה לבין ההתבטאות שלו הדרך רחוקה. מאד יתכן אגב שאותה אשה נראתה הרבה יותר טוב ממה שהיא נראתה בעבר ולכן הרשתה לעצמה ללבוש משהו צמוד יותר, SO? אני אישית מבלה הרבה בחדרי כושר (בעצם ביליתי עד הלידה של יואב) וכן בחוגי התעמלות שונים. אני מודה שאני נוהגת לפעמים ללבוש טייץ וחולצה צמודה במהלך השיעור או האימון, וזה נובע מכמה דברים: א' - זה הרבה יותר נוח מאשר ללבוש חולצת טריקו ארוכה כשבכל פעם שמתכופפים היא מתנופפת, וגם מזיעים בה יותר. ב' - לא מתביישת בגוף שלי, בתקופה בה התאמנתי בהחלט הרגשתי טוב עם הגוף שלי והיה לי נוח בזה. ג' - עניין אופנתי - רוב המשתתפות לבושות באופן זהה, אני לא הרגשתי ממש חריגה בלבוש הזה. נכון שזה לבוש שלא מתאים לשום מקום אחר וככה זה צריך להיות. (טוב אני גם הולכת עם ביקיני בהריון אז אולי אני פרובוקטיבית...
)

ו שתי

New member
הו אלהוים, מה גדול גן החיות שבראת

כן, הוא אדיוט. בשם כל השמנות שמתעמלות- אני מכסה את עצמי במשהו סביר, אבל בחיים אני לא אעצור בדרך מהסטודיו לאוטו, או חלילה בדרך מהרכב הביתה. זו לא צורה להסתובב בציבור. וכן, יש קרבנות אפנה ואנשים בלי ביקורת עצמית, ומהצד השני- לנשים שמידת המכנסים שלהם היא מעל ל-42 המתכווצת והולכת, אין שום סיכוי להתלבש כמו בן אנוש. נדמה לי שכבר דיברנו על זה.

lulyK

New member
אני כן אעצור, אם אני צריכה משהו.

די. חלפו השנים בהם לא הייתי יוצאת מהבית עם משקפיים (אם היתה לי דלקת עיניים ולא יכולתי לשים עדשות הייתי מרותקת לבית), היום אני כבר מרגישה מספיק בטוחה בעצמי להכנס לסופר אחרי שיעור התעמלות (כשאני עושה התעמלות...), ללכת עם בגד ים מהבריכה עד הכסא ועוד "הזנחות".

lulyK

New member
ומה שמדהים,

בימים שהייתי הרבה יותר מודעת לעצמי עד כדי פגיעה בעצמי - הייתי מידה 38.

אני דווקא מאד אהבתי ללכת לסופר

אחרי יום לימודים בתדמור, כשאני לובשת מכנסי טבחים לא מחמיאים... לא יודעת למה אבל לא הפרי עלי המראה במצב זה. כל עוד זה ל אמצב תמידי מבחינתי אז אין לי בעיה להיות מוזנחת לפעמים. ולגבי מידה 42 ומעלה . ל crazy line יש בגדים יפים, אפילו חמותי מצליחה להתלבש יפה וצעיר יחסית

lcילנה

New member
רק עכשיו הפנמתי שאפשר לעצור בדרך

ורק אם זה לא מתוכנן. תמיד תמיד שנאתי את איך שאני נראית. וגם היום. למרבה הפלא הרגשתי שאני נראית הכי רזה בהריון. מאחר והבטן גדולה מקדימה (יחסית, היתה לי בטן די קטנה) הפרופורציות קצת מעוותות ושאר הגוף נראה רזה, מאוד אהבתי את עצמי בהריון. אה, אני גם לא הולכת לחדר כושר. הולכת לסטודיו C, ולפני כן ייבאתי את חדר הכושר הביתה - קניתי מכשירים להתעמלות בבית. ולעניין - הבחור אידיוט, אבל הוא לא מבין שהוא אידיוט, הביטוי שלו לרגשות האלו כל כך פשוט שאני לא חושבת שהוא קלט את הביקורת עליו וגם המבקרים שלו מודעים לחוסר היכולת שלו להבין למה מה שהוא אומר אידיוטי.וזה עדיף מהטיפוס ההפוך שיש לו הרגשת עליונות גם אינטלקטואלית. זה טיפוס שמזכיר לי כריסטיאן מניפ טאק שיודע שהוא אידיוט בקטע הזה ולא אכפת לו.

למעלה