הוא באמת כזה אידיוט

daldan

New member
../images/Emo41.gif מנצלשת עוד שאלה על לבוש

איזה בגד ים לדעתכם מתאים בהריון?
האם ביקיני שחושף את הבטן ההריונית?
האם בגד ים שלם?
האם בגד ים הריוני, עם שמלה כזו שמכסה את הטוסיק?
או אולי ללבוש חולצה מעל הבגד ים? שיחה של בנות מהעבודה שנקלעתי אליה (משום מה בכל פעם שאני נכנסת אליהן כל הדיון נסוב על סיפורי הריון) - אחת ספרה על אשה הריונית בחודש תשיעי שנראתה בבריכה לבושה בביקיני - הבטן כסתה את הכל והבת של המספרת היתה ממש מזועזעת - היא הוסיפה ואמרה שאם ככה היא מתנהגת לעובר אז מעניין איך היא תתיחס לתינוק (מה הקשר?). אשה נוספת סיפרה שלמרות שהיא לרוב מתלבשת באופן פרובוקטיבי, בהריונות היא לא מתלבשת חשוף והולכת רק עם בגד ים עם שמלה. אני, שבאמת לא מתלבשת יותר מידי פרובוקטיבי (מקסימום עם מחשוף קל)ציינתי שאני הולכת כרגע עם ביקיני ושאני לא מרגישה רע עם מה שאני עושה. מה דעתכן?

אני בהריון הלכתי בביקיני

למרות שזה היה די בתחילת ההריון, כי ילדתי באביב. באופן אישי אוהבת הריוניות בביקיני. עכשיו יש בשוק גם ביקיני יפהפה ומאוד אופנתי שכולל חלק תחתון רגיל ועליון גופיה. וחוץ מזה אני בדעה שאנשים תמיד ידברו, מה שלא יהיה (זו הגישה ההפוכה ל:"לאנשים יש דברים יותר טובים לעשות מאשר להסתכל עלייך"
, אבל אני מקיבוץ ופה זה באמת ככה), אז עדיף להתלבש איך שבא לך.

מה שאת מרגישה איתו נח

עד חודש שישי הלכתי עם בקיני, אח"כ לא ממש הלכתי לים. אני מאד אוהבת את השמלה שמתנפנפת, זו פשוט דוגמא יפה

lulyK

New member
לא מבינה את הגישה של החברה שלך.

איפה הזילזול בעובר? בחשיפה לשמש? לזה היא מתכוונת? לא יודעת איזה בגד ים מתאים להריון. מה שנוח, אני מניחה (בינתיים אני מסתדרת בלי ללבוד בגד ים בהריון
. בכל מקרה, אני שונאת בגדי ים שלמים שנשארים רטובים שעה אחרי שיוצאים מהמים).

daldan

New member
כן גישה די תמוהה, אבל היא היתה

ממש רצינית. מכוון שהן רק עמיתות לעבודה וזו שיחה שהחלה בעקבות זה שנכנסת למשרד שלהם (הגיעה ההריונית אפשר לדבר על הריון) - לא ממש נכנסתי איתם לדיון על העניין.

ו שתי

New member
אני לבשתי את בגד הים הרגיל שלי

בחודש תשיעי. הלכתי עם התלמידים שלי (שבוע 36 אאל"ט) למימדיון. היה כיף, וקיבלתי הרבה מחמאות על התעוזה... בגד ים שלם, סגול.

ornaok

New member
הוא אדיוט לחלוטין! (ארוך ואישי)

קראתי את השרשור אתמול עוד לפני שנכנסתי לפה, ואח"כ קראתי פה ולא הגבתי, וחשבתי על זה הרבה גם אתמול וגם היום. רק בתור הקדמה - אני אישה "ששוקלת 80-90 ק"ג ואפילו יותר" וזה כ30 ק"ג יותר ממה ששקלתי לפני ההריון, לפני שנתיים, ואני מרגישה חרא עם עצמי, באמת, גם בלי לחשוב מה אחרים חושבים עלי. וגם אני שואלת את עצמי "איך לעזאזל הגעתי למצב הזה?" כשאני עושה הליכות אני לובשת טייטס וחולצה שלפעמים נצמדת לי, ואני הולכת, רחמנא ליצלן, ברחוב, ולא בחדר כושר, ווממש לא מעניין אותי מה אנשים חושבים עלי. אני רואה בחורות שלבושות הרבה יותר "גרוע" ממני (זה בעיני המתבונן) ומציינת לעצמי שלא הייתי מתלבשת ככה - ולא הייתי רוצה שלירי תתלבש ככה - אבל לא יותר מזה. מצער אותי לדעת שחלק גדול מהאוכלוסיה בארץ ובעולם הם קורבנות אופנה, ששופכים הון כסף על הבגדים הכי נחשבים (גם אם זו גופייה של פוקס שרואים על כל בחורה שלישית ברחוב), אבל כולנו לוקחים חלק במשחק הזה - מי פחות ומי יותר. אני לא מחליפה מלתחה כל עונה, רק מחזקת את אוכלוסיית הארון בכמה שחקני חיזוק, אבל ללירי אני קונה ה-מ-ו-ן בגדים ונהנית מזה מאוד. לי, למשל, נורא חשוב שהבגדים יתאימו מבחינת צבעים גם לגרביים ולתיק, ולא אכפת לי אם הם לא הכי הכי באופנה. אני נהנית לקנות בגדים, אפילו עכשיו כשאני במידה גדולה, כי אני כן רוצה להראות טוב ככל שאפשר. בעיני להראות טוב ככל האפשר זה לקנות מכנס קצת לוחץ שיכניס את הבטן וחולצה רחבה, ובעיני אחרת ששוקלת כמוני ויש לה אותו מבנה גוף להראות טוב זה ללבוש חצאית מיני וחולצת בטן. שיהיה לה לבריאות, מי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול בהחלט לחשוב שהיא נראית מגוחך, מגעיל וכו', אבל אם הוא ישפוט אותה לפי זה - או ישפוט אותי שאני נראית כמו סבתא באוהל ולכן לא כדאי לטרוח להכיר אותי, להתייחס אלי בצורה נאותה וכד' - אז הבעיה היא לחלוטין שלו, והוא כנראה - אדיוט!לחלוטין! בתור שמנה שלא מרוצה בכלל מהמצב (רזה לשעבר) אני לא מרשה לעצמי הרבה דברים... לא הולכת בקיץ עם מכנס קצר יותר מ7/8, כל השמלות הקיציות הנחמדות שלי לא יצאו מהארון כבר שנים, אני לא לוקחת את הבת שלי לבריכה, ואם אני לוקחת אותה לים אני מקפלת את ה7/8 וטובלת קצת את הרגליים ולא ממש נהנית, כי אפילו עם הבגד ים ההיפופוטמי שלי (זה עם החצאית...) אני מרגישה חשופה מדי. אני מתביישת להסתובב בעיר שנולדתי וגדלתי בה וההורים שלי חיים בה, כי אני חוששת להכיר אנשים מהעבר שירחמו עלי או ילעגו לי, אני מרגישה שכשאני אוכלת בחוץ מסתכלים עלי(פעם כשהזמנתי אוכל אמר לי אדם מבוגר"בשביל מה את צריכה את הצ'יפס הזה?")(ובמפגשים משפחתיים תמיד מעירים לי שאני מוזנחת וכמה השמנתי ולמה אני לא עושה משהו עם עצמי). אני מרגישה רגשות אשם כלפי בעלי, שהתחתן עם בחורה במידה 36-38 וחי עם אישה במידה 46. ולמרות כל זה - אני מרשה לעצמי להנות מהחיים. אני יודעת שאני שווה יותר ממה שאני נראית, ולמרות שזה די מבאס להסתכל במראה - אני תמיד מחייכת אל עצמי! אני משתדלת להשלים עם המצב. האמת שאני לא באמת מתרגשת מדבריו של האדיוט הזה. כי הוא לחלוטין אדיוט, ולהיות טיפש ואדיוט זה הרבה יותר גרוע בעיני מלהיות שמן. אני פשוט יודעת שהבעיה האמיתי היא שגם אנשים אחרים, משכילים, אינטיליגנטיים, נותנים לרושם הראשוני להשפיע עליהם יתר מדי, ולאופנה או לדרך בה אנשים מתלבשים להשפיע עליהם יותר מדי.(עבדה איתי אישה מבוגרת ששנאה לעזור ללקוחות השמנות, הן תמיד הגעילו אותה, היא ארמה שהן דוחות ומסריחות, ולהזכירכן - מדובר בחנות "שילב"..." טוב, נסחפתי, אבל אני לא בטוחה שהצלחתי להעביר את המסר כולו. האדם הוא *לא* מה שהוא לובש, הבגד *לא* עושה את האדם, במיוחד לא בתקופה הזו שבה אנחנו חיים שיש כזו פתיחות - והיא מבורכת בעיני - אכל אחד הטוב בעיניו יעשה!

אבל אלה הבגדים הכי נוחים להתעמלות

ומה שמחרפן אותי זה שאפילו שאני יודעת את זה היטב עדיין כשהתעמלתי תמיד הגעתי עם מכנסיים ארוכים מתרחבים וחולצה מתנפנפת. וזה לא נוח. והבגדים הייעודיים להתעמלות, שתמיד יהיו צמודים, הם מבדים עם מקדם נידוף גבוה לזיעה (או איך שקוראים לזה) ומתוכננים כך שלא יגבילו שום תנועה. ובכל זאת
וחוץ מזה, להרבה שמנות הכי מחמיא בגדים קצת צמודים יותר. לא מדברת על צמודי צמיגים, אבל אין לי ספק שאהלי שמנות הם הבגדים הכי פחות מחמיאים למלאות.

חושחושה

New member
../images/Emo46.gifהוא אדיוט!אני שונאת אנשים כאלה!

וכמובן שאני מגיבה מתוך ה"מעטפת הגדולה" שלי, אבל........אם לצידי היה כזה בן אדם, אני יודעת שהייתי נראית אחרת! אתן מזדעזעות מהמזוכיזים שלי, נכון?

זה מה שאת חושבת עכשיו

מכירה מישהי עם בעל שנגעל ממנה כשהיא משמינה ועושה לה טרור לרזות. לה (וגם לי) זה עושה בעיקר לבכות. הוא חושב שהוא מעודד אותה לעשות צעדים להרזיה אבל בעצם הוא רק מוסיף לה עוד דיכאון ורגשי נחיתות.

בגלל טפשים כאלה-

אני לא הולכת לחדר כושר ולבריכה. הדימוי גוף שלי זוועתי, אני לא אוהבת את איך שאני נראית (אני היום עובדת על זה) אני יודעת שחלק מהדפיקות היא שלי.... ואני לא צריכה לשים על אנשים כאלה..., אבל עוד לא השתחררתי!

בלינקה

New member
לא קראתי את מה שהוא כתב

אבל כן קראתי את כל מה שאתן כתבתן. אני שמנה. לא מאד, אבל שמנה. ותמיד הייתי כזאת (אם כי כשאני מסתכלת היום על תמונות מפעם, 15-20 ק"ג פחות מהיום, אני לא מבינה איך חשבתי על עצמי שאני שמנה). ושנים, ממש ממש שנים הרגשתי נורא עם זה. לא לבשתי בגד ים, הלכתי רק עם בגדים רחבים, הצנעתי את עצמי. רק כשגדלתי קצת והכרתי מישהו שסיפר לי כמה אני סקסית, וכמה חבל שאני מחביאה את הגוף שלי (וסיפר את זה שוב ושוב ושוב וגם לא התבייש להדגים
) התחלתי לתפוס את עצמי אחרת. וזה לא יאמן עד כמה התפיסה שלי את עצמי שינתה אותי. פתחה אותי. שינתה את סגנון הלבוש שלי. הפסקתי, למשל, ללבוש רק שחור וחום ובורדו וירוק כהה. התחלתי ללבוש אדום, וכתום וורוד ותכלת. וצמוד וקצר. והרגשתי מעולה. אני בטוחה (מה זה בטוחה, יודעת בבטחון מלא כי נשמות טובות אמרו לי) שיש אנשים שחשבו שאני "שמנה שהולכת עם בגדים לא מחמיאים". בעיקר גברים צעירים, אגב. אבל אתן יודעות מה? אני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי. הרגשתי בפעם הראשונה מזה המון המון שנים יפה ומושכת, וחייכתי, ופלירטטתי. אז כל מי שלא מוצא חן בעיניו איך שאני מתלבשת יכול לקפוץ לי. הבגדים שלי עושים לי טוב, ולכן עושים טוב גם ליקרים לי, ומי שזה לא עושה לו טוב, מוזמן להסתכל לכיוון אחר.

זה בדיוק מה שכתבתי למעלה

(בתפוז הכועס) כי אני באמת חושבת שזה בה מפנים. היופי, הזהר, ההרגשה הטובה וההשפעה על הסביבה.

למעלה