הוא בגד בי

Berethor

New member
בקטע הזה עדיף להיות כמו איראן

אני אומנם לא תומך ביותר מדי איסורים אבל גם לא בהתנהגות מתהוללת.

לדעתי, אם אני לא יכולה לתת אמון

בבן זוג שלי בלי לסגור לו את הפייסבוק ולהרחיק אותו ככל האפשר מנשים אחרות -
אז מערכת היחסים הזו לא שווה כלום בעיני.

אני מאמינה בלעבוד על מערכת היחסים, לדאוג ששני הצדדים מסופקים ממנה, כך שלאף אחד אין מה לחפש בחוץ. לא לנסות להתעלם מזה שיש "בחוץ".

Berethor

New member
מישהו אמר שאסור לו להיות בסביבת נשים אחרות?

אבל יש הבדל בין לשוחח עם נשים אחרות או להיות ידיד שלהן לבין להשתכר לידן ואז להתנשק איתן(בתירוץ שהייתה שיכור), זה חוצה כל גבול. בנוסף לא כל בגידה קוראת בגלל שהזוגיות גרועה, יש אנשים שבוגדים גם שיש להם זוגיות מספקת, זה פשוט אנשים שלא יודעים שובע מה שנקרא, שזה מסוג הבוגדים הכי גרועים. בהתחשב בכך שהיא מתארת תקשר שלה שיש בו הרבה אהבה כביכול אני מתאר לעצמי שמדובר פה בבגידה מהסוג הזה, מהסוג הגרוע ביותר, ולא בבגידה שנבעה מקשר רע.

אין לבגידה סוגים; לא טוב ולא רע ולא הכי גרוע

בגידה זו בגידה, וכל אחד ישים את הגבול במקום אחר, אבל זה עיניין מאוד אישי ותחושתי.

אם במשך שנתיים הקשר התנהל מדהים (לדברי הכותבת) ולא היו שום בעיות אמון או נאמנות,
אז בעיניי זו סתם פאדיחה.
בנאדם שלא יודע שובע, כמו שאתה אומר, היה מתחיל לבגוד מההתחלה ובטח היה מספיק מיומן לא לעשות את זה כשחברה שלו בחדר ליד.

Berethor

New member
את סותרת את עצמך

מצד אחד אומרת אין דרגות חומרה ומצד שני טוענת שבגלל שזה קרה "בשגגה" אז זה פחות חמור, "פדיחה". פדיחה או לא עצם זה שהוא התנשק עם מישהי אחרת זה בגידה, על פי כללי הזוגיות הסטנדרטית. בכל מקרה אני מאמין שכן יש רמות חומרה שונות לבגידה, בהתחשב בנסיבות, עם זאת שבגידה היא בגידה בכל מקרה.

לא הבנת.

אני לא אומרת שזה פחות חמור.
אני אומרת שאת הסיטואציה הספציפית הזאת אני לא מגדירה כבגידה. נקודה.

לקבוע דרגות חומרה לבגידה?
מה המטרה של זה? להתפלסף על גבי הפורום?
בסופו של דבר אם אתה חווה את זה, מהצד הנבגד או הבוגד, אתה לא תשב לנתח ולקבוע אם זה 4 בסולם ריכטר או 25 מעלות צלזיוס.
השאלות הנכונות הן למה זה קרה והאם אנחנו כזוג יכולים ורוצים להתגבר על זה.

דוזן

New member
השנקל שלי

לא מסתובבת פה בדרך כלל אבל נתקלתי עקב שיטוטים חסרי תוחלת במקום לסדר את הבית...............

אני חושבת
שהוא עשה מעשה מאוד לא בסדר, מכוער, מבזה, מגעיל. משפיל.
הוא השתמש בתירוץ העלוב של "הייתי שיכור" [נו באמת.]
באמת נותן לך את כל הסיבות לבעוט לו בתחת לאלף עזאזל
אבל יודעת מה?

את אוהבת אותו. ואת יודעת, מרגישה שהוא אוהב אותך. את מתארת את הזוגיות שלכם בת השנתיים [כמעט] כ"מדהימה".
ומנגד עומדת איזו בחורה קנאית, אומללה שחיפשה בנרות להרוס לכם. היא הובילה אותו בדיוק לשם. סליחה שאני ממעיטה בערך האינטלגנציה שלו אבל כנראה שהיא היתה יותר חכמה ממנו.
אמנם התירוץ של האלכוהול הוא די מפגר, אבל כולנו היינו שיכורים איזה פעם פעמיים בחיים ועשינו דברים מטופשים ואפילו מטופשים מאוד. והאשמה שהוא מרגיש, אני לא חושבת שהיא מזויפת. הוא מיד הבין שהוא עשה טעות. טעויות קורות, אנחנו רק בני אדם. אין לו הרי רגש אליה ולכן מה שהיה-היה.

קיצר,
דפדפי הלאה. היה לך טוב איתו עד עכשיו? יהיה לך טוב גם הלאה. שזה לא ישנה לך דבר. אל תזכרי לו, אל תנטרי לו, אל תאכלי לו על זה ת'לב. דפדפי הלאה, הכי בריא לשניכם. הוא את הלקח שלו לומד ברגעים אלה ממש. ותדאגי שהפוסטמה הזו לא תתקרב אליכם יותר. תבהירי לה את זה חגיגית.

המשך זוגיות נפלאה....

בדיוק!

הוא עשה טעות גדולה. אבל גם מאוד אנושית. והוא מבין ולא מחפש תירוצים.

תהיי קצת יותר חכמה מהפוסטמה שחיה באופרת סבון ותסלחי לו.

וכמו הכותבת מעליי, אני חושבת שאם את מחליטה להמשיך ביחסים את צריכה להיות שלמה עם זה ולא להזכיר לו את המקרה הזה בכל הזדמנות..

hidden message

New member
היא הובילה אותו?

מה, בכוח?
כלום לא נכפה עליו. זה לא כיאלו היה מוטל על הרצפה חסר הכרה והיא באה וקפצה עליו. די להוריד ממנו את האחראיות ולהפיל את הכל עליה!

Danab220

New member
להיפך

היא לא חייבת לי כלום. היא כן הובילה לזה אבל הוא זרם עם זה.
הוא זה שאני כועסת עליו....

חלק יגידו שתסלחי וחלק שלא

עליי זה לא מקובל ובן זוגי ואני מודעים לזה היטב שמקרה כזה הוא הודעה על פרידה.
התירוץ של השתייה בכלל מקומם אותי.

אתם בני 20, הייתי חותכת. אם נועדתם להיות ביחד, שיחזור בוגר בעוד 3 שנים..

AlabamaW0rley

New member
יש חלק אופטימי במה שאת כותבת.

שמעי, אני יודעת שקשה לראות כרגע איפה האופטימיות, אבל הנה מה שמשתקף לי מדברייך: הכעס שלך הוא על אובדן הכבוד ועל "נצחון" של אותה בחורה, אבל לא על אובדן האינטימיות. זה אומר שבמשבר הזה את עדיין בטוחה ברגשות שלו אלייך ובאינטימיות שלכם. אותה בחורה לא עירערה את הדברים האלה. הבחור עדיין שלך. מה שכן נפגע כאן זה האגו שלך, וזה מובן בהחלט. את כועסת כי הוא נתן לה "להשפיל" אותך בקלות, שזה בהחלט היתה מעידה רצינית מצידו, אבל הבסיס המשותף שלכם עדיין שם. זה, להבדיל מבגידות שבאות כאשר נוצרים סדקים בזוגיות, בגידות כאלה שיש בהן רגשות ואינטימיות, בגידות מהסוג הבאמת הרסני.
יש מצב שיהיה לך צורך לנקום או לפגוע בצורה כלשהי באותה בחורה. אבל למען האמת, הפגיעה הכי גדולה בה תהיה אם היא תגלה שכל הטריקים הנלוזים שלה לא הצליחו לפרק לכם את הזוגיות. בכל אופן, נקמה זה לא משהו שאמור להניע אותך.
תני לעצמך לכעוס. זה מובן. אבל לא הכל אבוד. לא כל בגידה שקולה לכל בגידה אחרת. נראה לי שבמקרה שלכם יש צ'אנס.

Berethor

New member
אופטימי, לא בטוח

דווקא בגידה שבאה משום מקום היא הכי לא בסדר, אף יותר לא בסדר מבגידה כתוצאה מזוגיות בעייתית לדעתי.

AlabamaW0rley

New member
לא אמרתי מה בסדר ומה לא

אמרתי באילו מקרים ניתן להציל את הזוגיות אחרי פרידה

Mor L

New member
אני הייתי בצד השני

אני הייתי זו שהשתכרה ונישקתי ידיד שלי בסילבסטר שהתחיל איתי כבר לפני זה והיה מעוניין בי מאוד
גם אני התפתיתי כי למרות שהייתי בתחילתה של זוגיות מטורפת מאהבה עדיין הקסים לי שהוא חיזר אחריי בכל זאת
שנייה אחרי שנתתי לו נשיקה כשאני שיכורה התחרטתי רצח וסיפרתי לו כשאני בוכה והוא סלח לי על הכל ולא דיבר על זה יותר אף פעם
אמרתי לו שבמקומו הייתי הורגת אותי והוא אמר שהוא לא בן אדם כזה וזה האופי שלו לסלוח
כיום אנחנו כבר שנה וחודש ביחד ואני יודעת שאני בחיים לא אתקרב לאף בחור בחיים כשאני שיכורה
הוא הדבר הכי יקר לי בעולם ואני לא מוכנה לאבד אותו

הוא אוהב אותך והוא מצטער
הוא לא משקר לך שהוא מתנצל
באמת באמת אכפת לו ממך והוא עכשיו יודע לעולם לא לטעות ככה
אל תהרסי את הכל רק בגלל שרמוטה אחת
היא אפילו לא אוהבת אותו אלא סתם רצתה לפגוע בשניכם
תסלחי לו כי אם הוא רץ לספר לך סימן שבאמת הוא הבין שהוא טעה ולא מוכן לאבד אותך

למעלה