הוא בגד בי

אייבורי

New member
דרמה מותק יקרה קווין

אנחנו באמת לא חבר שלך, אנחנו לא מתרגשים מהדרמה

ובסופו של דבר, את תחליטי להמשיך או לא (לדעתי החלטת ואת מתבאסת מההחלטה)

אבל אין ספק, את צריכה לאכול לו את המוח על החרפה.

נ.ב.
אני הייתי מציע לבדוק את מערכת היחסים שלכם קצת יותר ברצינות.
כי כל הזוגות שאני מכיר, זה לא קורה אצלהם.

Danab220

New member
אני לא רואה את זה כדרמה..

מצטערת, לא מבינה מה אתה רוצה. ולא... לא החלטתי מה לעשות עדיין, אני מתבאסת מהמצב. מהחחלטה שלי לא אתבאס כי כשאחליט אהיה בטוחה בהחלטה שלי .

אייבורי

New member
ברור

אנסה להסביר בסבלנות.
א. החלטת להשאר עם McDreamy למרות הפשלאה הגדולה.

ב. הבעיה נולדה כי הזוגיות שלכם לא מושלמת כמו שאת חושבת.

ג. במקום להתמודד עם הקרקע הלא מושלמת שלכם, את בוחרת לעשות
דרמה גדולה כאילו להשאר עם מר בחור בלי דרמה זה פחיתות כבוד.

ד. הוא כלכך הולך לשלם על זה בעשור הקרוב של חייו, שיהיה חכם מצידו להפרד ממך כבר עכשיו

Danab220

New member
אתה טועה... כנראה לא קלטת אותי עד הסוף כמו שאתה חושב

Berethor

New member
לדעתי זה טוב שהיית בסביבה

ככה תפסת אותו על חם וגם לכי תדעי אם זה היה יותר גרוע אלו לא היית בסביבה.

גם אני לא מאמינה שזאת הכותרת

של מה שאת כותבת עכשיו.

קרה, קורה, מעליב, פוגע, מעצבן, מתסכל... אבל זה הכל.
לקרוא לזה בגידה...? לא יודעת.

לפרק בשביל זה מערכת יחסים של שנתיים?

KhaIeesi

New member
לפי דעתי?

ודעתי לא באמת שווה משהו כי את נמצאת בקשר הזה ואת היחידה שיכולהל הגיד מההיכרות שלך איתו אם שווה להציל אותו.

אני לא חושבת ש"פעם בוגד תמיד בוגד" זה תמיד נכון. יש שיכור, ויש שיכווררררר. אני לא חושבת שאת צריכהל קבל את זה בהבנה בכלל, וזכותך המלאה לעשות לו על זה סרטים חודש מהיום. אבל, לא שווה לזרוק את זה לפח. תדרשי ממנו שלא יהיה בקשר עם אותה אחת בכלל ואם תתפסי אותו איתה אז שיאמר לך "ביי ביי".

ואת יודעת מה? אולי עדיף לעשות את הטעות הזאת, כי עכשיו הוא עלול להפסיד אותך, הוא יודע מה הוא עשה, והוא לא ייעז לחזור על זה שוב. EVER.

המצב של סופר קשה, ואת היחידה שבאמת יכולה להחליט מהל עשות במצב. אם הקשר ביניכם באמת כזה טוב.. חבל :\ פשוט חבל...

NEO83

New member

Another Girl

New member
הדעה שלי בנושא השתנתה דרסטית

לפני ואחרי קריאת התגובה הראשונה שלך. נכון שאלכוהול הוא לא באמת תירוץ, אבל לפי איך שתיארת את זה בפעם הראשונה - היה נדמה שהוא הופתע מהמהלך הזה לגמרי וזרם איתו מתוך אינסטינקט. אבל מהתגובה הזו שלך עולה תמונה אחרת , ואני מצטטת - "היא נישקה אותו בשפתיים נשיקה קטנה, אמרה לו 'בוא לחדר' והוא הלך אחריה". לדעתי הפרט הזה משנה את התמונה לגמרי. משתמע שבהחלט הייתה שם סוג של הצהרת כוונות מצידה והבנה (גם אם שיכורה) של מה שעתיד לקרות מהצד שלו.

"הייתי שיכור?" אל תוריד 12 שוטים בסביבה נפיצה כזו שבה העניינים יכולים לצאת משליטה. "יוצא מהחדר בהיסטריה"? מצטערת, לא קונה את זה. הוא ידע עם מי יש לו עסק, ובכלל, אין לו מה ללכת לבד לחדר אחר עם מישהי שעסוקה בשניכם באופן אובססיבי. יכול להיות בהחלט שרגע אחרי הוא קלט את המשמעות האמיתית של מה שהוא עשה, אבל אי אפשר להגיד שאותה בחורה הוליכה אותו שולל ושלטה לגמרי במהלך העניינים. האחריות לעניין הזה היא שלו, וכל ניסיון להקטין אותו באמירות כמו "היא יזמה את זה", "היא חיפשה את זה", "היא רצתה לפגוע בי" היא מוטעית. ואולי צריך לבדוק אם יש שם משהו אצלו בהקשר שלה בכל זאת.

אחרי הבנה של הנ"ל, את צריכה להחליט מה את עושה עם זה. מבחינתי זו בגידה, ואני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לחיות עם זה. אבל מהצד אני יכולה להגיד שמערכת יחסים טובה כמו שאת מתארת אכן לא הולכת ברגל, ושווה לחשוב על זה הרבה לפני קבלת החלטה. מה שכן, אם את מחליטה לסלוח - אז לסלוח באמת ולא לחפור ולדוש בזה, אחרת זה ייהרס ממילא.

וכמו שכבר נאמר פה, ועל אף שאפשר לקשר את זה לגיל - מפלס הדרמה של שניכם בהחלט גבוה מדי. יעשה לכם טוב להוריד אותו (והרבה).

Danab220

New member
אנחנו הזוג הכי לא דרמטי בעולם

מאיפה הסקתם את זה אלוהים יודע.
בכל אופן אני מודעת לכמות הפעמים שהוא יכל להסתובב וללכת. וכאן ההתלבטות שלי....
לא עוזר לי שאומרים שאני דרמטית שהופכת זבוב לפיל כי מבחינתי זו בגידה באמון.... וכן מבחינתי זה קשה לסלוח ואין לי מושג מה לעשות. בגלל זה אני מתייעצת איתכם.....

Another Girl

New member
את דעתי כבר אמרתי לך

זה המצב הנתון, וזה מה שיש. אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך - בסופו של דבר זה הקשר שלכם ועם ההשלכות שניכם תצטרכו לחיות.

לגבי הדרמטיות - זה פשוט זועק מהכתיבה שלך והצורה בה את מתנסחת. לגביו זה משתמע מהתיאור שלך את התגובה שלו (שאולי מוטה בגלל הניסוחים שלך - אי אפשר לדעת).

Another Girl

New member
אגב

בשום שלב לא אמרתי שאת הופכת זבוב לפיל. נהפוך הוא, אמרתי שמבחינתי זו בגידה. אבל אובר דרמה גורמת לך להתעסק בכל המסביב ובאופן כללי מוציאה דברים מפרופורציה, במקום לחשוב פרקטית. וזה לדעתי מה שאת צריכה להתמקד בו כרגע.

Berethor

New member
את לא דרמטית

יותר גרוע מזה רק אם היה גם שוכב איתה, אבל גם נשיקה היא בגידה לכל דבר, להתנשק הוא אמור רק איתך בת הזוג שלו ולא עם אחרות. בנוסף אולי הנשיקה של הבחורה לא הייתה בשליטתו, אם הוא רצה אבל לא הספיק למנוע אותה, אבל זה שהוא הלך אחריה וזה שהוא נישק אותה בחזרה זה לגמרי היה בשליטתו. חוץ מזה הטענה שהוא איבד שליטה לא ממש טובה, כי אם בנוסף להיותו בוגד הוא גם אוהב להשתכר ומאבד שליטה בקלות, זה רק עוד דברים שליליים לרשימה לדעתי.

קטניפ

New member
אם זו התחושה שלך

וזו תחושה לגיטימית לחלוטין - מוטב לך שלא תמשיכי איתו

השם שלך כתוב

תחת הגדרת המילה "היסטריה" במילון.

הוא שתה המון, עשה שטות, יצא לו באמת מעוות
אבל את אוהבת אותו והוא ישר רץ לספר לך.
מה עושים?
משתדלים להדחיק את האיכסה ומתקדמים.

Danab220

New member
כתבתי פה כדי להתייעץ ולפרוק

אם הייתם מכירים אותי, בחיים לא הייתם קוראים לי דרמטית וזה מתסכל. אני רוצה ייעוץ מאנשים שלא מכירים אותו ... לא כתבתי פה כדי להינזף על התגובה שלי לעניין אף אחד לא במצבי כרגע כדי להבין אותה

לא נוזפים בך, דנה,

רק מנסים להחזיר אותך לפרופורציות, כי נראה שהאירוע הזה טלטל אותך ואת קצת היסטרית.

בעיני, מה שקרה שם הוא טמטום. טמטום מעליב ומשפיל, אבל טמטום נטו.
אם את לא מוכנה להמשיך מערכת יחסים עם מטומטם - זה מובן להחלוטין,
אבל אל תאכלי סרט על בגידה. כי זה לא.

למעלה