הדעה שלי בנושא השתנתה דרסטית
לפני ואחרי קריאת
התגובה הראשונה שלך. נכון שאלכוהול הוא לא באמת תירוץ, אבל לפי איך שתיארת את זה בפעם הראשונה - היה נדמה שהוא הופתע מהמהלך הזה לגמרי וזרם איתו מתוך אינסטינקט. אבל מהתגובה הזו שלך עולה תמונה אחרת , ואני מצטטת - "היא נישקה אותו בשפתיים נשיקה קטנה, אמרה לו 'בוא לחדר' והוא הלך אחריה". לדעתי הפרט הזה משנה את התמונה לגמרי. משתמע שבהחלט הייתה שם סוג של הצהרת כוונות מצידה והבנה (גם אם שיכורה) של מה שעתיד לקרות מהצד שלו.
"הייתי שיכור?" אל תוריד 12 שוטים בסביבה נפיצה כזו שבה העניינים יכולים לצאת משליטה. "יוצא מהחדר בהיסטריה"? מצטערת, לא קונה את זה. הוא ידע עם מי יש לו עסק, ובכלל, אין לו מה ללכת לבד לחדר אחר עם מישהי שעסוקה בשניכם באופן אובססיבי. יכול להיות בהחלט שרגע אחרי הוא קלט את המשמעות האמיתית של מה שהוא עשה, אבל אי אפשר להגיד שאותה בחורה הוליכה אותו שולל ושלטה לגמרי במהלך העניינים. האחריות לעניין הזה היא שלו, וכל ניסיון להקטין אותו באמירות כמו "היא יזמה את זה", "היא חיפשה את זה", "היא רצתה לפגוע בי" היא מוטעית. ואולי צריך לבדוק אם יש שם משהו אצלו בהקשר שלה בכל זאת.
אחרי הבנה של הנ"ל, את צריכה להחליט מה את עושה עם זה. מבחינתי זו בגידה, ואני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לחיות עם זה. אבל מהצד אני יכולה להגיד שמערכת יחסים טובה כמו שאת מתארת אכן לא הולכת ברגל, ושווה לחשוב על זה הרבה לפני קבלת החלטה. מה שכן, אם את מחליטה לסלוח - אז לסלוח באמת ולא לחפור ולדוש בזה, אחרת זה ייהרס ממילא.
וכמו שכבר נאמר פה, ועל אף שאפשר לקשר את זה לגיל - מפלס הדרמה של שניכם בהחלט גבוה מדי. יעשה לכם טוב להוריד אותו (והרבה).