הוא הא מה קרה?????

edlessme

New member
מציץ מאחורי הקופסא וצועק

"אחת שתיים שלוש דיתוש!!!"

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif

אני מצפה לראות את זה!

בקשר למה ששאלת...

אז אולי בקוראיה עדיין חוגגים את זה אבל אצלנו לפחות כבר לא... אבל צחקנו על זה בשיעור... אפילו יום חופש לא קיבלנו! ובטח שהבנות הכי טובות! זה מה שאני תמיד טוענת... חח ואני מפחדת לדמיין את התמונה עם חוטיני.. אאאאאיייייממממלללללללההההההההההההההה!!!!!

edlessme

New member
אנשים תמיד מפחדים ממה שהם לא

מבינים.. חומד... אני בחוטיני.. זה.. זה.. זה פשוט מדהים.. כאילו.. אין מילים לתאר את זה.. זה חתיכת יצירת אומנות.. אני חושב שבימי יוון הם היו מחפשים אנשים כמוני בשביל שיסתובבו להם בחוטיני ברחובות... את זוכרת שהיה את השחקן כדורגל ההוא של הפועל חיפה הקרואטי שאמרו שהוא יעלה בחוטיני? אז.. הציעו לי להחליף אותו.. כי.. פשוט.. אני בחוטיני חומד... זה כל כך... לא יאמן.. זה כל כך... אוף.. אני לא חושב שאני יכול להסביר לך... תביני.. אני בחוטיני.. זה... זה... אוף... ... זה פשוט... כל... כל כךךךךךך... מגעיל!!! איכסה? מה אני? אישה??? מה פתאום אני אלבש חוטיני? מספיק הבוקסרים נכנסים לי לתחת אני מתפטל כמו נחש... אני צריך תחתון שלם??? מה את דפוקה???

שוב שני דברים....

1) אתה מנסה לרמוז שאני לא מבינה מה זה ה-1 במאי? כי לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.. (לא בנימה תוקפנית...) 2) ג'יאובני רוסו... לפני כמה זמן זה היה? בערך 4 שנים! שהוא עוד היה בהפועל חיפה... והם זכו באליפות... ואני אומרת שפשוט צריך לשלוח מישהו שיחליף את כל הבוקסים (או מה שזה לא יהיה... אני לא נכנסת בינך לבין עצמך... (אההם סכיזופרניה אההם) לחוטיני.. ועוד מנומרים ואז תראה איזה סבל אישה צריכה לעבור עם הפריט השטני והכל כך לא נוח הזה! ועוד נראה אותך מסתדר עם טמפונים... אוי חמוד יש לך מזל שאתה לא אישה....

edlessme

New member
שוב את לא מוכיחה את מה שאמרתי

על נשים: 1) ממש לא.. 2) איך את יודעת שאני לא מסתדר עם טמפונים? דווקא חלק מהחברים הכי טובים שלי הם טמפונים... ואוף, אתן תמיד אומרות שיש לנו מזל שאנחנו לא אישה... את חושבת שלהיות גבר זה קל?????? עם הקריזות הבילתי ניגמרות בתקופות האלה בחודש? עם המניפולציות? והאי החלטיות? ועם הצורך העז להבעיט אותנו עם קשרים מחייבים (כן, אני גאה להגיד שלאחרונה... מאוד.. אבל מאווווד למרבה הפתעתי... גיליתי שאני קצת מפחד ממחויבות! הידד!) ? ועם התלונות הבלתי פוסקות? ועם ה..צרכים הבילתי ניתנים לסיפוק שלכן? וכוסאמק... את יודעת כמה זה קשה להעמיד פנים שנאדים זה דבר מצחיק?

טוב אז...

1) אולי תסביר את עצמך...? 2) אני דיברתי רק מהבחינה הפיזית.. תחשוב מה זה לנסות לבנות קשר עם מישהו שהתבגרות המנטלית שלו נעצרה בגיל 12! וחוצמזה הקטע הזה של להיראות קולים.. לא ממש עובד! חוצמזה יצא פעם שאיזה ערס בא אלייך ושאל אותך: אבא ש'ך גנן? אני מניחה שלא וגם לא מאחלת לך... למה להעמיד פנים שזה מצחיק... זה לא ממש...

edlessme

New member
1) אמממ.. איבדתי.. אותנו...

2) תחשבי מה זה לבנים לנסות ליצור קשר עם מישהיא שחושבת שהיא בוגרת ונעליית ממנו ושהיא עברה טלאות אינספור לעומתו!!! איזה קטע של להיראות קול? דווקא אם אני רוצה להתחיל עם מישהיא... אז.. אני.. לא עושה את זה.. כי בינתיים בנות התחילו איתי די הרבה... אז.. אני לא צריך.. אבל.. אם.. אני.. רוצה מישהיא. אז כבר יש לי שורה מוכנה מראש... והיא דווקא לא קולית. אלא דווקא רגישה ומחמיאה מאוד!!! לא.. אבל יצא לך פעם שאערס הרביץ לך בגלל שהוא לא ממש מת עלייך ואיך שאת ניראית או אורך השיער שלך??

1) גם אני...

2) מישהו פה מנסה לצאת כלי ולתגאות במסעות הכיבושים שלו... וזאת לא אני... מה השורה? (אם יורשה לי לשאול כמובן...) ומה רע באורך השיער שלך? חוצמזה יש לי כמה "ערסים" בכיתה שלי שאני מתה עליהם! מתוקים.. אבל בוא לא ניכנס לזה.. רוב הזמן אני שונאת ערסים...

edlessme

New member
1) אז עזבי את האחד הזה...

2) דווקא ממש לא... ודווקא עוד לא "כבשתי" מימיי.. (איזה שם מטופש לזה..) אלא אם כן... תלוי איך את מגדירה כיבוש.. לא משנה.. אל תשאלי.. בכל אופן!!! מה רע באורך שיער שלי? זה שאערסים (והאח הקטן שלי) חושבים שזה מצביע על זה שאני נשי ורכרוכי.. אבל לפעמים הם מגלים אחרת (
).. אבל האמת היא שאערסים.. יכולים ללכת לשני כיוונים.. ולפעמים הם חמודים.. אבל מציקים... ואני לא יכול להגיד לך את השורה...בסופו של דבר.. היא מקורית ושווה ביותר..

1) עזבתי...

2) לא שואלת! טוב אז נראה לי שהשורה אזאת תלך איתך לקבר..טפו טפו ...
שיער ארוך? זה לא מצביע על זה שאתה נשי ורכרוכי.. והייתי רוצה לדעת... או שבעצם לא... למה אתה חושב שערסים הם חמודים..?!

edlessme

New member
1)טוב...

2)כן הא... ראסמי תלך איתי לקבר... אבל זה בגלל שנשים מתחילות איתי בובה.. לא אני איתן... אני יודע שזה לא מצביע על זה.. אבל מה לעשות.. יש אנשים שחושבים שזה כן... כי הם משעשעים כאלה.. וחלקם גם דיי צפויים.. וחלקם גם דיי מצחיקים... ומה גם שהם אנשים שקל להיסתדר איתם כי אתה תמיד יכול לדעת מה הדבר הנכון או החכם להגיד...אלא אם כן הם בקטע של לכסח מישהוא... ואז זה מה לא להגיד... אבל בכל אופן.. כן... הם יכולים להיות דיי בסדר אם הם רוצים...

!) סתם כי אין לי כח לכתוב נושא....

אוהו! סטאד! (גם מילה נרדפת לבוץ'.. אם אתה יודע למה אני מתכוונת...
) וזה לא ממש מצביע... אלא אם כן... טוב זה תלוי בבן אדם..... וכן... אבל גם.. כנ"ל.. תלוי בבן אדם...

edlessme

New member
1) תכלס את יכולת פשוט לכתוב "נושא"

אם אני כזה סטאד... אז.. למה אין לי חברה קבועה!! אוף... ואגב, לדעת אחי זה מאוד מצביע!! והוא כל הזמן שואל אותי אם אני רוצה להיות בת בגלל השער... ואז אני מוריד נעל עקב ומרביץ לו איתה.. ואז.. הוא בוכה.. אז אני מנשק אותו ומנגב את הליפסטיק...

חחח

רוצה לגלות דברים חדשים..? נראה שאח שלך הוא בן 6 בערך... וסטאד.. זאת בחורה שנראת כמו גבר.. כמו בוץ' בערך.. אבל בצחוק! (אוח ריקי לייק והלקסיקון שלה.. משהו...!) חוצמזה מה אתה מתלונן הא?! בנות זה רק צרות..

edlessme

New member
בול! אח שלי באמת בן שש...

אני רואה את יש לך כוחות את.... למרות שאתרואה ריקי לייק... בנות זה לא רק צרות... בנות.. זה גם חום ואהבה.. וכיף... ו...גם.. צרות...

חום ואהבה?

טוב... נכון... משהו שאתה רוצה לחשוב? כנראה אתה מבין בנות... או סתם מתחבר לצד הנשי שלך..
וכן אני רואה ריקי לייק בלי בושה! והוא בן שש? בפוקס רציתי לכתוב שלוש עשרה אבל.. שינית...

edlessme

New member
חחח... מהזה מביייןןן...

איך אפשר.. אתן יצורים כל כך... בלעע! אבל.. כל כך.. יאייי... אוף איתכן...

למעלה