הוא הא מה קרה?????

אממממ

כל כך מה? חוצמזה רוב החברות שלי הן די ביצ'ות שזה מגיע לבנים.. כן וגם אני לפעמים ככה... אז זה שאולי יש כמה בנות שאתה מכיר שהן חמודות.. לא אומר שכולן ככה...

edlessme

New member
אין לי אשליות..

אני יודע שנשים יכולות להיות רעות... מאוד אפילו! אבל אני רע אליהן אפילו עוד יותר... אז.. זה מתאזן... חוצמזה... אני חושב שרוב הבנות שחושבות שהן ביצ'יות לא כאלה.. ואלה שכן.. טוב... זה רק בגלל שבנים לא מבינים שיש כאלה... אבל... טוב נו...

אז מה... פסיכולוגיה הפוכה?

אני מקווה שאתה לא מביא להן מכות!
ותאמין לי בנות רק משחקות אותה רעות אבל בנים... אין לכם לב! וטאקט...

edlessme

New member
וגם שכל לא תמיד בנימצא....

וכל מה שאנחנו עושים בא ממקום של חרמנות גרידא.. אז זה לא רוע.. ואני לא מביא להן מכות.. יש לי אנשים שיעשו את זה בשבילי...

ראש מאפיה... יפה...

התייאשת מהמין השני (והיפה..) ועברת לפשע..
וכן חרמנות זה מערך כל מה שיש לכם בראש... אבל לפעמים אתם אומרים דברים בלי טאקט שממש מעצבנים! (בכלליות..)

edlessme

New member
לא מאפיה...

מעדנייה... (חה חה חה.. חו חו חו.. כל כךךך מצחיק הא?) כן, זה דיי משעשע האמת.. כאילו.. לגברים בד"כ אין שמץ של טקט... אבל הנה סיפור על אחותי שמוכיח אחרת: ביומולדת שלי בכיתה.. אממממממ... ז'... היו בבית שלי חברים וזה.. וביניהן אחת מאוד מפותחת.. אפילו יחסית למישהיא בי'-יא'... אחותי ישבה לידה ופתאום, עוצרת, מסתכלת לה על החזה, ואומרת "יש לך ציצים ממש גדולים!"

פשוט מצחיק שחבל על הזמן...!

בדרך כלל הבנים הם אלו בלי הטאקט.. מה גם אחותך בת 6?
יש לי חברה שגם היא יכולה להגיד דבר כזה למישהי בלי קשר לחוסר טאקט.. היא פשוט כזאת...

edlessme

New member
זה כל כך מזכיר לי את יש לי יש לי...

אבל את בטח קטנה מידי בשביל לדעת מיזה מוהאהאהאהא (שידורים חוזרים לא נחשב...) אחותי בת 10.. אז היא הייתה קטנה יותר... בניגוד.. להיום... שהיא.. גדולה יותר... מסובך מאוד הא? המממ.. כן, גם אני יכול לעשות את זה לפעמים.. לא למישהיא שאני לא מכיר.. אבל כבר יצא לי כבר כמה פעמים שהחמאתי על דברים שלא מחמיאים לידידות שלי..

בואנה...

אתה רוצה שאני יביא לך מכות?! תפסיק לתפוס מעצמך גבר!
ונראה לי הסתבך קצת עם עצמך ... חוצמזה יצא לי כמה פעמים להגיע לשיחות מאוד מטומטמות עם ידידים שלי על ... טוב לא משנה זה ישמיע\יקרא בצורה דבילית...

טוב תראה...

שיחה כמו "למה נועד הרשת\תחתון בתוך הבגד ים של הבנים" באיזה דרך עוד אפשר לקרוא את זה? וידיד שלי הוא דביל לאללה אז יש לנו לפעמים שיחות שאפילו אני לא מבינה איך הגעתי אליהן...

למעלה