הוא הראה את התמונות שלנו לאשתו

הוא הראה את התמונות שלנו לאשתו../images/Emo186.gif

נו...את הסיפור שלי כבר מכירים כאן....אין לי כוח למחזר.. 4 שנים יחד ..בקיצור.ניפגשים כל יום כולל שבתות וחגים. המאהב החליט שהפכתי להיות אהבת חייו והאשה שאתה הוא רוצה לחיות.... יצאנו לנופש עם אחותי וחברים והבת שלו.....(נשבעת לכם לא רעיון שלי)בת 5שמכירה אותי ואת משפחתי מגיל שנה....רק שבגיל שנה היא לא דיברה ועכשיו כבר כן...מזמן היא סיפרה לאמא שלה ש"לאבא יש עוד אשה והוא אוהב אותה והוא יתחתן איתה" היה אחלה נופש כולנו נהננו והוא הביא מצלמה וצילם... אתמול הוא שלח לי את התמונות למייל.. וסיפר לי שהילדה הסבירה לאמא שלה מי זה מי בתמונות... שאלתי אותו? מה?הראת לאשתך את כל התמונות????גם שלנו???הוא ענה כן מה זה יעזור? במילא הילדה ספרה לה עלייך כבר מזמן.. אז מה היא אומרת?שאלתי? שאלה אם אני רוצה שהיא תיקח את הילדים ותעזוב.ענה לי.
ו..??? אמרתי לה שאין צורך שהיא תעזוב כי אני עוזב. מתי?? אמרתי לו רק שזה לא יקרה עכשיו.. כי אני לגמרי לא מוכנה עדיין...
לחזור להיות אשה של מישהו??? בררררר...

G Cat

New member
הבעיה שלי עם גברים כאלו

זה שאם הוא מתייחס ככה לאישתו, אם ילדיו, אז יום אחד כשהיא לא תהיה שם הוא ישאר הוא יתייחס דומה גם אלייך כנראה. מצטערת, הזלזול שלו ברגשות של אישתו והילדה מגעיל אותי. לפחות הוא עוזב.

Mika 32

New member
תומכת לגמריי בתגובה של G CAT

כרגע...אין לכם שיגרה וזה מה שעושה את הכל כל כך יפה.. סביר להניח שברגע שיכנס איתך לשיגרת החיים כפי שהייתה לו עם אישתו הוא ינהג בך בצורה דומה (לא מאחלת לך כמובן,)

מסכים עם החתולה ועם מיקה ../images/Emo45.gif

לא שאני ממש מבין את ההתנהלות שלך בזה שהבת שלו מבלה איתכם גם לא מבין למה את מופתעת שהיא משתפת את האמא שלה...

G Cat

New member
עכשיו לא מסכימה איתך

זו לא אחריות שלה כלפי הבת שלו.

מה כבר חתולים מבינים ../images/Emo13.gif

מניח שלא היתה לך בעיה אם המאהב היה מביא ת'משפחה שלו לצימר
בכל זאת הם יוכלו לראות טלויזיה בינתיים....ואין לו גם בייבי סיטר..

G Cat

New member
חתולים מבינים הרבה

בעיקר בשמנת. ואתה מציג סיטואציה אחרת מאשר סתם בילוי. מעניין איך היו התמונות שהוא היה מראה לאישה אז?

אשתו ידעה קודם כי הבת שיתפה אותה ...

איפה בדיוק עובר הגבול שעד לשם מותר להביא ילדים ? חושב שילדים צריכים להיות מחוץ למשחק
אין לי מושג למה התכוונת שחתולים מבינים בשמנת..אני שמעתי שאפילו על שמנת הם לא מסוגלים לשמור

G Cat

New member
גם אישתו

זו אחריות שלו. האחריות שלה זה עם מי היא מסתובבת, וזה בהחלט לא נשמע כמו מישהו ששוה את הזמן או את השמנת. ומי ששומר על השמנת לא מבין בה כלום, שמנת צריך ללקק.

G Cat

New member
עכשיו אני אשתוק

עכשיו כשאני לא מדברת, מה בא לך לעשות?

איזו אידיליה יש לכם, כולם מסכימים עם כולם....

אז אני באתי לקלקל לכם את החגיגה קצת: כנראה אין לכם שום קצהו של מושג איך מגיב ופועל מי שמאוהב. יש אהבה כל כך חזקה שגורמת למי שמאוהב לראות רק את אהובתי ואת האחרים הוא לא רואה ממטר. אתם גם לא יודעים את טיב היחסים ביניהם ומי נגד מי בכלל. לכן אל לכם לשפוט או להחליט החלטות גורפות ש "אם הוא מתנהג ככה כלפי אשתו אז...."

לא שופטים אבל חושבים שונה ממך ../images/Emo13.gif

אומרים שהאהבה מעוורת.. אתה כותב על אהבה חזקה שגורמת לו לא לראות אף אחד מעבר למאהבת אני חושב שאהבה אובססיבית היא לא "בריאה" בלי קשר לאם זאת ה"חוקית"... ה"מאהבת"....

זה לא שייך בכלל לבריאות

ואם אכן זה המצב (לא יודע, אבל אם) אז זה לא אומר דבר וחצי דבר על איך הוא יתנהג כלפי חתולתינו מהמרבד. לא אומר שזה טוב או רע אבל להחליט על אופי של בנאדם רק לפי המידע הזה זה דיי שטחי לדעתי. ואם נחזור שוב לעניין הבריאות - אהבה כזאת יכולה לתקוף כל אחד (כן, זה יכול לקרות גם לך) בלי שום קשר לזה אם הוא רוצה בה או לא. זה עניין נדיר אבל כשזה בא זה בא.

שטחיות זה שמי האמצעי ../images/Emo13.gif

יש לי את היכולת להגיב ולנתח כל מיני פוסטים הזויים של כמה שורות... ברור שאדם אינטליגנטי לא אמור לקחת את מה שאני כותב ברצינות... לעצם העניין כל דבר בחיים צריך להעשות במידה אובססיביות היא חריגה מהמידה וחוסר שליטה נכון שקשה לשלוט ברגשות ובוודאי בעוצמת הלהבות של ההתאהבות.. למרות הכל ובהיותנו בעלי משפחות חושב שאנו נידרשים לשלוט על גובה הלהבות ובטח על התנהגותנו אסור לשכוח שלא מעט אנשים יכולים להיפגע.... המוזר בכל הסיפור זה שגם האהבה יכולה לדעוך אבל הפצועים שהשארת בדרך ילוו אותך בהמשך חייך אני בעד לספור עד 10...

אל תיקח אישי

התכוונתי לגישה לא אליך אישית. כל מה שכתבת נכון בתנאי שמדובר באדם לא מאוהב. לאדם מאוהב יש פוטנציאל לעשות שטויות בסדר גודל שהוא בעצמו אחר כך לר יעמין להן. אם לא היית במצב הזה אף פעם פשוט לא תבין על מה אני מדבר בכלל.

חומד70

New member
תרשו לי להיתערב

אתה הנבון מיסטר גונס.רק תיזכור שברגשות קשה לישלוט . וזה מסכימה עים חתולון.

G Cat

New member
מצטערת

לכל דבר יש גבול לדעתי. אדם שאיבד כל יכולת לראות את אישתו ואם ילדיו מעיד משהו רע לדעתי על עצמו. אין לי ביקורת על זה שהוא בוגד אבל מכאן ועד ללזרוק לה את זה בפנים זה מוגזם, מגעיל ומזלזל. ואנשים נוהגים לחזור על החולשות שלהם מול אנשים שונים אז אני הייתי תופסת מרחק.

לא הבנת את מה שכתבתי

אני לא אומר שזה המצב אצלו, אני רק אומר שלשפוט מישהו בתנאים כאלה זה ממש לא לעניין. זה כמו לשפוט מישהו שנסע ברכב תקין, במהירות חוקית ובזהירות ופתאום פופפפ, נפל עליו גשר.

למעלה