הוא הראה את התמונות שלנו לאשתו

G Cat

New member
למה לשפוט בתנאים כאלו זה לא תקין?

לא שופטת אותו שהוא התאהב, קרה גם לי. אבל אין תירוץ שאני מקבלת שבגללו מפסיקים לראות את האישה / ילדים ממטר, קודם כל ולפני הכל אנחנו צריכים להיות בני אדם כלפי מי שסביבינו ולתת להם טיפת כבוד ויחס. אם הוא לא רוצה להיות שם שיעזוב, זה אולי באמת הפתרון הנכון עבורו, אבל אפשר לעשות זאת ולנסות לצמצם את הפגיעה בהם למינימום האפשרי בדרך. למשל לחסוך מהאישה את התמונות של המאהבת. או שעדיין לגמרי לא הבנתי אותך?

שנינו מנחשים לגבי העובדות

לא יודע אם הראה בכוונה או שהתפלק לו. אולי בגלל שהיא ידעה על הרומן שלהם הוא הרגיש יותר בטוח ולא כל כך נזהר, אולי כי הוא רוצה כל כך את חתולתינו שהוא מוכן לסכן הכל, כל מה שיש לו. אולי הוא לא חושב שזה פוגע באשתו ובילדיו. אם את רוצה תקראי לזה "אי שפיות זמנית". שתביני, יש אנשים שמתים מאהבה כזאת. כל כך חזק העניין...

ושוב משבית שמחות שכמוני ../images/Emo4.gif

אחרי כל כך הרבה הסכמות(ועוד בין בלונדיניות)... מגיח לו "העכבר" ותוהה זה רציני הסיפור הסהרורי הזה? אנחנו ב2007 במרכז,מה התאריך בצפון? קורא וקורא ולא מבין מה קורה, גרושה,נשוי פגישה יומיומית חופשה משפחתית עיון משותף בתמונות לדעתי...זה לא שייך לפורום דנן זו לא בגידה ובטח ובטח לא אהבה אסורה הכל שם מותר,הכל שם ברור לכן תהיתי היכן טעיתי?

זה יכול להיות הגיוני למדי גם ב- 2007

נשוי שנפגש עם נשואה, גם אם יש אהבה, הרעיון לפרקת את החבילה ולהתאחד איתה לא עולה אצלו ביום-יום. אבל אם הוא נפגש עם גרושה, כלומר חופשיה לעשות כרצונה ולא כבולה ע"י נישואין, ילדים וכדומה כי אתץ הצעד הזה היא עשתה, אני בטוח שרעיון כזה חולף בראש מדי פעם. ומכאן הדרך קצרה מאוד...

נראה שהוא סובל מLACKרציני באינטיליגנציה ../images/Emo22.gif

צר לי , אבל זה נראה שה LACK הינו שיכלי וריגשי כאחד (מקרה קשה ביותר
) בסיפרי ה-מסע בחלל מוגדר סוג כזה של אוגניזם כ -
מסוג
סוג בעייתי ביותר לריפוי כיוון שהוא אפילו לא מודע למה שכל כך לא בסדר במה שעשה...

גם לך

כנראה אין מושג מהי אהבה.... זה כל כך מוזר לי שאני היחידי שמנסה לסנגר עליו בעניין הזה. אתם מסתכלים ולא רואים כלום, גבורותיי ורבותי. הציניות מסמא את עיניכם...

זה בטוח

תראי, יש רגשות ותחושות שאי אפשר להעביר לאחר בשום דרך מילולית. מי שהרגיש את זה יודע בדיוק על מה אני מדבר. חד וחלק. אבל מי שלא - לא יבין. לא בגלל שהוא מטומטם אלא בגלל שהוא לא חווה את זה. רוב האנשים לא חווים אהבה כזאת לעולם. רק חלק חווים וגם עבורם זה בדרך כלל עניין של פעם בחיים.

י ו א ב

New member
זה לא מוזר בכלל

זה פשוט לא הגיוני להכניס ילדים לכל העסק הזה כשאתה עדיין נשוי. מבחינתי, אין כאן שום סיבה לסנגר עליו! ילדים מחוץ לעסק - חד וחלק
אם היה פותח באמת פרק ב' איתה - היה מקום, לאחר שהתגרש, להכניס את הילדים למשוואה - מכיוון שאלה הם חייו עכשיו. כמו שהדבר נעשה במקרה הזה - זה פשוט מעוות.

י ו א ב

New member
ולפעול בלי שום רציונל

מוביל בדיוק לתוצאות לא טובות כמו במקרה הזה. אני אולי מרובע
- אבל לא נראה לי שילדה בת חמש צריכה להיות בתוך הבלגן הזה. אהבה אהבה - אבל אי אפשר לאבד את המציאות.

תראה מה כתבתי למעלה

זה בדיוק זה. אין מה לעשות. יכול להיות שהוא בנאדם חרא וסתם אין לו בעיה להתעלל באשתו ובילדה שלו, אבל אם מרבדינו יצאה איתו זמן ממושך (6 שנים נדמה לי?) ולא נמלטה ממנו בבהלה, אז כנראה שלא מדובר כאן בפסיכופט חסר לב אלא באדם מאוהב.

י ו א ב

New member
לא פסיכופט

אבל להיות מסונוור עד כדי כך, לא מראה על רגישות רבה מדי או על עודף שכל.

שוב, אתה שופט מבלי שהיית אי פעם במצבו

אני מאחל לך שלא תידבק במחלה הזאת שנקראת אהבה ושלא יכרוס עליך העולם הרציונלי שבנית סביבך.

למעלה