הוא הראה את התמונות שלנו לאשתו

י ו א ב

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מאחל את אותו הדבר לעצמי! זה פשוט נורא בעיני, להגיע למצב שאתה לא מבחין בין רע לטוב. זאת ממש לא אהבה - זאת אטימות ואגואיזם במצב המזוקק ביותר שלו. שום אהבה שבעולם לא תשווה לאהבה לילדיי, אין דבר שיקדם לשלומם הפיזי והנפשי ואני אפנה אותך לתגובה של סוז (כמה תגובות למטה) לקטע שהיא מדברת על הילדה. מסכים איתה בנושא הזה.

MsWitty

New member
הרשה לי להיות מעצבנת ../images/Emo13.gif

אבל היא כותבת שהם 4 שנים יחד, נפגשים יום יום כולל שבתות וחגים (שעל זה אני חייבת להגיד - לא כל הכייף במאהב שהוא לא נמצא כל הזמן בסביבה... כנראה לא הבנתי משהו
). באינטנסיביות כזו - אף אחד לא נשאר מאוהב עד מעל האוזניים כך שהוא לא רציונלי - ואם כן... אז הוא תופעה יחודית עולמית השווה מחקר מעמיק וההתאהבות שלו כנראה לא ממש קשורה לזו שלידו.... ומקרא אני מבדילה בין התאהבות לאהבה (פשוט שני המושגים עולים כאן בבלגן)

מסכים איתך על דבר אחד -

על התאהבות ואהבה אפשר להתווקח ולדון ימים ושבועות ולא להגיע אל העמק השווה כי מדובר עדיין בתחושות סובייקטיביות. ואם זה שרד אצלו במשך תקופה כל כך ארוכה למרות האינטנסיביות של הקשר, אכן סימן שמדובר במקרה חזק. יש דברים כאלה שאהבה מחזיקה הרבה זמן. אהבה אמיתית. הטרגדיה של כל מי שמאוהב כל כך חזק שב- 99.9% מהמקרים, הבחורה לא שותפה לעוצמות שיש לו וכאן הבסיס לקונפליקט.

MsWitty

New member
חתול שעשועים - במיוחד בשבילך: על אהבה ../images/Emo54.gif

"לא היו לי כל אשליות לגבי כוונותיו. עוד היו פירורים רבים של עוגה על לחיי, ועל סנטרי שנדבקו על ידי דמעותי. כל ליטופיו היו מכוונים.. כשגמר החתול ללטפני הוטבה הרגשתי. משמע, יש עוד בעולם אפשרויות ויחסי ריעות שאין לזלזל בהם. החתול השתפשף על פני ונהם. ניסיתי לחקות את ניהומו ויבלינו זמן מה בניהומים הדדיים. חיפשתי ועד כמה פירורים בכיסי והגשתי לו אותם. הוא גילה ענין בהם, וניצב מול אפי, כשזנבו ישר. ולאחר כך נשך את אוזני. הקצור, החיים שוב היו ראויים.... מאז הנני חושב שתמיד כדאי להחזיק כמה פירורי עוגה בכיס, אם רוצים באהבה שאינה תלויה בדבר" רומן גארי - הבטחה עם שחר

starglow

New member
האמת נשמע קצת שרוט הבחור..

למה לשגע את אשתו בצורה כזו..והילדים לא מבינים מה בדיוק קורה.. קיבלת החלטה תעמוד מאחוריה..

צד אפל

New member
חושב שזה חוסר טאקט

להראות תמונות שלך לאשיתו, גם אם היא יודעת עלייך, אלו שני דברים שונים בתכלית, זה שהוא החליט זה יפה מאוד, איפה את בכל הסיפור הזה ? מה הרצונות שלך, האם דיברתם בעבר על טיב היחסים ולאן הם פונים, אולי נוח לך במצב הזה ? בקיצור תיאום ציפיות ושיחה טובה תבהיר את הדברים

ס ו ז

New member
את לא מוכנה

אתם ארבע שנים ביחד. המאהב החליט שאת אהבת חייו. את לא נשמעת כאילו שהוא אהבת חייך אלא שדי היה לך נוח כל המצב. הוא רוצה לעזוב את הבית שלו בשבילך ואת עוד לא מוכנה. הייתי אומרת לך שתשאלי את עצמך אם אי פעם בכלל תהיי מוכנה? האם את רוצה לחיות איתו בכלל? לאורך כל הדרך ידעת שהוא הולך ומתאהב בך , הולך ומפרק את משפחתו למענך...מתי יגיע הזמן שתספרי לו שאת לא מוכנה? אז היא ראתה את התמונה שלך? סוף העולם שלך לא הגיע. דווקא יש לי תחושה שהקץ עומד ליפול על נשואי האישה האחרת. הילדה בת חמש ,היא לא מכירה עולם אחר מלבד זה שלתוכו נולדה ובעולם שלה אבא אמא ומאהבת זה הנורמל. אין לי מושג אם היא תאמין פעם שמגיע להגבר שיאהב רק אותה. אבל זו איננה הבעיה שלך, זאת הבעיה של האבא שלה. האחריות שלך לדעתי היא רק על החלק שלך בחייך ואם החלק שלך איננו מעוניין בגבר הנשוי על סף פרידה ,הרי שיהיה זה אך הוגן לו היית משתפת אותו קצת במה שעובר עלייך.

amour קטן

New member
לחזור להיות אשה של מישהו???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי את עצמי לרגע!חחחחחחחחחחחחחחחחחח

trainspotter

New member
חתול את יודעת שאני מחבב אותך

את הכנסת עכשיו את עצמך לברוך חבל למה.למה הוא צריך להראות לאישתו ולבתו עם מי הוא עושה סקס לדעתי הוא עושה אישתו קטנה לעומתך אני לא אוהב כאלו השוואות.שאלה שנייה האם בתור כגרושה היית מוכנה שהוא יפרק בשבילך.אני תמיד אומר ויאמר גרושות שעברו נישואין לא קלים שהיו צלע מבגידה או שבגדו ימישכו לחפש את הנשואים עולם אבסורדי.מחפשות את הקשר האסור כקשר נקי.חתול חמודה חפשי בסטטוס שלך גרושים.רווקים אלמנים רק לא נשואים

למעלה